خلاصه:
پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
توضیحات:
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات53
حجم فایل804 کیلو بایت

پاورپوینت بررسی فرایند كنسرو سازی در 53 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مراحل فرآیند


پاك كردن، شستشو و آماده سازی لوبیا

 خیساندن

 سنگ گیری (Destoning)

 بلانچینگ

 شستشوی قوطی ها

 پر كردن

 خارج كردن هوا

دربندی

 فرآیند حرارتی

 خشك كردن و خنك كردن قوطی ها

 انبار كردن


پاك كردن ، شستشو و آماده سازی لوبیا:


الف) استفاده از آهن ربا برای حذف قطعات فلزی

ب) بوجاری برای حذف ساقه و برگ

ج) الك كردن برای حذف دانه ها و ذرات ریز و درشت

* شكل غربال استوانه ای برای درجه بندی

د) شستشو با آب

ه) حذف دانه های ناسالم به وسیله چشم الكترونیكی و ........

* شكل دستگاه سورتینگ اتومابتیك برای نخود و لوبیا)


اهداف بلانچینگ


كاهش بار میكروبی محصول و تمیز كرد سطح آن

خروج هوا و گازهای محبوس در منافذ و لا بلای                    

بافت ها و كمك به ایجاد خلاء در كنسرو سازی

نرم شدن بافت سبزیجات و میوه و در نتیجه كاهش                

حجم محصول و امكان بسته بندی راحت تر

كمك به تثبیت رنگ برخی از سبزیجات


بلانچر های جدید
با صرفه جویی در انرژی


                قسمت اول) مرحله پیش گرمكن

                قسمت دوم) مرحله بلانچینگ     

                قسمت سوم) مرحله خنك كردن



کلمات کلیدی:
بر طبق گواهی افسانه های قدیمی برای اولین بار ماركوپولو (Marco polo )در قرن 13 پس از بازگشت از چین غذایی آردی شبیه به كارونی را به دربار هدیه كرد
دانلود مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیرسازی
گزارش کاراموزی شركت مینو در 25 صفحه ورد قابل ویرایش
"اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار میگیرند صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال ، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد"


آموزش انگلیسی در اینستاگرام آموزش انگلیسی در تلگرام


آموزش انگلیسی در اینستاگرام آموزش انگلیسی در تلگرام