خلاصه:
"روغنها و چربی های خوراكی بخش عمده ای از تركیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یك سو و عدم استقلال صنایع روغن كشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا كاتالیست ، خاك رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشكلات روز افزونی را سبب شده است كه حل آنها منوط به انجام فعالیت های"
توضیحات:
دسته بندیکارآفرینی
فرمت فایلdoc
تعداد صفحات65
حجم فایل120 کیلو بایت

فهرست

شرح

پیشگفتار

مقدمه

اطلاعات متقاضی طرح

بخش اول – کلیات

بخش دوم – بررسی اقتصادی

بخش سوم – بررسی  فنی

بخش چهارم – بررسی مالی    

پیشگفتار:

 میدانیم كه یكی از دروس مهم در دوره تحصیلی به خصوص در شاخه فنی و حرفه  ای درس پروژه و كاآفرینی است.كه همكنون این درس یكی از دروس اساسی و مورد نیاز تمامی رشته ها میباشد.

كه دانشجو با توجه به تلاش و كوشش و خلاقیت كه دارد و با توجه به اینكه اطلاعات درس خود را در زمان تحصیل كسب كرده است باید برروی طرح مورد نظر خود پیاده كند و تمامی مراحل یك طرح توجیهی را بپیماید.

  كه به نظرمان واقعا درس مؤثری است. چون نتیجه تلاش یك دانشجو درطرحش مشخص می شود و فكر می كنیم آن وقت است كه لذت درس خواندن را درك می كند.

بنابراین با توجه به نیاز جامعه از این محصول و موقعیتی كه داریم برآن  شدیم كه طرح توجیهی روغن نباتی را انتخاب نموده تا توانسته باشیم بخشی هر چند نا چیز از نیازهای جامعه را تامین كنیم.

حال از خداوند متعال خواستاریم كه ما را در این زمینه یاری كند.

در پایان ازشما استاد گرامی كه در طول ترم زحمات زیادی را كشیده و باعث جنبش و اشتیاق هر چه بیشتر دانشجویان در این درس شده اید كمال تشكر را داریم و از شما تقاضا داریم كه اگر این پروژه نواقصی دارد به بزرگواری خودتان ببخشید.

 من از وزیرکشاورزی میخواهم برنامه های کشاورزی را به گونه ای پی بگیرند که در تولید گندم ، برنج و روغن خود کفا شویم ، البته به معنای واقعی کلمه !

  ( از بیانات مقام معظم رهبری)

مقدمه:

روغنها و چربی های خوراكی بخش عمده ای از تركیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یك سو و عدم استقلال صنایع روغن كشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا كاتالیست ، خاك رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشكلات روز افزونی را سبب شده است كه حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .

   روغن كشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یك ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .

    مردم ایران در بدو امر با اكراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این كه به تدریج با آگاهی از تركیبات و خواص مواد تشكیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در بسیاری موارد آن را بر روغن حیوانی نیز ترجیح دادند . روغن نباتی در حال حاضر به اشکال جامد ، مایع و مارگارین مورد مصرف قرار می گیرد ، كه نوع جامد آن به علت قابلیت نگهداری طولانی تر ، بالاتر بودن نقطه ذوب و همچنین بهبود در پلاستیسیته روغن های قنادی و مارگارین . البته روغن جامد باعث بهتر شدن طعم و بوی روغن می گردد ، مورد استفاده بیشتری دارد . در مقابل ، نوع مایع آن دارای ارزش تغذیه ای بالاتری است . مصرف این فرآورده ی غذایی ، سالیانه رو به افزایش بوده  كه می توان از علل آن ازدیاد جمعیت ، افزایش درآمد ، بالا رفتن میزان شهر نشینی و حتی عادت به مصرف و . . . را نام برد .

می باید از هم اكنون با توجه به فاكتورهای مختلفی ، نظیر : رشد جمعیت ، رشد مهاجرت و تغییر سلیقه ، رشد درآمد و . . . با برنامه ریزی صحیح كه در درجه اول از مواد اولیه شروع می شود ( دانه های روغنی ) ، اقدامات مقتضی را جهت نیل به خودكفایی به عمل می آورد . لازم به ذكر است در گذشته در هیچ سالی وابستگی كشور به روغن خام كمتر از 80% نبوده است .

کلمات کلیدی:
"ریشه‌ی واژه کارآفرینی از کلمه‌ی فرانسوی Entreprendre، اصطلاحا به معنای واسطه یا دلال، مشتق شده است این واژه در طول زمان همراه با تحول شیوه‌های تولید و ارزش‌های اجتماعی دچار دگرگونی و افزایش مفاهیم در بر گیرنده شده است از آن‌جا که بررسی این تحولات و موارد کاربرد این واژه تا حد زیادی در راستای توسعه‌ی نظریه‌ی کارآفرینی حرکت کرده است، مروری داریم به"
پروژه کارآفرینی شرکت تولید و بسته بندی چای در 46 صفحه ورد قابل ویرایش
"باتوجه به اینكه زیرمجموعه های نظام مدیریت منابع انسانی در هرسازمان و موسسه به طور زنجیروار و نظام مند به یكدیگر مرتبط بوده و تعامل مستمر دارند لذا هریك ازفرآیندهای مربوط به شغل و شاغل باید به طور متناسب و متوازن درنظر گرفته شوند، درغیر این صورت حتی اگر نیروی انسانی جذب شده ، آموزش دیده ، مهارت یافته و خوب نگهداری شده براساس ویژگیهای شغلی و عوامل ا"
"کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از 1ـ کپور معمولی 2ـ کپور علفخوار یا آمور 3ـ کپور نقره ای یا فیتوفاگ 4ـ کپور سر گنده یا بیگ هد"