خلاصه:
"فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ، این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،"
توضیحات:
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات23
حجم فایل196 کیلو بایت


مقدمه :
فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور  مثال :

انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،

فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،

نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،

فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،

 در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،

شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،

همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،


خصوصیات حسی

فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،

این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،

کلمات کلیدی:
ساختن پنیر به صورت صنعتى در آغاز قرن بیستم شروع شد و آن زمانى بود كه پاستور دانشمند معروف فرانسوى اكتشافات خود را درباره تخمیر شیرى آغاز كرد
پروژه کارآفرینی طرح تولید همبرگر در 140 صفحه ورد قابل ویرایش
"روغن سرخ كردنی مناسب برای استفاده صنعتی باید در مقابل اكسیداسیون مقاوم بوده، نقطه دود بالائی داشته، در هنگام سرخ كردن كف زیادی تشكیل نشده، نقطه ذوب پائین، بدون طعم و بو، دارای ارزش تغذیه ای خوب و عملاً فاقد اسید های چرب ترانس باشد"
بسته بندی حبوبات آجیل وادویه هزینه های ثابت هزینه های جاری


آموزش انگلیسی در اینستاگرام آموزش انگلیسی در تلگرام


آموزش انگلیسی در اینستاگرام آموزش انگلیسی در تلگرام