خلاصه:
هیدرولیز نشاسته بااسید معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز روش های تولید قند مایع گلوکزی
توضیحات:
دسته بندیصنایع غذایی
فرمت فایلpptx
تعداد صفحات10
حجم فایل66 کیلو بایت

‍فهرست مطالب

هیدرولیز نشاسته بااسید ‍معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز ‍روش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

‍نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

 ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

‍هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ‍:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .

‍ ‍معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز

کلمات کلیدی:
تحقیق بررسی تاریخچه و ترکیبات كاكائو در 10 صفحه ورد قابل ویرایش
پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال)در 40 صفحه ورد قابل ویرایش
طرح توجیهی تولیـد تافی و شكـلات با ظرفیت 600 تن در سال
دانلود فایل های آموزشی


آموزش انگلیسی در اینستاگرام آموزش انگلیسی در تلگرام


آموزش انگلیسی در اینستاگرام آموزش انگلیسی در تلگرام