خلاصه:
قرنطینه نباتی و برخی از اصول و استانداردهای مرتبط با قرنطینه داخلی
توضیحات:
دسته بندیکشاورزی و زراعت
فرمت فایلdocx
تعداد صفحات96
حجم فایل92 کیلو بایت

قرنطینه نباتی و برخی از اصول و استانداردهای مرتبط با قرنطینه داخلی

فهرست مطالب

عنوان ..................................... صفحه

فصل اول

كلیات......................................... 1

1-نگاهی گذرا بر مبارزه با آفات گیاهی.......... 2

2-قرنطینه..................................... 4

3-سابقه قرنطینه در دنیا ...................... 4

4-سابقه قرنطینه در ایران...................... 5

5-همكاری های بین المللی حفظ نباتات ........... 7

6-مفاهیم كاربردی اصطلاحات بهداشت گیاهی........ 10

فصل دوم:

استانداردهای بین المللی موازین بهداشت گیاهی.. 14

1-آفات بومی.................................. 15

2-آفت قرنطینه ای ............................ 15

3-عوامل قرنطینه ای .......................... 15

4-نظارت و مراقبت بر وضعیت آفات گیاهی در منطقه 15

5-نظارت و مراقبت بر منابع عمومی اطلاعات....... 16

6-نظارت و مراقبت با انجام بازدیدهای ویژه .... 16

7-بازدیدهای ویژه از آفت...................... 17

8-بازدیدهای ویژه از كالا...................... 18

9-نظارت صحیح ................................ 19

10-نیازهای فنی خدمات تشخیص................... 19

11-ثبت و نگهداری............................. 19

12-تعیین وضعیت آفت........................... 20

13-شرایط كلی برای تعیین وضعیت آفت............ 21

14-سوابق آفت................................. 21

15-اعتبار اطلاعات مربوط به آفت................ 22

16-ناحیه عاری از آفت......................... 24

17-شرایط كلی نواحی عاری از آفت............... 25

18-برنامه ریشه كنی آفت....................... 28

19-فرایند برنامه ریشه كنی.................... 28

20-تیم مدیریت و اجرای برنامه ریشه كنی........ 29

21- شرایط قرنطینه ای شدن آفت................. 34

22- رفتار و خصوصیات عوامل غیر بومی و جدید ... 34

23- مقایسه آفات قرنطینه ای و آفات غیر قرنطینه ای تحت كنترل و آفات معمولی.................................. 38

24-بازرسی.................................... 42

25-بازرسی عینی............................... 43

26-بازرسی ویژه .............................. 44

27-كلاس بندی كالاهای كشاورزی و چگونگی نمونه برداری از آنها 45

28-كالاهای كلاس یك ............................ 50

29-كالاهای كلاس دو ............................ 50

30-كالاهای كلاس سه ............................ 52

31-كالاهای كالای چهار.......................... 53

32-كالاهای كلاس پنج ........................... 55

33-كالاهای كلاس شش............................. 56

34-كالاهای كلاس هفت ........................... 58

35-كالاهای كلاس هشت ........................... 58

36-كالاهای كلاس نه ............................ 59

37-كالاهای كلاس ده............................. 61

فصل سوم: بازرسی و جمع آوری آفات منطقه و چگونگی صدور گواهی بهداشت نباتی

1-روش های جمع آوری نمونه حشرات .............. 63

2-نگهداری شفیره و تخم  حشرات ................ 65

3-باز و پهن كردن (اتاله كردن) و خشك كردن حشرات 67

4-تهیه پرپاراسیون لارو و حشره................. 68

5-فرمول تهیه الكل های مختلف الغلضه........... 69

6-تخمین میزان الودگی مزارع و باغات به آفات گیاهی 70

7-محاسبه تخمین آلودگی دانه ها در انبار....... 74

8-فهرست عوامل قرنطینه داخلی مزارع و باغ های كشور در ده ساله اخیر............................................. 78

9-اقدامات بهداشت گیاهی برای جلوگیری از انتقال، ریشه كنی و كنترل عوامل قرنطینه داخلی در مناطق آلوده كشور...... 80

10-مقررات صدور گواهی بهداشت نباتی برای كالاهای صادراتی    83

11-اهداف و مسئولیت های مدیریت سیستم صدور گواهی بهداشت نباتی  84

12-مسئولیت های بازرس......................... 86

13-جایگزینی گواهی بهداشت مفقود شده .......... 87

14-مسئولیت های صادر كننده كالا ............... 88

15-روند كار بازرسی و صدور گواهی بهداشت گیاهی. 89

منابع........................................ 90

 

         


کلمات کلیدی:
پاورپوینت استخراج عصاره گیاهان در 31 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
برنج ریشة برنج ساقة برنج شرایط مناسب برای کشت برنج کاشت برنج
مقاله الكالوئید (گیاه شناسی) در 18 صفحه ورد قابل ویرایش
دانلود عدس تحقیق عدس مقاله عدس عدس


آموزش انگلیسی در اینستاگرام آموزش انگلیسی در تلگرام


آموزش انگلیسی در اینستاگرام آموزش انگلیسی در تلگرام