توضیحات:
دانلود مقاله انواع هورمون‌ها             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :13   بخشی از متن مقاله انواع هورمون‌ها هورمونها از نظر ترکیب شیمیایی به سه دسته تقسیم می‌شوند : هورمونهای پپتیدی : که می‌توانند پپتید ساده باشند یا گلیکوپپتید. یک هورمون پپتیدی ساده در بدن انسان مثل انسولین و هورمون گلیکوپپتیدی مثل FSH و LH هورمون‌های استروئیدی : که از کلسترول منشا می‌گیرند مثل هورمون‌های جنسی (استروژن ، تستسترون) هورمونهای آمینی : که فقط از یک اسیدآمینه یکروزین تشکیل یافته‌اند که شامل هورمونهای تیروییدی و هورمونهایی می‌باشند که از قسمت مرکزی غده فوق کلیوی ترشح می‌شوند و عبارتند از دوپامین ، آدرنالین و نورآدرنالین نحوه حمل و انتقال هورمون در خون آن دسته از هورمونهایی که در آب محلولند در خون حل شده و آزادانه در خون می‌گردند. مثلا هورمون انسولین که آزادانه در خون حل شده و انتقال می‌یابد. ولی هورمونهایی که در آب محلول نیستند، مثل هورمونهای تیروئیدی و استرو ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

دانلود تحقیق آماده با موضوع تغذیه بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه-60صفحه ورد
دانلود تحقیق آماده با موضوع تغذیه بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه-60صفحه ورد               -1- لزوم و اهمیت حمایت تغذیه ای در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه: تغذیه ی مناسب برای تمامی بیماران بستری در بیمارستان، خصوصاً برای بیماران شدیداً بحرانی (critically ill patient) که بنا به دلایل مختلف قادر به حفظ وضعیت تغذیه ای خویش نیستند، یک نیاز اساسی محسوب می شود (1) چرا که تحقیقات نشان می دهد که حمایت تغذیه ای مناسب در بخش مراقبت های ویژه می تواند به طور چشمگیری مرگ و میر را کاهش دهد و به عبارت دیگر بیماران بیشتر در اثر مشکلات مربوط به سؤ تغذیه می میرند تا خود بیماری و برای جلوگیری از به وجود آمدن این مشکلات تغذیه مناسب، جایگاه ویژه ای دارد.(2) 1-1-1- هدف از حمایت تغذیه ای: اهداف کلی حمایت تغذیه ای شامل موارد زیر می باشد: الف) فراهم کردن حمایت تغذیه ای مناسب با وضعیت فیزیولوژیکی و تغذیه ای خاص برای هر بیمار به طور جداگانه ب) پیشگیری یا درمان کمبود ریز مغذی ها و درشت مغذی ها ج) تهیه ی مواد غذایی که با شرایط متابولیکی بیمار سازگار باشد د) جلوگیری از ایجاد عوارض مربوط به سیستم انتقال مواد غذایی ه) بهبود وضعیت فیزیو ... دریافت فایل

دانلود تحقیق آماده با موضوع تغذیه دام و طیور-36صفحه ورد
دانلود تحقیق آماده با موضوع تغذیه دام و طیور-36صفحه ورد            نقش تغذيه در موجودات زنده بر هيچ‌کس پوشيده نيست. هر موجود جاندار دارای ويژگی دريافت انرژی از محيط اطراف خود و تغيير و تبديل و مصرف انرژی مي‌باشد. چگونگی دريافت انرژی و مواد‌ مغذی مورد نياز جهت مصرف انرژی و ادامه حيات موضوع علم تغذيه مي‌باشد. علم تغذيه ترکيبی از دانش بيوشيمی و فيزيولوژی در جهت بررسی ويژگي‌های مواد خوراکی و چگونگی استفاده از آنها توسط دستگاه گوارش موجود زنده مي‌باشد.    تغذيه فرآيندی است که در طی آن سلول‌های بدن حيوان قابليت استفاده از مواد شيميايی مورد نياز خود را جهت انجام مطلوب واکنش‌های متابوليکی و شيميايی برای رشد، نگهداری(Maintenance)، کار و توليد دريافت مي‌نمايد. شناخت روابط بين مواد موجود در خوراک‌ها و نياز سلول‌های موجود زنده قبل از استفاده عملی و خوراک دادن، ضروری مي‌باشد. در آغاز بررسی علم تغذيه نياز به شناخت کليه اين روابط از نظر بيوشيمی و فيزيولوژی داريم.    بطور کلی مواد خوراکی، تشکيل دهنده غذا هستند و غذا ماده‌ای است که موجود زنده ... دریافت فایل

کتاب Essentials of Human Anatomy and Physiology - ویرایش یازدهم (2015)
کتاب Essentials of Human Anatomy and Physiology - ویرایش یازدهم (2015) کتاب Essentials of Human Anatomy and Physiology - ویرایش یازدهم ناشر کتاب: (Pearson (2015 نویسنده: E. N. Marieb فایل PDF کتاب به زبان انگلیسی و در 657 صفحه است. فایل PDF با بهترین کیفیت، به صورت تمام رنگی و با قابلیت جستجو در متن و کپی برداری از متن است. ... دریافت فایل

دانلود تحقیق آماده با موضوع تغذيه سالمندان-38صفحه ورد
دانلود تحقیق آماده با موضوع تغذيه سالمندان-38صفحه ورد             با توجه به پيشرفت‌هاي علم پزشكي و بهداشتي متوسط عمر انسان افزايش يافته و در كشورهاي پيشرفته، اين ميزان افزايش بيش‌تر است. پيرشدن و سالخوردگي با كاهش تدريجي فعاليت‌هاي فيزيكي و افزايش بيماريهاي مزمن همراه مي‌شود و به نظر مي‌رسد كه بهبود   تغذيه تا حد زيادي قادر است از اين مشكلات پيشگيري كند و يا آن‌ها را تخفيف دهد.   به همين دليل يكي از مسائل مهم سالمندان، مسائل پزشكي و بهداشتي از جمله وضعيت تغذيه آنهاست. با افزايش سن، نياز آنها به انرژي كاهش يافته و تمايل به مصرف غذا كمتر مي‌شود. در اين حال اگر انتخاب غذا درست صورت نگيرد، ميزان دريافت مواد مغذي ضروري در آن‌ها پايين‌تر از حد مطلوب خواهد بود. در اين بحث به بررسي بعضي از مشكلات تغذيه‌اي سالمندان و نيز نيازهاي تغذيه آنها خواهيم پرداخت.   عوامل مؤثر در ايجاد مشكلات تغذيه‌اي سالمندان 1 ـ عوامل جسماني: مانند كاهش كل انرژي مورد نياز، بيماريهاي مزمن، بي‌اشتهايي، تغيير حس چشايي، خرابي دندان‌ها، بي‌تحركي، ناتوان ... دریافت فایل
پاورپوینت پی دی اف شده آشنایی با ابزار دقیق
پاورپوینت بودجه بندی سنتى
پاورپوینت بودجه ریزی بر مبنای عملکرد
پاورپوینت بودجه بندی صفر (ZBB)
پاورپوینت حسابداری تعهدی و ارتباط آن با بودجه عملی
"پاورپوینت هزینه یابی جذبی، متغیر، فرامتغیر (همراه با مثالهای کاملاً تشریحی)"
روش تحقیق بررسی و مقایسه میزان هیجان خواهی در دختران و پسران معلول حرکتی و نابینا در گروه سنی 18-15 سال
آشنایی با لوله های جریانی
روش تحقیق بررسی والدین و مسئولین مدارس در جهت كاهش مشكلات تربیتی واخلاقی
روش تحقیق بررسی وضعیت جمع آوری و دفع زباله های شهری تهران و ارائه راهكارهای مناسب برای بهینه سازی فرایند موجود
روش تحقیق بررسی ویژگی های شخصیتی زنان سردمزاج وعادی با آزمون MMPI
بررسی یكی از عوامل مهم نگهداری كاركنان یعنی ایمنی و سلامت حرفه ای
روش تحقیق بزهكاری و علل و انگیزه های آن
روش تحقیق تفاوت میزان افسردگی در بین مردان بازنشسته و شاغل
پروپزال جایگاه و نقش رسانه در پیشگیری از جرم درجامعه
پژوهش بررسی نقش شرکتهای تعاونی روستایی در رفع و حل مشکلات و معضلات دامداریها
پژوهش در عملیات روش پژوهش
تاثیر فضای آموزشی بر دانش آموزان
تأثیر ویژگیهای فردی منابع انسانی بر اثر بخشی مدارس غیرانتفاعی