توضیحات:
دانلود مقاله IOSو پيكربندی اوليه روتر و سوئيچ             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :78   بخشی از متن مقاله IOSو پيكربندی اوليه روتر و سوئيچ ( بخش اول ) بخش اول :  مفاهيم اوليه  IOS ( برگرفته از  Internetwork Operating System  ) ، نرم افزاری است كه از آن به منظور كنترل روتينگ و  سوئيچينگ دستگاه های بين شبكه ای استفاده می گردد . آشنائی با IOS برای تمامی مديران شبكه و به منظور مديريت و پيكربندی دستگاه هائی نظير روتر و يا سوئيچ الزامی است . يك روتر و يا سوئيچ بدون وجود يك سيستم عامل قادر به انجام وظايف خود نمی باشند(همانند يك كامپيوتر ) . شركت سيسكو ،‌  سيستم عامل Cisco IOS را برای طيف گسترده ای از محصولات شبكه ای خود طراحی و پياده سازی نموده است . نرم افزار فوق، جزء لاينفك در معماری نرم افزار روترهای سيسكو می باشد و همچنين به عنوان سيستم عامل در سوئيچ های  Catalyst ايفای وظيفه می نمايد . بدون وجود يك سيستم عامل ، سخت افزار قادر به انجام هيچگونه عملياتی نخو اهد بود . ( عدم ت ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور
تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور درفرمت ورد 19 صفحه قابل ويرايش  كليه نمكهايي كه در خاكها و آبها وجود دارند از هواديدگي سنگهاي مادري خود بوجود آمده اند در طي دوره هاي زمين شناسي كاني هاي اوليه بر اثرواكنش آب و اكسيژن و گاز كربنيك به كانيهاي ثانويه و نمك ها تبديل شده اند كه اينها نيز بهمراه جريانات آبي يا دريايي يا به درياها  راه يافته اند يا به سطح زمين نهشته شده اند.آبهاي زير زميني مي تواند داراي مقدار زيادي نمك باشند بي آنكه منشاء آن دريا باشد. غلظت و تركيب آبهاي زير زميني قويا به شرايط ژئوشيميايي مسيري كه آب ضمن فرايند نفوذ طي كرده تا به آب زير زميني برسد . بستگي دارد صرف نظر از اينكه منشا نمك موجود در آب چه باشد. هر نوع آبياري منجر به ورود مقداري نمك در خاك ميگردد چنانچه مقدار نمك خروجي از منطقه ريشه كمتراز مقدار ورودي آن باشد افزايش شوري خاك حتمي است بنابر اين براي دستيابي به بيلان مناسبي از نمك در خاك بايد آبشويي مناسب صورت گيرد ... دریافت فایل

تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور
تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور درفرمت ورد 19 صفحه قابل ويرايش  كليه نمكهايي كه در خاكها و آبها وجود دارند از هواديدگي سنگهاي مادري خود بوجود آمده اند در طي دوره هاي زمين شناسي كاني هاي اوليه بر اثرواكنش آب و اكسيژن و گاز كربنيك به كانيهاي ثانويه و نمك ها تبديل شده اند كه اينها نيز بهمراه جريانات آبي يا دريايي يا به درياها  راه يافته اند يا به سطح زمين نهشته شده اند.آبهاي زير زميني مي تواند داراي مقدار زيادي نمك باشند بي آنكه منشاء آن دريا باشد. غلظت و تركيب آبهاي زير زميني قويا به شرايط ژئوشيميايي مسيري كه آب ضمن فرايند نفوذ طي كرده تا به آب زير زميني برسد . بستگي دارد صرف نظر از اينكه منشا نمك موجود در آب چه باشد. هر نوع آبياري منجر به ورود مقداري نمك در خاك ميگردد چنانچه مقدار نمك خروجي از منطقه ريشه كمتراز مقدار ورودي آن باشد افزايش شوري خاك حتمي است بنابر اين براي دستيابي به بيلان مناسبي از نمك در خاك بايد آبشويي مناسب صورت گيرد ... دریافت فایل

تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور
تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور تحقيق رشته کشاورزی با عنوان الگوي كاشت مناسب در اراضي شور درفرمت ورد 19 صفحه قابل ويرايش  كليه نمكهايي كه در خاكها و آبها وجود دارند از هواديدگي سنگهاي مادري خود بوجود آمده اند در طي دوره هاي زمين شناسي كاني هاي اوليه بر اثرواكنش آب و اكسيژن و گاز كربنيك به كانيهاي ثانويه و نمك ها تبديل شده اند كه اينها نيز بهمراه جريانات آبي يا دريايي يا به درياها  راه يافته اند يا به سطح زمين نهشته شده اند.آبهاي زير زميني مي تواند داراي مقدار زيادي نمك باشند بي آنكه منشاء آن دريا باشد. غلظت و تركيب آبهاي زير زميني قويا به شرايط ژئوشيميايي مسيري كه آب ضمن فرايند نفوذ طي كرده تا به آب زير زميني برسد . بستگي دارد صرف نظر از اينكه منشا نمك موجود در آب چه باشد. هر نوع آبياري منجر به ورود مقداري نمك در خاك ميگردد چنانچه مقدار نمك خروجي از منطقه ريشه كمتراز مقدار ورودي آن باشد افزايش شوري خاك حتمي است بنابر اين براي دستيابي به بيلان مناسبي از نمك در خاك بايد آبشويي مناسب صورت گيرد ... دریافت فایل

پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت
پاورپوینت تجزيه و تحليل خطر وكنترل نقاط بحراني دربرنامه HACCP در تهيه شيريني رولت               نوع فایل: power point قابل ویرایش 13 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: دراين تحقيق اعضاي گروه كليه خطرات ميكروبي،شيميايي و فيزيكي را در تمام مراحل فرايند در نظر گرفته اند . خطرات ميكروبي شامل عوامل بيماريزا نظير سالمونلا و عوامل توليد كننده سم مانند استافيلوكوكوس اورئوس ، اشرشياكلي، خطرات شيميايي شامل رنگهاي شيميايي غير مجاز، جعبه هاي داراي روكش غيربهداشتي و افزودني هاي غير مجاز، خطرات فيزيكي شامل وجود ذرات خارجي مثل موي كارگران ، حشرات ، اجسام تيزو.... تشريح محصول و نوع كاربرد شيريني رولت محصولي غير منجمد و آماده مصرف است كه از تركيبات پاستوريزه و غيرپاستوريزه تشكيل شده است. شيرمصرفي بسته هاي 1 ليتري پاستوريزه بوده كه توسط وسيله نقليه سردخانه دار به كارگاه انتقال داده شد و قبل از فرآوري جوشانيده خواهد شد. آرد ، شكر، كره و مواد افزودني ديگر به همراه شير جوشيده سردشده مخلوط و فرايند حرارتي را درفر قنادي طي خواهد كرد.   فهرست مطالب و اسلایدها: دامنه تحقيقHACCPدر تهيه شيريني رولت تشريح محصول و نوع كاربرد تجزيه وتحليل خطر و ك ... دریافت فایل

آموزش زبان انگلیسی



دانلود ترجمه کتاب read this 1