توضیحات:
پاورپوینت تكنولوژي های توليد فرآورده گوشتي (كالباسهاي حرارت ديده)               نوع فایل: power point قابل ویرایش 29 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: تقريباً كليه كالباس و سوسيس هاي تهيه شده در كارخانه هاي فرآورده هاي گوشتي كشور ما از نوع حرارت ديده مي باشند. كالباس و سوسيس (sausage) از نظر تكنولوژي اختلاف شاياني ندارند ومهمترين اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بيشتر بوده و نيز ميزان آب افزودني است كه در سوسيس معمولاً بيشتر است. تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده 1ـ روش كوتريزاسيون گوشت: گوشت و چربي هركدام به صورت جداگانه چرخ مي شود. گوشت چرخ شده به صورت خشك و خنك وارد كوتر شده و نيم دقيقه كاملاً خرد مي شود. پس از آن نمك طعام، نيترات يا نيتريت و املاح اسيدهاي خوراكي و حدود يك سوم خرده يخ رابه آن افزوده كوتريزاسيون ادامه مي يابد   فهرست مطالب و اسلایدها: كالباس هاي حرارت ديده مواد تشكيل دهنده و افزودني كالباس حرارت ديده تكنولوژي تهيه كالباس هاي حرارت ديده روش كوتريزاسيون گوشت و چربي به صورت جداگانه روش كوتريزاسيون گوشت و چربي به صورت توام كوتريزاسيون در خلاء ساير پروسه هاي تكنولوژيك   ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت تخم مرغ
پاورپوینت تخم مرغ               نوع فایل: power point قابل ویرایش 53 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مصرف تخم مرغ در دو گروه از افراد كه نياز به پروتئين بيشتری در برنامه غذايی روزانه دارند، بيشتر لازم است: 1-در ورزشكاران كه نياز به افزايش عضلات دارند . 2-در كودكان و نوجوانان كه در سن رشد هستند. براي كودكان از 9 ماهگي تا 1 سالگی: يك زرده كامل تخم مرغ يك روز در ميان و از 2 سالگی به بعد براساس ميل كودك 6-5 تخم مرغ در هفته مجاز است.  افراد بالغ نيز مجاز به مصرف 4-3 عدد تخم مرغ در هفته هستند. حتی در افرادی كه كلسترول خونشان بالاست نبايستی مصرف تخم مرغ را قطع كرد . چگونه تخم مرغ سالم را تشخیص دهیم ؟ ابتدا قدري محلول12% آب و نمك درست كنيد.. سپس تخم مرغها را در اين محلول قرار دهيد. تخم مرغ خيلی تازه و سالم در ته ظرف بصورت عمودی می ايستد، اما تخم مرغ سالم ولی كمی كهنه در قسمتهای ميانی آب معلق می ماند و تخم مرغهايی كه در سطح آب بصورت افقی قرار می گيرند فاسد هستند.   فهرست مطالب و اسلایدها: سرانه مصرف تخم مرغ ارزش بیولوژیکی اجزای غذایی تقریبی یک تخم م ... دریافت فایل

پاورپوینت طرح توجیهی تولید بیسکویت
پاورپوینت طرح توجیهی تولید بیسکویت               نوع فایل: power point قابل ویرایش 33 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: در این مرحله لازم است که اطلاعات بیشتری راجع به محصول مورد نظر جمع آوری شود.این اطلاعات بیشتر جنبه فنی داشته و عموما پس از جمع آوری،باید از دید فنی و طراحی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. انجام یک تجزیه و تحلیل فنی دقیق و حساب شده ممکن است به تغییر شکل،جنس و یا نوع قطعات و اجزای بکارگرفته شده در محصول بیانجامد و نهایتا محصول جدیدی را با خصوصیات و ویژگی های بهتر پدید آورد. تدوین طرح کسب وکار خلاصه طرح موضوع طرح :طرح تولید بیسکوئیت ساده ، میشکا و نان وشیرینی نوع تولیدات: بیسکوئیت ساده ،میشکا و نان و شیرینی تعداد شاغلین :15 نفر  مشحصات سرمایه گذاری طرح : ارقام به میلیون ریال سرمایه گذاری طرح : 4472 سرمایه گذاری ثابت : 3923/5 سرمایه در گردش :519/5   فهرست مطالب و اسلایدها: خود ارزیابی و کسب آمادگی شناسایی و ارزیابی فرصت نوآوری و ایده یابی تدوین طرح کسب وکار تامین منابع مالی مورد نیاز تاسیس و راه اندازی کسب و کار اداره کسب و کار و تثبیت آن ... دریافت فایل

پاورپوینت آماده انسان طبیعت معماری با موضوع الگوبرداری از مورچه
پاورپوینت آماده انسان طبیعت معماری با موضوع الگوبرداری از مورچه فایل پاورپوینت قابل دستکاری و تغییر   عناوین مطالب 1- معرفی مورچه 2- استانداردها و ابعاد مورچه 3- استاندار ابعاد فضاهای انسان 4- ابعاد انسان 5- مقایسه ابعادی مورچه و انسان 6- مقایسه ابعادی فضای مورچه و انسان 7- نقش دما در خانه مورچه 8- نقش دما در خانه انسان 9- تهویه 10- روشنایی 11- نحوه شکل گیری فرم شهری مورچه ها وتاثیرآن بر معماری وشهرسازی 12- ساخت خانه هایی با الگوی مورچه   مقدمه مورچه (formica) حشره‌ای است از راسته نازک بالان که تیره خاصی را به نام تیره مورچگان در این راسته بوجود می‌آورد. مورچه جانوری است اجتماعی و آن دارای گونه‌های بسیاری می‌باشد. مخصوصا برخی گونه‌های نواحی حاره مورچه‌های خطرناک و گوشتخوار هستند. در حدود ۸۰۰۰ گونه مختلف از مورچه‌ها شناخته شده است. مورچه‌ها حشراتی هستند که از نظر هوش و غریزه طبیعی کامل می‌باشند. این حشره در مقایسه با حشرات دیگر، لانه ساده‌تری دارد، بیشتر آنها در زیر زمین تونلهایی حفر می‌کنند، یا با استفاده از مواد خاکریز درست می‌کنند. مطلبی هم در مورد مورچه های مهاجر بگوییم که چ ... دریافت فایل

پاورپوینت شیر سویا
پاورپوینت شیر سویا               نوع فایل: power point قابل ویرایش 73 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: كلسترول     مطالعات در سراسر دنيا نشان مي دهد كه خصوصيات كاهش كلسترول سويا مخصوصا براي كساني كه كلسترول بالا دارند مفيد است . سويا شديدا مانع اكسيداسيون LDL است و راديكال هاي آزاد درون پلاكتهاي خون را خنثي مي كند . شير سويا حاوي تمام پروتئينهاي گياهي بوده ، فقط به اندازه يک سوم شير گاو چربي دارد که بيشتر غير اشباع بوده و غني از لسيتين ( غذاي مغز) و اسد لينولئيک ميباشد که به پراکنده سازي چربيهاي اشباع که گرايش به انباشته شدن در سيستم خوني دارند، کمک ميکند. تولید شیر سویا :     نسبت لوبیا به جوانه آن در تهیه شیر سویا 75 به 25 است . تهیه شده توسط خیساندن مود خشک در  5/0% صورت گرفته و در همین محلول بلانچ می شود و توسط بخار به حالت غلیان در آمده و به مدت 20-10 دقیقه در حرارت  یا  صورت می گیرد ، سپس آسیاب کردن در میان محلول ( آّ ب آهک ) با تقریباً 17% مواد جامد  برای دستگاه Warren blender مورد استفاده قرار می گیرد ... دریافت فایل


دانلود ترجمه کتاب read this 1