توضیحات:
پاورپوینت درمورد عوامل شیمیایی زیان آور محیط کار 1 فايل پاورپوينت | 44 صفحه اسلايد| قابل اجرا در آفيس 2010 و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشی از پاورپوینت آلاینده های شیمیایی کره زمین به وسیله اتمسفر گازی شکل در برگرفته شده،که دارای ترکیب معینی است. در این اتمسفر،در حدود 78/09 درصد نیتروژن ، 20/95 درصد اکسیژن،0/93 درصد آرگون، 0/03 درصد دی اکسید کربن و اندازه ی ناچیزی نئون،هلیوم،کریپتون،هیدروژن،مواد رادیواکتیو،اکسیدهای ازت و اوزون هست،که ممکن است در هر جا با چند درصد بخار آب آمیخته شود. اگر مقدار هریک از این گازها، از حد معمول بیشتر شود و یا هر ماده ی دیگر جز آنها، در اتمسفر وجود داشته باشد،ماده آلوده کننده یا آلاینده دانسته می شود. آلاینده های شیمیایی زیان آور محیط کار عوامل شیمیایی در محیط کار در برگیرندۀ تمام مواد اولیه ، مواد خام ، مواد واسطه و فرآورده های اصلی که در صنعت بکار می روند یا تولید می شوند ، می باشند. این مواد که به شکل گاز ، مایع یا جامد هستند ، ممکن است مصنوعی یا طبیعی بوده و دارای منشاء گیاهی ، حیوانی یا  )سنتتیک ( معدنی یا آلی باشند. هر یک از این مواد دارای خطرات و زیا ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی
پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان  تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی در  10  اسلايد قابل ويرايش ... دریافت فایل

پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی
پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان  تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی در  10  اسلايد قابل ويرايش ... دریافت فایل

پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی
پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی پاورپوينت رشته پزشکي با عنوان  تجزیه تحلیل ناهنجاري حرکتی در 10 اسلايد قابل ويرايش ... دریافت فایل

تحقیق درباره انجماد مواد غذایی
تحقیق درباره انجماد مواد غذایی قالب فایل(ورد) لینک دانلود پایین صفحه تعداد صفحه:75 بخشی از متن میزان محصول عامل بزرگی در ارزش محصول است. استفاده از دمای خیلی پایین برای هر دو انجماد و نگهداری محصولات منجمد به ارزش آن می افزاید. اما برای خیلی از محصولات در مدت نگهداری ، قابلیت خوشمزگی و ارزش تغذیه ای مطلوب است. خشک کردن انجمادی: خشک کردن انجمادی میوه و سبزیجات ، شامل خشک کردن  غذا تقریباً 50% وزن و حجم اصلی اش و سپس انجماد غذا برای نگهداری آن می باشد . کیفیت خشک کردن انجماد میوه و سبزیجات و معادل میوه و سبزیجات  بدون خشک کردن اولیه است . هزینه بدلیل نگهداشتن وزن و حجم بسته بندی ، انجماد ، انبار و حمل ، کمی انت پیدا می کند  انجماد مواد غذایی: سبزیجات:بلانچینگ  سبزیجات قبل از انجماد ، تعداد میکروارگانیم ها را کاهش می دهد ، کمی هوا از بافت ها خارج می شود، آنها را خیلی متراکم کرده و رنگ آنها را تقویت می کند. ... دریافت فایل


دانلود ترجمه کتاب read this 1