توضیحات:
گزارش کاربینی در فرمانداری   فهرست مطالب   فصل اول: معرفی فرمانداری            و خدماتی که در این دستگاه دولتی ارائه می­شود برگزاری انتخابات  کنترل و نظارت  هماهنگ کننده  اعمال نظر  پاسخگویی به شکایات مردم  فصل دوم: هدف از تاسیس مجموعه چارت سازمانی حوزه سیاسی و اجتماعی فرمانداری            و خدماتی که در واحد مورد نظر انجام می­گیرد خدمات امنیتی  خدمات فرهنگی و مذهبی  خدماتی بهداشتی  خدمات اجتماعی  خدمات در مناسبت­ها و مراسم­ها  فصل سوم: فعالیت­های انجام شده در حوزه سیاسی و تشریح روند کار و چگونگی ارائه خدمات و وظایف قسمت­های مختلف این حوزه تقاضای تشکیل جلسه از سوی ادارات  طرح و تشکیل جلسه توسط خود فرمانداری  دعوت سایر ادارات از فرمانداری  درخواست دستگاه­های دولتی و غیردولتی از فرمانداری برای حل معضل و رفع اختلاف تهیه گزارش  صدور دستورات خاص  پاسخ به تقاضای دستگاه­ها و تشکل­ ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت درباره زالو درمانی
پاورپوینت درباره زالو درمانی قالب فایل (پاورپوینت) قابل ویرایش و آماده پرینت لینک دانلود پایین صفحه تعداد اسلاید: 23 بخشی از اسلایدها: زالو جانور عجیبی است که صدها سال است از آن به صورت زنده یا فرآورده برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شود. پس از ظهور پزشکی مدرن ، استفاده از زالو به تدریج به فراموشی سپرده شد. اما جالب این جاست که پس از سال ها، باز هم استفاده از زالو بازهم در بسیاری از کشورهای دنیا و حتی در کشورهای پیشرفته رایج شده است ، چنان چه اکنون زالو را با عنوان جراح کوچولو (Micro Surgeon) می شناسند. خواص زالو: زالو هنگام مکیدن خون ، مواد متنوعی ترشح می کند که خواص درمانی دارند. معروف ترین ماده مترشحه از زالو هیرودین است. خواص مواد ترشح شده در خون توسط زالو به طور خلاصه به شرح زیر است : •خاصیت بی‌حس‌کنندگی : باعث کاهش درد موضعی هنگام نیش زدن می‌شود که عمدتاً به دلیل وجود ماده هیرودین ( Hirudin ) است. •خاصیت گشادکنندگی عروق : به دلیل وجود ماده هیستامین است. •خاصیت ضدانعقادی : به دلیل وجود آنزیم هیالورونیداز موجود در بزاق زالو است. این آنزیم خاصیت آنتی بیوتیکی و حل ... دریافت فایل

پودمان مدیریت خانواده؛ عوامل مؤثر بر پیشرفت و ترقی کسب و کار و اهمیت بهره‌وری و شاخص‌های مرتبط با آن
پودمان مدیریت خانواده؛ عوامل مؤثر بر پیشرفت و ترقی کسب و کار و اهمیت بهره‌وری و شاخص‌های مرتبط با آن   فهرست مطالب مقدمه تعریف بهره وري تاريخچه بهره وري اهميت بهره وري عوامل مؤثر بر افزايش بهره وري نيروي انساني فراهم كردن شرايط لازم پيشرفتهاي شغلي براي همه افراد مهمترين عوامل مؤثر در كاهش بهره وري تداوم رویکردها کاهش ضایعات ایجاد تعهد در کارکنان توجه به کارکنان استفاده   از استعدادها انگیزه توجه   به تغییر اندازه گیری بهره وری تورم قیمتها؛ چرخه بهره وری سنجش بهره وری از طریق   ارزش افزوده نتیجه گیری منابع   این فایل با فرمت ورد ارائه شده و در 24  صفحه تنظیم و قابل ویرایش است   ... دریافت فایل

پاورپوینت آماده در مورد داروهای روان گردان
پاورپوینت آماده در مورد داروهای روان گردان پاورپوینت آماده در مورد داروهای روان گردان  لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی :  پاورپوینت نوع فایل .ppt : ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید :  5   اسلاید در پایان خرید ، لینک دانلود فایل نمایش داده می شود و به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد .     قسمتی از متن .ppt :  داروهای روان گردان که امروزه با سرعتی سرسام آور،جایگزین مواد مخد ر ی همچون تریاک و هروئین می شوند،در واقع موادی هستند که مصرف کننده را از لحاظ جسمی و به ویژه از نظر روانی کاملا" تحت تأ ثیر قرار داده و شخصیت او را به هم میریزند. روان گردا نها دسته ای از دارو ها هستند که مصرف آنها باعث بروز تغییرات عمیقی در رفتار،گفتار،شخصیت ،خلق و خو و منش فرد میگردد و مصرف طولانی مدت آنها ضایعات جبران ناپذیری در جسم و روان آدمی بر جای خواهد گذاشت.معروف ترین اعضای خانواده ی روانگردانها آمفتامین،کوکائین واکستاسی میباشند،که از این میان اکستاسی دارای هردو مجموعه تأ ثیرات انرژی زا ئی و توهم زا ئی به صورت توأم می باشد.        &nb ... دریافت فایل

پاورپوینت درباره روش نگهداری مواد غذایی
پاورپوینت درباره روش نگهداری مواد غذایی قالب فایل (پاورپوینت) قابل ویرایش و آماده پرینت لینک دانلود پایین صفحه تعداد اسلاید:36 بخشی از اسلایدها: روش حرارتی   در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می باشد و از دیرباز مورد استفاده قرار گرفته است. اثر حرارتی در جلوگیری از سه نوع فساد میکروبی ، شیمیایی و فیزیکی مؤثر می باشد. در رابطه با فساد میکروبی ، از بین بردن میکروارگانیسم های بیماریزا در اثر حرارت دادن و بعد از آن بسته بندی می شوند.   پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون نیز دو روش استفاده از فرایند حرارتی می باشد. استریلیزاسیون :     از بین بردن کلیه میکروارگانیسمهای موجود در یک محیط را استریلیزاسیون گویند. درجه حرارت مورد استفاده در این روش حدود 110 تا 120 درجه سانتیگراد بوده و به خاطر اینکه دمای بالا سبب از بین رفتن برخی مواد مغذی غذا نیز می شود سعی بر آن است که از حرارت های بسیار بالا اجتناب شود. مقدار گرما به اندازه ایست که در مدت زمان مناسب استریل ، می تواند مقاومترین میکروب قابل رشد در غذا را نیز از بین ببرد . امروزه از این روش در فرایندهای کنسرو ساز ... دریافت فایل
دانلود فایل های آموزشی
  • روز شمار کنکور
  • سراسری 97 : 61 روز