توضیحات:
دانلود مقاله آئين كار ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني و بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذايي             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :25   بخشی از متن مقاله    آئين كار ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني و بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذايي   1 ـ هدف و دامنه كاربرد  در اين آئين كار استاندارد و ضوابط كلي مربوط به ساختمان , تاسيسات , تجهيزات فني بهداشت و نگهداري در سردخانه‏هاي ثابت كه بمنظور نگهداري مواد غذائي و كشاورزي ساخته مي‏شوند بيان مي‏گردد .   2 ـ تعريف‏ها و اصطلاح ها  2-1- تعريف بارها  2-1-1- بار برودتي ـ باريست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد مي‏شود .  2-1-2- بار ناشي از كالا ـ باريست كه بايد در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به درجه حرارت مورد نظر برسد .  2-1-3- بار سرويس ـ باريست كه بواسط ورود هوا و روشنايي و غيره به دستگاههاي تبريد تحميل مي‏شود .   3 ـ طبقه بندي انواع سردخانه‏ها  سردخانه‏ها بر دو نوع مي‏باشد :  3-1- سردخانه متحرك  3-2- سرد ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

دانلود مقاله اهمیت و ارزش غذائی پیاز
دانلود مقاله اهمیت و ارزش غذائی پیاز             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :5   بخشی از متن مقاله اهمیت و ارزش غذائی پیاز   سبزی پیاز در غذای یومیه شامل بوده امروز،فرداوآینده غذائی نخواهد بود که در آن از سبزی های تازه به خصوصً پیاز استفاده نشود موجودیت سبزی پیاز از لحاظ مزه و هم مواد پروتینی،قندی و ویتامین ها ازرش غذائی زیاد را دارا بوده و موجودیت انها در خوراکه یومیه حتمی میباشد. پیاز یکی از گیاهای غوزه داری است که از قدیم وجود داشته گفته میتوانیم دفعه اول در فلسطین پیدا و از فلسطین به هندوستان و دیگر ممالک جهان انتقال یافته است چنانچه یک طبیب یونانی که در قرن اول میلادی زیست داشت پیاز را عامل تندرستی و طول عمر می داستند طور مثال مملکت بلغاریا را یاد آور می شویم که مردم بلغاریا پیاز را خام زیاد مصرف می کنند یکی از غذا های اصلی و مهم آنها نان و پیاز بوده است. که بین تمام ملل جهان وضع صحت بلغارستان از همه بهتر است امراض سرطان در آن کشور وجود ندارد و تعداد مردم صد ساله ها زیاد میباشد. علماء و دانشمند ... دریافت فایل

دانلود مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی
دانلود مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :9   بخشی از متن مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی شيرين كننده های رژيمی به دو دسته " كالری زا" و "غير كالری زا" تقسيم می شوند. شیرین کننده های کالری زا دسته اول كه شامل "فروكتوز"، "سوربيتول" و "مانيتول" مي باشند، حاوي كالری هستند و بنابراين مصرف آنها بايد حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنين مصرف زياد سوربيتول و مانيتول به علت عدم جذب كامل ددر روده ها موجب اسهال می گردد. بنابراين قبل از مصرف فرآورده هاي غذايي رژيمي به برچسب روي آنها كه بيانگر تركيباتشان است دقت كنيد. به طور كلي مصرف اين نوع شيرين كننده ها در افراد ديابتي چاق كه داراي چربي خون بالايي نيز هستند، توصيه نمي شود. شیرین کننده های غیر کالری زا شيرين كننده هاي غير كالري زا مانند" ساخارين" و "آسپارتام" داراي هيچ كالري نيستند و باعث اضافه وزن نيز مي شوند. قدرت شيرين كنندگي آنها بسيار بيشتر از شكر معمولي مي باشد (حدود 200 برابر ). بعضي از اين شيرين كننده ها م ... دریافت فایل

دانلود مقاله آنزیم
دانلود مقاله آنزیم             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :22   بخشی از متن مقاله آنزیم مهمترین گروه از پروتئینها هستند که انجام واکنشهای بیوشیمیایی و سرعت بخشیدن به آنها را بر عهده دارند و به همین دلیل این ترکیبات کاتالیزگرهای زیستی نامیده می‌شوند که به عنوان کاتالیزگرهای یاخته‌ای نیز معروفند . مقدمه آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 10 7 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم برای انجام واکنش تسریع می‌کند و برخلاف آن انرژی فعال سازی را با جایرگزین کردن یک سد انرژی فعال سازی بزرگ با یک سد انرژی سازی کوچک پایین می‌آورد. انجام سریع یک واکنش در موقعیت آزمایشگاهی به شرایط ویژه‌ای مانند دما و فشار بالا نیاز دارد. لذا باید در یاخته که شرایط محیطی در آن کاملا ثابت است و انجام چنین واکنشهایی بسیار کند است، مکانیسمی دقیق وجود داشته باشد. این عمل بو ... دریافت فایل

دانلود مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر
دانلود مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :10   بخشی از متن مقاله جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیر تعريف: عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند. حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود. جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس: الف)جستجو: اصول آزمايش: بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری نمونه های شير اضافه می گردد, بدين جهت اينگونه شيرها زرد رنگ ميباشند. برای تشخيص بيکرمات دوپتاس در شير ميتوان از نيترات نقره استفاده نمود که با آن رسوب کرمات نقره قرمز نارنجی ميدهد. معرفهای لازم برای آزمايش: -محلول 1 درصد نيترات نقره طرز عمل: در يک لوله آزمايش تقريباً يک ميلي ليتر از شير مشکوک و 3 تا 5 ميلي ليتراز يک محلول يک درصد نيترات نقرهوارد مينماييم چنانچه رنگ زرد شير مربوط بوجود بی کرمات دوپتاس باشد, تبديل به قرمز نارنجی ميشود. برای تشخيص بهتر رنگ مي ... دریافت فایل
دانلود فایل های آموزشی
دانلود پاورپوینت آزادی
دانلود پاورپوینت درمورد آزمایشگاه مصالح ساختمانی
دانلود پاورپوینت آزادی انسان و هدایت و ضلالت الهی
دانلود پاورپوینت هیدرو موتور
دانلود پاورپوینت اینترنت بانک همراه (GPRS)
دانلود پاورپوینت ایمنی تانک های ذخیره سازی
دانلود پاورپوینت انواع لودر و کاربرد آن
دانلود پاورپوینت درمورد سازمان-انواع آن و وظایف سازمان ها
دانلود پاورپوینت اصول عملكرد بازتاب ها و كنترل حركتي
دانلود پاورپوینت اصول طراحي اسلايد در ارائه شفاهي
دانلود پاورپوینت اصلاحات مجدد در صندوق های بیمه اجتماعی
دانلود پاورپوینت درمورد نظارت بر وضعیت بهداشتی محل های تهیه - تولید و عرضه مواد غذایی بر اساس اصلاحیه ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
دانلود پاورپوینت اخلاقیات در ادیان الهی و مکاتب انسانی
دانلود پاورپوینت اخلاق در پژوهش
دانلود دانلود پاورپوینت فارسی 2 پایه یازدهم درس هجدهم خوان عدل
دانلود دانلود پاورپوینت فارسی 2 پایه یازدهم درس هفدهم خاموشی دریا
دانلود پاورپوینت درمورد ایین نامه بهداشت محیط درمدارس
دانلود خود هیپنوتیزم/راهی برای رهایی از استرس روز مره و رسیدن به آرامش/نوشته کابوک
دانلود نمایش سولوشن مسیر یو اس بی nokia 305


دانلود معنی درس به درس ریدینگ های read this2

دانلود حل تمرین های ;کتابread this 2

:: دانلود پاورپوینت Feeding the newborn dairy calf
:: دانلود معنی درس به درس ریدینگ های read this2
:: دانلود دانلود مقاله امنيت در NTFS
:: دانلود پاورپوینت با موضوع سیگار و دخانیات
:: دانلود پاورپوینت معماري پايدار
:: دانلود رام فارسی سامسونگ SM-G935S با اندروید 7.1.1
:: دانلود نمونه سوال هدیه های آسمانی پایه ششم
:: دانلود پاورپوینت سربداران
:: دانلود شیوه های نوین کسب درآمد از اینترنت
:: دانلود پاورپوینت جامع و کامل شیمی عمومی 2
:: دانلود دانلود برنامه پاتریس به همراه کرک
:: دانلود ایزوگام
:: دانلود مقاله درباره پنیر
:: دانلود مقاله درباره پوستر
:: دانلود پاورپوینت روش تدوین برنامه کسب و کار


دانلود معنی درس به درس ریدینگ های read this2

دانلود حل تمرین های ;کتابread this 2

:: دانلود پاورپوینت Feeding the newborn dairy calf
:: دانلود معنی درس به درس ریدینگ های read this2
:: دانلود دانلود مقاله امنيت در NTFS
:: دانلود پاورپوینت با موضوع سیگار و دخانیات
:: دانلود پاورپوینت معماري پايدار
:: دانلود رام فارسی سامسونگ SM-G935S با اندروید 7.1.1
:: دانلود نمونه سوال هدیه های آسمانی پایه ششم
:: دانلود پاورپوینت سربداران
:: دانلود شیوه های نوین کسب درآمد از اینترنت
:: دانلود پاورپوینت جامع و کامل شیمی عمومی 2
:: دانلود دانلود برنامه پاتریس به همراه کرک
:: دانلود ایزوگام
:: دانلود مقاله درباره پنیر
:: دانلود مقاله درباره پوستر
:: دانلود پاورپوینت روش تدوین برنامه کسب و کار