توضیحات:
دانلود مقاله آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :23   بخشی از متن مقاله آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه ها 1- هدف هدف از تدوين اين استاندارد، تعيين آئين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه  هاي ثابت مي  باشد. 2- دامنه كاربرد اين استاندارد در مورد سردخانه  هاي ثابت كه از گاز آمونياك به عنوان شاره سرمازا استفاده مي  كنند، كاربرد د ارد. 3- تعاريف در اين استاندارد واژه  ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار برده مي  شود: 3-1- سردخانه  هاي ثابت آمونياكي - مجموعه  ايست از ساختمان و تجهيزات كه بتواند شرايط ويژه نگهداري مواد خوراكي و فاسد شدني را عمدتأ از نظر دما، دمه نسبي (رطوبت نسبي ) و در صورت لزوم ساير شرايط موردنياز را با استفاده از آمونياك تامين نمايد. (رجوع شود به استاندارد ملي 1899) 3-2- آمونياك - تركيبي است با فرمول شيميايي  NH3و در شرايط متعارفي بصورت گاز بي  رنگ  ، با بوي بسيار نافذ ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

دانلود مقاله آئين كار ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني و بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذايي
دانلود مقاله آئين كار ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني و بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذايي             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :25   بخشی از متن مقاله    آئين كار ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني و بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذايي   1 ـ هدف و دامنه كاربرد  در اين آئين كار استاندارد و ضوابط كلي مربوط به ساختمان , تاسيسات , تجهيزات فني بهداشت و نگهداري در سردخانه‏هاي ثابت كه بمنظور نگهداري مواد غذائي و كشاورزي ساخته مي‏شوند بيان مي‏گردد .   2 ـ تعريف‏ها و اصطلاح ها  2-1- تعريف بارها  2-1-1- بار برودتي ـ باريست كه در زمان مورد نظر به دستگاهها وارد مي‏شود .  2-1-2- بار ناشي از كالا ـ باريست كه بايد در واحد زمان از كالا گرفته شود تا به درجه حرارت مورد نظر برسد .  2-1-3- بار سرويس ـ باريست كه بواسط ورود هوا و روشنايي و غيره به دستگاههاي تبريد تحميل مي‏شود .   3 ـ طبقه بندي انواع سردخانه‏ها  سردخانه‏ها بر دو نوع مي‏باشد :  3-1- سردخانه متحرك  3-2- سرد ... دریافت فایل

دانلود مقاله اهمیت و ارزش غذائی پیاز
دانلود مقاله اهمیت و ارزش غذائی پیاز             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :5   بخشی از متن مقاله اهمیت و ارزش غذائی پیاز   سبزی پیاز در غذای یومیه شامل بوده امروز،فرداوآینده غذائی نخواهد بود که در آن از سبزی های تازه به خصوصً پیاز استفاده نشود موجودیت سبزی پیاز از لحاظ مزه و هم مواد پروتینی،قندی و ویتامین ها ازرش غذائی زیاد را دارا بوده و موجودیت انها در خوراکه یومیه حتمی میباشد. پیاز یکی از گیاهای غوزه داری است که از قدیم وجود داشته گفته میتوانیم دفعه اول در فلسطین پیدا و از فلسطین به هندوستان و دیگر ممالک جهان انتقال یافته است چنانچه یک طبیب یونانی که در قرن اول میلادی زیست داشت پیاز را عامل تندرستی و طول عمر می داستند طور مثال مملکت بلغاریا را یاد آور می شویم که مردم بلغاریا پیاز را خام زیاد مصرف می کنند یکی از غذا های اصلی و مهم آنها نان و پیاز بوده است. که بین تمام ملل جهان وضع صحت بلغارستان از همه بهتر است امراض سرطان در آن کشور وجود ندارد و تعداد مردم صد ساله ها زیاد میباشد. علماء و دانشمند ... دریافت فایل

دانلود مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی
دانلود مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :9   بخشی از متن مقاله انواع شیرین کننده های رژیمی شيرين كننده های رژيمی به دو دسته " كالری زا" و "غير كالری زا" تقسيم می شوند. شیرین کننده های کالری زا دسته اول كه شامل "فروكتوز"، "سوربيتول" و "مانيتول" مي باشند، حاوي كالری هستند و بنابراين مصرف آنها بايد حساب شده باشد تا منجر به اضافه وزن نگردد. همچنين مصرف زياد سوربيتول و مانيتول به علت عدم جذب كامل ددر روده ها موجب اسهال می گردد. بنابراين قبل از مصرف فرآورده هاي غذايي رژيمي به برچسب روي آنها كه بيانگر تركيباتشان است دقت كنيد. به طور كلي مصرف اين نوع شيرين كننده ها در افراد ديابتي چاق كه داراي چربي خون بالايي نيز هستند، توصيه نمي شود. شیرین کننده های غیر کالری زا شيرين كننده هاي غير كالري زا مانند" ساخارين" و "آسپارتام" داراي هيچ كالري نيستند و باعث اضافه وزن نيز مي شوند. قدرت شيرين كنندگي آنها بسيار بيشتر از شكر معمولي مي باشد (حدود 200 برابر ). بعضي از اين شيرين كننده ها م ... دریافت فایل

دانلود مقاله آنزیم
دانلود مقاله آنزیم             لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل : Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت ) تعداد صفحه :22   بخشی از متن مقاله آنزیم مهمترین گروه از پروتئینها هستند که انجام واکنشهای بیوشیمیایی و سرعت بخشیدن به آنها را بر عهده دارند و به همین دلیل این ترکیبات کاتالیزگرهای زیستی نامیده می‌شوند که به عنوان کاتالیزگرهای یاخته‌ای نیز معروفند . مقدمه آنزیمها ترکیباتی هستند که می‌توانند سرعت واکنش را تا حدود 10 7 برابر افزایش دهند. آنزیم مانند یک کاتالیزگر غیر آلی میزان واکنش را با پایین آوردن انرژی فعال سازی واکنش لازم برای انجام واکنش تسریع می‌کند و برخلاف آن انرژی فعال سازی را با جایرگزین کردن یک سد انرژی فعال سازی بزرگ با یک سد انرژی سازی کوچک پایین می‌آورد. انجام سریع یک واکنش در موقعیت آزمایشگاهی به شرایط ویژه‌ای مانند دما و فشار بالا نیاز دارد. لذا باید در یاخته که شرایط محیطی در آن کاملا ثابت است و انجام چنین واکنشهایی بسیار کند است، مکانیسمی دقیق وجود داشته باشد. این عمل بو ... دریافت فایل
دانلود فایل های آموزشی
دانلود دانلود پروژه مدیریت ویدئو کلوپ با سی شارپ
دانلود دانلود پروژه مدیریت ویدئو کلوپ با سی شارپ
دانلود دانلود پروژه مدیریت ویدئو کلوپ با سی شارپ
دانلود دانلود پروژه مدیریت ویدئو کلوپ با سی شارپ
دانلود طرح توجیهی پرورش گياهان گلخانه اي
دانلود طرح توجيهي تولید قطعات گچبری پیش ساخته
دانلود پاورپوینت نقش استفاده از تلفن همراه در حوادث ترافیکی
دانلود پرسش نامه رضایت شغلی پاول دی اسپکتور
دانلود طرح توجیهی تولید فیلتر هوا و فیلتر روغن
دانلود طرح توجیهی راه اندازی پروژه تولید پلاستیک
دانلود پاورپوینت مزایای شیر مادر
دانلود طرح توجيهي کارگاه mdf و وسایل چوبی
دانلود پاورپوینت در مورد كارآفريني پروژه موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران -33 اسلاید
دانلود پاورپوینت در مورد كارآفريني پروژه موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران -33 اسلاید
دانلود طرح توجیهی راه اندازی دفتر معماری فضای داخلی
دانلود پاورپوینت مایع درمانی (سرم درمانی)
دانلود دانلود پاورپوینت پیرامون کارآفرینی در ایران
دانلود دانلود پاورپوینت پیرامون کارآفرینی در ایران
دانلود دانلود پاورپوینت پیرامون کارآفرینی در ایران
  • روز شمار کنکور
  • سراسری 97 : 57 روز