توضیحات:
مقاله درباره نگاهداري هويج در سردخانه فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات: 5 صفحه           تعریف: نگاهداري هويج در سردخانه مقدمه هدف و دامنه كاربرد شرايط چيدن و درجه‏بندي بسته‏بندي هويج پائين آوردن درجه حرارت درجه حرارت مطلوب رطوبت نسبي گردش هوا مدت نگاهداري     بسمه تعالي پيشگفتار  استاندارد نگاهداري هويج در سردخانه كه بوسيله كميسيون فني بررسي و كنترل روشهاي نگهداري تهيه و تدوين شده در بيست و سومين جلسه كميته ملي مواد خوراكي و فرآورده‏هاي كشاورزي مورخ 35/9/27 تصويب گرديد . پس از تائيد شوراي عالي استاندارد و باستناد ماده يك ( قانون مواد الحاقي به قانون تاسيس موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349) بعنوان استاندارد رسمي ايران منتشر مي‏گردد .  براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفت‏هاي ملي و جهاني صنايع و علوم استانداردهاي ايران در مواقع لزوم و يا در فواصل معين مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديدنظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع ... دریافت فایل
کلمات کلیدی: