توضیحات:
پاورپوینت پخت و پزصحيح                 نوع فایل power point   قابل ویرایش 23 اسلاید   قسمتی از اسلایدها 1-ظروف آلومينيومي: - ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي دهند -.بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي شود  --بعضی نظریه ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری های آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده،کولیت،خشکی دهان ،یبوست وتغییر رنگ زبان شود. -افرادي كه هرروز ازظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ،تقريبا 5/3 ميليگرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي كنند -البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه بزرگسالان ميتوانندبيشتر از 50 ميليگرم را در روز بدون هيچ ضرري دريافت كنند. -بسياري از داروهاي معمول هم حاوي آلومينيوم هستند،مثلايك قرص آنتي اسيد حاوي 50 ميليگرم و يك قرص آسپيرين حاوي 20-10 ميليگرم  آلومينيوم است سبزيجات برگي و غذاهاي اسيدي يا نمكي همچون گوجه فرنگي،مركبات وريواس اگر در ظروف آلومينيومي قرار داده شوند بيشترين آل ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت دستگاه های اندازه گیری ویژگیهای بافتی و رئولوژیکی
پاورپوینت دستگاه های اندازه گیری ویژگیهای بافتی و رئولوژیکی                 نوع فایل: power point   قابل ویرایش  11 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: در این روش به ماده غذایی نیرو وارد میشود تا در داخل یک مسیر جریان پیدا کرده و از سوراخ یا  درز خارج شود ( مانند مکانیسم چرخ گوشت ) و درنحایت حداکثرنیرو لازم جهت اکسترود ماده غذایی به عنوان شاخص کیفی بافتی به کار می رود درفرآیند روبرو چون مسیر حرکت پیستون و ماده غذایی در خلاف جهت هم هست به آن  back estrusion  ( پس اکستروژن) می گویند نمونه های مورد استفاده در این آزمون مایعات ویسکوز ، ژل ها ،چربی ها، میوه وسبزیجات تازه است   فهرست مطالب و اسلایدها: تردی سنج آرمور (( Armor tenderometer آزمون فشردن - Extrusion مزیت آزمون پس استروژن عبارت است از ... دریافت فایل

پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه
پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 18 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقايسه‌اي بين PET و پلي‌مرهاي ديگر در بسته‌بندي شير بر اساس يك تحقيق كه در موسسه پلي‌تكنيك دانشگاه ويرجينيا آمريكا انجام شده است شير بسته‌بندي شده در ظروف HDPE مقادير بالاتري از تركيبات بدطعم حاصل از اكسيداسيون، نسبت به شيري كه در بطر‌يهاي PET با ممانعت‌كننده نوري اشعه U.V بسته‌بندي شده، نشان مي‌دهد اما اين تركيبات در بطري‌هاي PET شفاف بيشتر است، چون HDPE از PET كدرتر مي‌باشد. مهاجرت Acetaldehydeها از PETبه درون شيروايجاد :Off-Flavor استالدئيدها در طول پوليمريزاسيون فاز مايع و هنگامي كه گروه انتهايي (OH) از زنجيرة اصلي پلي‌مرها به وسيله حرارت تجزيه مي‌شود ايجاد مي شود. باقيماندة استالدئيد در اجزاي نهايي بسته‌بندي وجود داشته و مقادير ناچيز آن به طور معكوس طعم و بوي مادة غذايي و آشاميدني را تغيير مي‌دهد . آستانه چشايي براي احساس در شير 67ppb مي‌باشد. راه حل توليد PET با ميزان ... دریافت فایل

پاورپوینت شيرهاي طعم دار
پاورپوینت شيرهاي طعم دار                 نوع فایل power point   قابل ویرایش 59 اسلاید   قسمتی از اسلایدها مقدمه:       در حال حاضر انواع متنوعی از شیرهای طعم‌دار با طعم کاکائو،توت فرنگی ،وانیل، موز،تمشک، شیر آبجو،قهوه و ...در بازار مصرف وجود دارند که محبوب‌ترین آن‌ها شیر کاکائو است. شیر طعم‌دار به صورت کامل(پرچرب)یا بــــدون چربـــی تولیــــد می‌شود. اما طی دهه گذشته رشد تولید شیر طعم‌دار در دنیا غالبا" در بین انواع کم چرب و بدون چربی بوده است. شیرهای طعم دار غنی شده از مواد مغذی اند,که با طعم های متنوعی تولید می شوند و دارای بسته های غذایی منحصر به فرد هستند که دارای 9 ماده اصلی و مورد نیاز بدن هستند و عبارتند از: کلسیم،پتاسیم،فسفر،پروتئین،ویتامینD، ویتامین A،ویتامین B12،ریبوفلاوین و نیاسین شیرهای طعم‌دارضمن داشتن انرژی بالاتر، همانند شیر طبیعی، حاوی مواد مغذی فراوان هستند. اختلاف عمده آن با شیر، بالاتر بودن میزان کربوهیدرات کل در شیر کاکائو به‌خاطر افزودن ساکارز یا شربت ذرت(با میزان فر ... دریافت فایل

پاورپوینت پارامترهاي مهم فيزيکي در آب
پاورپوینت پارامترهاي مهم فيزيکي در آب                 نوع فایل power point   قابل ویرایش 30 اسلاید   قسمتی از اسلایدها جرم واحد حجم يک جسم واحد آن Kg/m3  به تركيب مولكولي و فاصله‌ي بين مولكول‌ها وابسته مقايسه وزن مخصوص آب جاري و هوا نقش وزن مخصوص بر اكوسيستم و ارگانيز‌مهاي آبزي ادامه وزن مخصوص چگالي غير معمول آب (Anomaly) و نقش آن : 1) آب اعماق درياچه ها هيچ‌گاه سردتر از آبي که در آن حداکثر چگالي را دارد، نمي‌گردد. 2) توده‌هاي آبي از سطح شروع به انجماد نموده 3) حداکثر چگالي آب (يک گرم بر ميلي ليتر) در دماي 3/98 c و در نتيجه يخ در سطح آب شناور 4) اختلاف در وزن مخصوص آب در دماهاي مختلف (وزن مخصوص يكي از دلايل مهم پايداري لايه‌ها در درياچه‌ها )   فهرست مطالب و اسلایدها الف) وزن مخصوص Specific weight): عوامل مؤثر بر وزن مخصوص مواد محلول ميزان املاح موجود بيشترين تاثيردر آبهاي داخلي شور پديده رانش مولکولي در زمان انجماد آب دريا درجه حرارت: ارتباط وزن مخصوص با درجه حرارت ب) چسبندگي و جاذبه ذرات (پيوستگي)(Co ... دریافت فایل
اُراکل (oracle)
سازمان و كار درونی كامپیوترها
مقایسه چهار طرح ضرب كننده RNS
فرهنگ لغت با استفاده از نر‌م‌افزار Visual Basic
حافظه مجازی
آشنایی با چند سخت افزار كامپیوتر
"پاورپوینت مهندسی معماری: تجزیه و تحلیل کامل بافت و فرهنگ روستـای امرالله:شیب،جهت،کونه شناسی،وضعیت اقتصادی اجتماعی"
پاورپوینت مهندسی مواد: شیشه های خود تمییز شونده
تحقیق روانشناسی: شش راز نشانه های افسردگی پنهان (ترجمه زبان اصلی)
مقاله روانشناسی: چگونگی مدیریت رفتار کودک پرخاشگر (ترجمه مقاله معتبر زبان اصلی)
تحلیل الگوریتم شاخه و قید موازی آسنكرون
حافظه RAM
شرح زبان سی شارپ و قابلیت های تحت وب آن (دات نت)
بهینه‌سازی و پردازش پرس و جو
مقدمات داده پردازی
طراحی لباس با كمك كامپیوتر (CAD)
امنیت در شبكه های بی سیم
امنیت شبکه های کامپیوتری
تحقیق روانشناسی: مقایسه درمان پسخوراند عصبی در مقایسه با درمان دارویی