توضیحات:
پاورپوینت تاثير مصوبات هيئت تنظيم بازار برق بر عملكرد بازيگران و پايداري شبكه             لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 27 اسلاید قسمتی از متن .ppt : تاثير مصوبات هيئت تنظيم بازار برق بر عملكرد بازيگران و پايداري شبكه تاسیس بازار برق ایران بازار برق ایران با ابلاغ آیین نامه  "تعیین روش نرخ و شرایط خرید و فروش در شبکه برق کشور”  توسط وزیر محترم نیرو در تاریخ 82/8/1 راه اندازی گردید. از مهمترین دلایل و انگیزه های تجدید ساختار و راه اندازی بازار برق در ایران می توان به موارد ذیل اشاره نمود: 1-ایجاد فضای رقابتی در بخشهای تولید و توزیع برق 2-تامین منابع مورد نیاز از طریق حضور بخش غیر دولتی در سرمایه گذاری 3-افزایش بهره وری اقتصادی 4-ایجاد شفافیت      هيئت تنظيم بازار منظور هدايت و نظارت بر بازار‌برق "هيئت تنظيم بازار"،كه به اختصار "هيئت" ناميده مي‌شود، در امور برق وزارت نيرو تشكيل مي‌شود. اين هيئت متشكل از هفت نفر است، كه با حكم وزير نيرو براي مدت دو سال منصوب مي ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت پخت و پزصحيح
پاورپوینت پخت و پزصحيح                 نوع فایل power point   قابل ویرایش 23 اسلاید   قسمتی از اسلایدها 1-ظروف آلومينيومي: - ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي دهند -.بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي شود  --بعضی نظریه ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری های آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده،کولیت،خشکی دهان ،یبوست وتغییر رنگ زبان شود. -افرادي كه هرروز ازظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ،تقريبا 5/3 ميليگرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي كنند -البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه بزرگسالان ميتوانندبيشتر از 50 ميليگرم را در روز بدون هيچ ضرري دريافت كنند. -بسياري از داروهاي معمول هم حاوي آلومينيوم هستند،مثلايك قرص آنتي اسيد حاوي 50 ميليگرم و يك قرص آسپيرين حاوي 20-10 ميليگرم  آلومينيوم است سبزيجات برگي و غذاهاي اسيدي يا نمكي همچون گوجه فرنگي،مركبات وريواس اگر در ظروف آلومينيومي قرار داده شوند بيشترين آل ... دریافت فایل

پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل
پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل                 نوع فایل: power point قابل ویرایش63  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: زنبور عسل یکی ازحشرات مفید برای انسان است که متعلق به رده دوبالان می ‌باشد. زنبور عسل خیلی پیش از انسان در روی زمین بوجود آمده و زندگی می‌کرده است. زنبور عسل حدود 150 میلیون سال قبل وجود داشته و مشغول زاد و ولد بوده است. منتها با این تفاوت که در آن فاقد یک زندگی اجتماعی بوده و مثل خیلی از زنبورهای غیر عسلی امروزی ، زندگی انفرادی داشته و هر زنبور لانه مخصوص بخود را داشته و در آن زندگی می‌کرده است. کندو محلی است که زنبورها در آن تولد یافته ، کار کرده ، خواهران و برادران خود را پرورش داده و مواد غذایی لازمه را در آن انبار و ذخیره می‌کنند. زنبور عسل دارای نژادهای مختلف است و ساختمان بدنی پیچیده‌ای دارند. عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن است . اساساًعسل از:  گلوگز ،فروکتوز و منوساکارید ها ساخته شده است .همچنین عسل دارای آنزیم های مفید مانند : آمیلاز ها ، سوکراز ، کاتالاز و... بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مق ... دریافت فایل

پاورپوینت دستگاه های اندازه گیری ویژگیهای بافتی و رئولوژیکی
پاورپوینت دستگاه های اندازه گیری ویژگیهای بافتی و رئولوژیکی                 نوع فایل: power point   قابل ویرایش  11 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: در این روش به ماده غذایی نیرو وارد میشود تا در داخل یک مسیر جریان پیدا کرده و از سوراخ یا  درز خارج شود ( مانند مکانیسم چرخ گوشت ) و درنحایت حداکثرنیرو لازم جهت اکسترود ماده غذایی به عنوان شاخص کیفی بافتی به کار می رود درفرآیند روبرو چون مسیر حرکت پیستون و ماده غذایی در خلاف جهت هم هست به آن  back estrusion  ( پس اکستروژن) می گویند نمونه های مورد استفاده در این آزمون مایعات ویسکوز ، ژل ها ،چربی ها، میوه وسبزیجات تازه است   فهرست مطالب و اسلایدها: تردی سنج آرمور (( Armor tenderometer آزمون فشردن - Extrusion مزیت آزمون پس استروژن عبارت است از ... دریافت فایل

پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه
پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 18 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقايسه‌اي بين PET و پلي‌مرهاي ديگر در بسته‌بندي شير بر اساس يك تحقيق كه در موسسه پلي‌تكنيك دانشگاه ويرجينيا آمريكا انجام شده است شير بسته‌بندي شده در ظروف HDPE مقادير بالاتري از تركيبات بدطعم حاصل از اكسيداسيون، نسبت به شيري كه در بطر‌يهاي PET با ممانعت‌كننده نوري اشعه U.V بسته‌بندي شده، نشان مي‌دهد اما اين تركيبات در بطري‌هاي PET شفاف بيشتر است، چون HDPE از PET كدرتر مي‌باشد. مهاجرت Acetaldehydeها از PETبه درون شيروايجاد :Off-Flavor استالدئيدها در طول پوليمريزاسيون فاز مايع و هنگامي كه گروه انتهايي (OH) از زنجيرة اصلي پلي‌مرها به وسيله حرارت تجزيه مي‌شود ايجاد مي شود. باقيماندة استالدئيد در اجزاي نهايي بسته‌بندي وجود داشته و مقادير ناچيز آن به طور معكوس طعم و بوي مادة غذايي و آشاميدني را تغيير مي‌دهد . آستانه چشايي براي احساس در شير 67ppb مي‌باشد. راه حل توليد PET با ميزان ... دریافت فایل


دانلود ترجمه کتاب read this 1