توضیحات:
پاورپوینت تخم مرغ                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 53 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مصرف تخم مرغ در دو گروه از افراد كه نياز به پروتئين بيشتری در برنامه غذايی روزانه دارند، بيشتر لازم است: 1-در ورزشكاران كه نياز به افزايش عضلات دارند . 2-در كودكان و نوجوانان كه در سن رشد هستند. براي كودكان از 9 ماهگي تا 1 سالگی: يك زرده كامل تخم مرغ يك روز در ميان و از 2 سالگی به بعد براساس ميل كودك 6-5 تخم مرغ در هفته مجاز است.  افراد بالغ نيز مجاز به مصرف 4-3 عدد تخم مرغ در هفته هستند. حتی در افرادی كه كلسترول خونشان بالاست نبايستی مصرف تخم مرغ را قطع كرد . چگونه تخم مرغ سالم را تشخیص دهیم ؟ ابتدا قدري محلول12% آب و نمك درست كنيد.. سپس تخم مرغها را در اين محلول قرار دهيد. تخم مرغ خيلی تازه و سالم در ته ظرف بصورت عمودی می ايستد، اما تخم مرغ سالم ولی كمی كهنه در قسمتهای ميانی آب معلق می ماند و تخم مرغهايی كه در سطح آب بصورت افقی قرار می گيرند فاسد هستند.   فهرست مطالب و اسلایدها: سرانه مصرف تخم مرغ ارزش بیولوژیکی اجزای غذایی تقریبی یک ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت پخت و پزصحيح
پاورپوینت پخت و پزصحيح                 نوع فایل power point   قابل ویرایش 23 اسلاید   قسمتی از اسلایدها 1-ظروف آلومينيومي: - ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي دهند -.بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي شود  --بعضی نظریه ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری های آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده،کولیت،خشکی دهان ،یبوست وتغییر رنگ زبان شود. -افرادي كه هرروز ازظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ،تقريبا 5/3 ميليگرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي كنند -البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه بزرگسالان ميتوانندبيشتر از 50 ميليگرم را در روز بدون هيچ ضرري دريافت كنند. -بسياري از داروهاي معمول هم حاوي آلومينيوم هستند،مثلايك قرص آنتي اسيد حاوي 50 ميليگرم و يك قرص آسپيرين حاوي 20-10 ميليگرم  آلومينيوم است سبزيجات برگي و غذاهاي اسيدي يا نمكي همچون گوجه فرنگي،مركبات وريواس اگر در ظروف آلومينيومي قرار داده شوند بيشترين آل ... دریافت فایل

پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل
پاورپوینت پرورش و نگهداری زنبور عسل                 نوع فایل: power point قابل ویرایش63  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: زنبور عسل یکی ازحشرات مفید برای انسان است که متعلق به رده دوبالان می ‌باشد. زنبور عسل خیلی پیش از انسان در روی زمین بوجود آمده و زندگی می‌کرده است. زنبور عسل حدود 150 میلیون سال قبل وجود داشته و مشغول زاد و ولد بوده است. منتها با این تفاوت که در آن فاقد یک زندگی اجتماعی بوده و مثل خیلی از زنبورهای غیر عسلی امروزی ، زندگی انفرادی داشته و هر زنبور لانه مخصوص بخود را داشته و در آن زندگی می‌کرده است. کندو محلی است که زنبورها در آن تولد یافته ، کار کرده ، خواهران و برادران خود را پرورش داده و مواد غذایی لازمه را در آن انبار و ذخیره می‌کنند. زنبور عسل دارای نژادهای مختلف است و ساختمان بدنی پیچیده‌ای دارند. عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن است . اساساًعسل از:  گلوگز ،فروکتوز و منوساکارید ها ساخته شده است .همچنین عسل دارای آنزیم های مفید مانند : آمیلاز ها ، سوکراز ، کاتالاز و... بوده و در رده بندی غذاهای سرشار از آنزیمها مق ... دریافت فایل

پاورپوینت دستگاه های اندازه گیری ویژگیهای بافتی و رئولوژیکی
پاورپوینت دستگاه های اندازه گیری ویژگیهای بافتی و رئولوژیکی                 نوع فایل: power point   قابل ویرایش  11 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: در این روش به ماده غذایی نیرو وارد میشود تا در داخل یک مسیر جریان پیدا کرده و از سوراخ یا  درز خارج شود ( مانند مکانیسم چرخ گوشت ) و درنحایت حداکثرنیرو لازم جهت اکسترود ماده غذایی به عنوان شاخص کیفی بافتی به کار می رود درفرآیند روبرو چون مسیر حرکت پیستون و ماده غذایی در خلاف جهت هم هست به آن  back estrusion  ( پس اکستروژن) می گویند نمونه های مورد استفاده در این آزمون مایعات ویسکوز ، ژل ها ،چربی ها، میوه وسبزیجات تازه است   فهرست مطالب و اسلایدها: تردی سنج آرمور (( Armor tenderometer آزمون فشردن - Extrusion مزیت آزمون پس استروژن عبارت است از ... دریافت فایل

پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه
پاورپوینت بررسي تاثيرات جانبي استفاده از PETبه عنوان يك ماده بسته‌بندي در خصوصيات كيفي شير استريليزه و پاستوريزه                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 18 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقايسه‌اي بين PET و پلي‌مرهاي ديگر در بسته‌بندي شير بر اساس يك تحقيق كه در موسسه پلي‌تكنيك دانشگاه ويرجينيا آمريكا انجام شده است شير بسته‌بندي شده در ظروف HDPE مقادير بالاتري از تركيبات بدطعم حاصل از اكسيداسيون، نسبت به شيري كه در بطر‌يهاي PET با ممانعت‌كننده نوري اشعه U.V بسته‌بندي شده، نشان مي‌دهد اما اين تركيبات در بطري‌هاي PET شفاف بيشتر است، چون HDPE از PET كدرتر مي‌باشد. مهاجرت Acetaldehydeها از PETبه درون شيروايجاد :Off-Flavor استالدئيدها در طول پوليمريزاسيون فاز مايع و هنگامي كه گروه انتهايي (OH) از زنجيرة اصلي پلي‌مرها به وسيله حرارت تجزيه مي‌شود ايجاد مي شود. باقيماندة استالدئيد در اجزاي نهايي بسته‌بندي وجود داشته و مقادير ناچيز آن به طور معكوس طعم و بوي مادة غذايي و آشاميدني را تغيير مي‌دهد . آستانه چشايي براي احساس در شير 67ppb مي‌باشد. راه حل توليد PET با ميزان ... دریافت فایل
پاورپوینت معبد آب
مقاله بررسی نهضت ملی شدن صنعت نفت
مقاله بررسی نور و افتالمولوژی
مقاله بررسی هنر پاپ و جهانی شدن در هنر
مقاله بررسی هنر قلم زنی و چگونگی انجام آن
پاورپوینت مطالعات اولیه طراحی بیمارستان
مقاله بهره‌وری میزان تولید و سنجش آن و مفهوم ارزش افزوده
مقاله راه كارهای مقابله با تهدیدات نظامی آمریكا
مقاله كندرومالایی و نقش تغذیه و ورزش در درمان آن
مقاله گزارشگری مالی و حسابداری XBRL
مقاله گزیده زندگی و شخصیت دهخدا
مقاله مجموعه‌های مركزی و شعاع‌ها در گراف‌های مقسوم علیه صفر از حلقه‌های جابجائی
مقاله مقایسه دستورالعمل بانكها و صندوق قرض الحسنه
مقاله مقایسه نظام های آموزشی ایران و فنلاند
پاورپوینت مطالعات اقتصادی طرح شهرسازی
"مقاله مقدمه و نتیجه شناخت مشتری،شركت،گسترش نقش ارتباطات در بازار"
مقاله نگاهی ادبی به سوره یوسف (ع)
مقاله نگاهی به علم از دیدگاه قرآن و احادیث
مقاله نگرشهای مولكولی و فیزیولوژیكی به تحمل خشكسالی