توضیحات:
پاورپوینت رنگ های مجاز خوراکی                 نوع فایل: power point قابل ویرایش34  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقدمه رنگ های خوراکی دسته ای از افزودنی ها هستند که به منظور جبران رنگ از دست رفته در اثر فرآوری، انبارش، بسته بندی یا توزیع ماده غذایی و یا تشدید رنگ هایی که بطور طبيعی در مواد غذایی یافت می شوند و همچنين کمک به شناسایی طعم یا رنگ دهی به مواد غذایی بدون رنگ نظير پودر ژله و یا به منظور افزایش جذابيت و بازارپسندی محصولات خوراکی از دیرباز مورد توجه بسياری از توليدکنندگان بوده و در صنعت مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند. لكن استفاده از رنگ های غير مجاز یا استفاده بيش از حد از رنگ های خوراکی مجاز در مواد غذایی، سلامت مصرف کننده را به خطر انداخته و لازم است عوارض جانبی مصرف رنگ های خوراکی در کوتاه مدت یا دراز مدت، مد نظر قرارگيرد. لذا در تدوین این ضابطه تلاش گردیده که با در نظر گرفتن حداقل نيازهای فنی و بهداشتی، از توليد محصولی سالم و بهداشتی و قابل عرضه در صنایع غذایی کشور اطمينان حاصل گردد .   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه تعریف رنگ رنگ هاي ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت شير غني شده
پاورپوینت شير غني شده                 نوع فایل: power point   قابل ویرایش  25 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: گروه شير و لبنيات و اهميت اين گروه در يك برنامه غذايي سالم اين گروه شامل فرآورده هاي لبني مانند شير، ماست، پنير، كشك، دوغ و بستني مي شود. هر واحد از اين گروه برابر است با يك ليوان شير با يك ليوان ماست با 45 گرم پنير و نصب ليوان بستني   فهرست مطالب و اسلایدها: گروه شير و لبنيات و اهميت اين گروه در يك برنامه غذايي سالم مزاياي سلامتي مواد مغذي منابع مطلوب كلسيم براي شما چه مي باشد؟ هر فرد روزانه چه قدر شير بنوشد؟ چرا لبنيات كم چرب را انتخاب كنيم؟ آيا مي توان از شير طعم داراستفاده كرد ؟ انواع مختلف شير شير كم چرب شير كم لاكتوز شير غني شده شير طعم دار تاريخچه غني سازي شير مواد مغذي در شير تيمار حرارتي مواد افزودني به شير تكنولوژي غني سازي شير غني سازي شير مايع غني سازي شير خشك شده ماندگاري شير غني شده نگهداري شير كنترل كيفي ... دریافت فایل

پاورپوینت تعیین ضریب انتقال حرارت در طول فرایند سرخ کردن سیب زمینی در فشار بالا
پاورپوینت تعیین ضریب انتقال حرارت در طول فرایند سرخ کردن سیب زمینی در فشار بالا                 نوع فایل: power point   قابل ویرایش  29اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقدمه: سرخ کردن به عنوان یک فرایند غوطه ور کردن فراورده های غذایی در روغن خوراکی یا چربی در دماهای بالاتر از نقطه جوش آب - جایی که حرارت به محصول انتقال می یابد در حالیکه آب در حالت بخار است- تعریف می شود(Hubbard and Farkas, 1999). سرخ کردن اتمسفری مرسوم و سرخ کردن تحت خلاء، دو روش رایج فرایند سرخ کردن هستند(Garayo and Moreira, 2002).   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه فرایند سرخ کردن شامل چهار مرحله است تئوری تعیین ضریب انتقال حرارت مواد و روش­ها نتایج و بحث نتیجه گیری ... دریافت فایل

پاورپوینت انواع دوغ و مراحل ساخت دوغ
پاورپوینت انواع دوغ و مراحل ساخت دوغ                 نوع فایل: power point قابل ویرایش  20اسلاید قسمتی از اسلایدها: معرفی دوغ و انواع آن دوغ یک نوشیدنی اصیل ایرانی است و تا قبل از هجوم انواع نوشابه‌های گازدار و آب میوه‌های مصنوعی احتمالاً رقیب بلامنازع سفره‌های ایرانی بوده است. دوغ در واقع نوشیدنی لبنی حاصل از تخمیر شیر بوده که از اختلاط ماست پاستوریزه ، آب، اسانس‌های طبیعی گیاهی و نمک به دست می‌آید. این محصول به طور میانگین 50  درصد ترکیبات و ارزش غذایی ماست را دارا است و از آنجایی که مواد افزودنی و نگه‌دارنده در تولید آن مورد استفاده قرار نمی‌گیرد، علاوه بر این که غذایی با ارزش است بلکه از نظر تأمین سلامت مصرف کننده نیز بسیار اهمیت پیدا می‌کند.   فهرست مطالب و اسلایدها: معرفی دوغ و انواع آن تاریخچه تاریخچه دوغ در ایران ویژگی‌های دوغ انواع دوغ ارزش غذایی دوغ انواع دوغ بر اساس نحوه تولید دوغ معمولی دوغ گازدار دوغ حرارت دیده بدون گاز دوغ حرارت دیده گازدار بسته بندی مراحل تولید دوغ بسته بندی دوغ ... دریافت فایل

پاورپوینت اولترافيلتراسيون
پاورپوینت اولترافيلتراسيون                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 25 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: تغلیظ شیر به منظور ساخت پنیر ، بازیابی پروتئینهای آب پنیر ، تغلیظ آب میوه جات به منظور تهیه عصاره و ... و بطور کلی جداسازی پروتئینها ، ویتامینها ، کلوئیدها و دیگر ماکرومولکولها از آب ، از این جمله است. زمینه دیگر تصفیه آب و فاضلاب بویژه فاضلابهای صنعتی است. جداسازی کمپلکس های یونهای سنگین ، مواد منعقد شده ، مولکولهای آلی سنگین ، میکروارگانیسم ها (ویروسها) از جریان پساب به کمک اولترتفیلتراسیون قابل انجام است.   فهرست مطالب و اسلایدها: موارد کاربرد اسمز معکوس موارد استفاده از اولترافیلتراسیون مدل سازی فرایندهای اولترافیلتراسیون آب سیب طراحی دستگاه اولتراسیون شماتیک یک دستگاه اولترافیلتراسیون نكاتي در مورد ممبران ها مواد مورد استفاده در غشاي اولترافيلتراسيون طبقه بندي ممبران ها بر اساس خواص عملي فرايند انتقال مدولهای اولترافیلتراسیون در خط تولید آب سیب   منابع ومأخذ: coo.ir membrane- iron.com matingroup-ap.com deneshju.ir nano.i ... دریافت فایل
بررسی رابطه هوش هیجانی و عزت نفس با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
تحقیق اثر هارمونیک ها و پدیده تشدید (رزونانس)
بررسی جزای نقدی در حقوق ایران
"تحقیق در مورد قارچ، ویروس، نماتد و پروکاریوتها"
"تحقیق در مورد قارچ، ویروس و نماتد"
بررسی توصیفی موسیقی و موسیقی درمانی برروی انسانها
کار تحقیقی محاربه و مجازات آن
بررسی تاثیر شیوه‌های فرزند پروری بر رشد اجتماعی كودكان
کار تحقیقی مسئولیت مدنی
تحقیق در مورد آفات مهم گندم و مدیریت كنترل آنها در ایران
بررسی تاثیر بدهی صنعت بر ارزش بازار شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار
کار تحقیقی در مورد تکفیری ها
پاورپوینت آفات مهم گیاهی
کار تحقیقی در مورد وهابیت
چگونه کلاس خود را مدیریت کنیم
بررسی جنبه های مختلف استان گیلان از لحاظ مردم شناسی
بررسی وضعیت روستاهای قرتین حسنجون وسیه آباد
"تاریخچه شهرهای اصفهان، کرج، تهران، مشهد و لرستان"
کار تحقیقی در مورد سلفی ها