توضیحات:
پاورپوینت بـرنــج                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 20 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: برنج گیاه شناسی برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دورة رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط‌رس (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) می‌باشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمت‌های مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیره   فهرست مطالب و اسلایدها: برنج ریشه ساقه برگ پنجه‌زنی ساختمان گل آذین ساختمان گل در برنج تیپ‌های بین الملی برنج ویژگی‌های تیپ‌های بومی برنج ابعاد دانه برنج و اندازه آن شرایط مناسب برای کشت برنج كاشت برنج داشت برنج برداشت برنج آناتومي برنج انواع برنج از لحاظ سنگيني آناتومي برنج انواع برنج از لحاظ سنگيني مهمترين كابردهاي صنعتي كاه برنج كاربردهاي صنعتي و غذايي سبوس برنج كاربردهاي صنعتي و غذايي پوسته برنج روغن سبوس برنج روشهاي پايدار سازي مزايا و كاربرد روغن  سبوس برنج ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن
پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن                 نوع فایل power point قابل ویرایش 56 اسلاید   قسمتی از اسلایدها     از آنجائيكه شير و فرآورده هاي لبني  از اهميت غذايي بسيار بالايي برخوردار هستند و مصرف فرآورده هاي لبني در گروه هاي سني مختلف لازم مي باشد پس سالم بودن و عاري بودن از هرگونه آلودگي و سموم قارچي در اين فرآورده ها بسيار حائز اهميت است و از آنجا كه سموم قارچي مانند آفلاتوكسين ها داراي اثرات سمي سرطانزايي ، جهش زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند و از جمله خطرات بالقوه براي سلامتي جامعه محسوب مي شوند پس در اينجاست كه لازمه توجه و تحقيق در رابطه با اين موضوع براي حفظ سلامتي جامعه و جلوگيري از ضررهاي اقتصادي روشن مي گردد.      بر اساس گزارشات سازمان FAO  ساليانه 20 %‌از محصولات غذايي توليد شده در دنيا توسط سموم قارچي آلوده مي شوند كه در اين آلودگي آفلاتوكسين ها سهم بيشتري نسبت به سايرسموم دارند و همچنين ميزان زيان هاي ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده و خسارات وارده به محصولات كشاورزي آمريكا در هر سال 100 ميليون دلار اع ... دریافت فایل

پاورپوینت اولترافیلتراسیون
پاورپوینت اولترافیلتراسیون                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 16 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: بررسی جداسازی پروتئین از آب پنیر و استفاده از غشا اولترافیلتراسیون: آب پنیر پسابی است که در طی فرآیند تولید پنیر بدست می آید و دارای مواد با ارزش هم از لحاظ تغذیه و هم از لحاظ خواص می باشد. در بررسی بعمل آمده پروتئینهای آب پنیر تهیه شده در صنایع شیر ایران توسط غشا اولترافیلتراسیون پلی سولفون به شکل فیبرهای موئین جداسازی شده اند. تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندرقند: بزرگترین هدف در صنعت قند از دیدگاه اقتصادی و کیفیت محصول، کاهش هرچه بیشتر ترکیبات غیرقندی از جمله ترکیبات رنگی، کدورت و سایر ناخالصی ها جهت افزایش خلوص شربت قند قبل از کریستا لیزاسیون آن است. در دهه اخیر تلاش های زیادی در زمینه نیل به این هدف انجام گرفته که یکی از آنها استفاده از تکنیک های غشایی، به ویژه، اولترافیلتراسیون بوده است.   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه تاریخچه بررسی روشهای تمیز نمودن غشاهای اولترافیلتراسیون بررسی جداسازی پروتئین ا ... دریافت فایل

پاورپوینت بررسي اثر پروتئين جيره غذايي و شوري‌هاي متفاوت آب بر رشد و بازماندگي ميگوي وانامي
پاورپوینت بررسي اثر پروتئين جيره غذايي و شوري‌هاي متفاوت آب بر رشد و بازماندگي ميگوي وانامي                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 29 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقدمه: ميگوي وانامي (Litopenaeus vannamei) يكي از مهمترين گونه هاي پرورشي ميگو مي‌باشد پراكنش جغرافيايي آن به صورت بومي در آبهاي اقيانوس آرام و سواحل مكزيك ، آمريكاي جنوبي و مركزي است ناحيه‌اي كه درجه حرارت آب اقيانوس در تمام طول سال بالاتر از 20 درجه سانتيگراد مي‌باشد (ويبان و سوييني ،1991). نسبت به شوري‌هاي مختلف تحمل خوبي داشته و رشد بالايي نيز دارد. در مقابل بيماريهاي ويروسي مانند IHHN و ديگر پاتوژنها مقاومت بالايي دارد   (Addison et al., 2004). گرانترين بخش غذا پروتئين آن مي‌باشد كه سطوح بالاي پروتئين حيواني بر بازده اقتصادي توليد تاثير تعين كننده دارد (Kucharski and Da silva‚ 1999). براساس بررسيهاي انجام شده ميزان پروتئين مورد نياز براي ميگوي ژاپنيPenaeus japonicusحدود60-55 درصد(Fernandes and Achuthankutty ,1997) براي  ميگوي  Penaeus monodon حدود 35 درصد مي‌باشد (Millamema et al.‚1998) ام ... دریافت فایل

پاورپوینت بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی
پاورپوینت بررسی مزيت نسبی صادراتی صنايع غذايی                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 29 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: معرفی کالاهای منتخب گروه صنايع غذايی شير و خامه با بيش از 6% چربی) با کد HS 040130 (شير و خامه با 1% چربی) با کد HS 040210 (دوغ، شير و خامه بسته شده) با کد HS 040390 (پنير تازه، پنير حاصل از شير منعقد شده) با کد HS 040610 (عسل طبيعی) با کد HS 040900 (زيتون محفوظ شده بطور موقت) با کد HS 071120 (انجير تازه يا خشک کرده) با کد HS 080420 (چای سياه و چای جز تا تخمير) با کد HS 090230 نتيجه گيری محاسبه متوسط شاخصهای RCA و SRCA  در طی سالهای 2005-2001 ملاحظه می شود که روند حرکت وضعيت نسبی اين 22 قلم  کالا در سال 2004-2001 بطور نوسانی نزولی بوده ولی در سال 2005 سير صعودی را طی می کند. در طی سالهای مودر مطالعه ايران با نوساناتی در مزيت نسبی همراه بود   فهرست مطالب و اسلایدها: نظريات مزيت نسبی در زمينه تجارت بين الملل معيار مزيت نسبی آشکار شده مطالعات کاربردی انجام شده مقاله های خارجی در زمينه مزيت نسبی محاسبه RCA - SRCA بررسی توانمنديهای توليدی ... دریافت فایل
دانلود مقاله اختلالات متابولیکی در گاوهای شیری
دانلود مقاله خوراک تغذیه در گاو
دانلود مقاله خوراک حیوانات اهلی
دانلود مقاله خوراك دام و طیور و آبزیان – گلوتن ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون
دانلود مقاله خوراک دام و طیورو آبزیان - اندازه گیری منیزیم به روش بیناب سنجی جذب اتمی - روش آزمون
دانلود مقاله خوراک دام وطیور وآبزیان- اكسید منیزیم مورد مصرف در مكمل های معدنی - ویژگی ها و روش آزمون
دانلود مقاله خوراک دام وطیور وآبزیان تفاله مركبات ویژگی ها و روش آزمون
دانلود مقاله داروهای دامپزشکی
دانلود مقاله دامپروری و امور دام در كشور
دانلود مقاله دامپروری
دانلود مقاله دامداری 200 راسی هلشتاین
دانلود مقاله دامهای شیری
"دانلود مقاله دانه ذرت جهت تغذیه دام، طیور و آبزیان"
دانلود مقاله درباره مارها
دانلود مقاله درجه بندی تخم مرغ ها
دانلود مقاله دستگاه گوارش نشخوار کنندگان
دانلود مقاله دستگاه گوارش حیوانات
دانلود مقاله دستگاه گوارش طیور
دانلود مقاله دنیای حیوانات