توضیحات:
پاورپوینت بسته بندی بهداشتی مواد غذایی                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 21 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: ارزش بسته بندی در جوامع : جلوگیری یا کاهش آسیب به مواد غذایی کاهش ضایعات کاهش هزینه ها کاهش یا حذف تقلب و ناخنک زدن ارائه اطلاعات مهم در مورد غذا یا سایر موارد ایجاد زمینه رقابت دسترسی به مواد غذایی در سراسر سال و در همه جا افزایش عمر نگهداری صرفه جویی در مصرف انرژی ارائه مواد غذایی به صورت بهداشتی   فهرست مطالب و اسلایدها:   جایگاه بسته بندی و بهداشت آن اهداف انجام بسته بندی و پوشش مواد غذایی ارزش بسته بندی در جوامع اعمال مورد انتظار از یک بسته وضعیت مواد غذایی در درون بسته خطرات فیزیکی تهدید کننده بسته روشهای حفاظت از مواد غذایی عوامل تهدید کننده محتوای بسته  واکنشهای شیمیایی بیوشیمیایی  فعالیت آنزیمی چند مثال ازاثر بسته بندی در حفاظت مواد غذایی مهاجرت مواد ازبسته به ماده غذایی افزودنی ها به پلی مر ها  استفاده از نوعی پی وی سی به عنوان پوشش خودچسب (Cling)  مصرف هیدرو کربن ها-پارافین ویا موم های می ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت بـرنــج
پاورپوینت بـرنــج                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 20 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: برنج گیاه شناسی برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دورة رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط‌رس (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) می‌باشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمت‌های مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیره   فهرست مطالب و اسلایدها: برنج ریشه ساقه برگ پنجه‌زنی ساختمان گل آذین ساختمان گل در برنج تیپ‌های بین الملی برنج ویژگی‌های تیپ‌های بومی برنج ابعاد دانه برنج و اندازه آن شرایط مناسب برای کشت برنج كاشت برنج داشت برنج برداشت برنج آناتومي برنج انواع برنج از لحاظ سنگيني آناتومي برنج انواع برنج از لحاظ سنگيني مهمترين كابردهاي صنعتي كاه برنج كاربردهاي صنعتي و غذايي سبوس برنج كاربردهاي صنعتي و غذايي پوسته برنج روغن سبوس برنج روشهاي پايدار سازي مزايا و كاربرد روغن  سبوس برنج ... دریافت فایل

پاورپوینت HACCP در توليد بستنی
پاورپوینت HACCP در توليد بستنی                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 27 اسلاید   قسمتی از اسلایدها:  توصيف فرآورده: بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد. اين برنامه صرفاً ةک فرآورده يعنی "بستنی" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های ديگری را توليد کند بايد برنامه ديگری نيزتدوين نمايد. فهرست مطالب و اسلایدها: برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی توصيف فرآورده جدول توصيف فرآورده بستنی فرآيند توليد شناسايي و ارزيابی مخاطره ها و تعيين CCPs شناسايي CCPs با به کارگيری درخت تصميم گيري CCP در فرآيند توليد بستنی برنامه HACCP برای توليد بستنی در شرکت... ... دریافت فایل

پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن
پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن                 نوع فایل power point قابل ویرایش 56 اسلاید   قسمتی از اسلایدها     از آنجائيكه شير و فرآورده هاي لبني  از اهميت غذايي بسيار بالايي برخوردار هستند و مصرف فرآورده هاي لبني در گروه هاي سني مختلف لازم مي باشد پس سالم بودن و عاري بودن از هرگونه آلودگي و سموم قارچي در اين فرآورده ها بسيار حائز اهميت است و از آنجا كه سموم قارچي مانند آفلاتوكسين ها داراي اثرات سمي سرطانزايي ، جهش زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند و از جمله خطرات بالقوه براي سلامتي جامعه محسوب مي شوند پس در اينجاست كه لازمه توجه و تحقيق در رابطه با اين موضوع براي حفظ سلامتي جامعه و جلوگيري از ضررهاي اقتصادي روشن مي گردد.      بر اساس گزارشات سازمان FAO  ساليانه 20 %‌از محصولات غذايي توليد شده در دنيا توسط سموم قارچي آلوده مي شوند كه در اين آلودگي آفلاتوكسين ها سهم بيشتري نسبت به سايرسموم دارند و همچنين ميزان زيان هاي ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده و خسارات وارده به محصولات كشاورزي آمريكا در هر سال 100 ميليون دلار اع ... دریافت فایل

پاورپوینت اولترافیلتراسیون
پاورپوینت اولترافیلتراسیون                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 16 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: بررسی جداسازی پروتئین از آب پنیر و استفاده از غشا اولترافیلتراسیون: آب پنیر پسابی است که در طی فرآیند تولید پنیر بدست می آید و دارای مواد با ارزش هم از لحاظ تغذیه و هم از لحاظ خواص می باشد. در بررسی بعمل آمده پروتئینهای آب پنیر تهیه شده در صنایع شیر ایران توسط غشا اولترافیلتراسیون پلی سولفون به شکل فیبرهای موئین جداسازی شده اند. تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندرقند: بزرگترین هدف در صنعت قند از دیدگاه اقتصادی و کیفیت محصول، کاهش هرچه بیشتر ترکیبات غیرقندی از جمله ترکیبات رنگی، کدورت و سایر ناخالصی ها جهت افزایش خلوص شربت قند قبل از کریستا لیزاسیون آن است. در دهه اخیر تلاش های زیادی در زمینه نیل به این هدف انجام گرفته که یکی از آنها استفاده از تکنیک های غشایی، به ویژه، اولترافیلتراسیون بوده است.   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه تاریخچه بررسی روشهای تمیز نمودن غشاهای اولترافیلتراسیون بررسی جداسازی پروتئین ا ... دریافت فایل


دانلود ترجمه کتاب read this 1