توضیحات:
پاورپوینت بسته بندی پلاستیک                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 26 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: یک ماده پلاستیکی مورد استفاده در بسته بندی ، ابزار کاملی جهت دستیابی به توسعه و پیشرفت معقول می باشد. مواد پلاستیکی متفاوت، کیفیت های قضاوتی را نیز ارائه می نمایند وبه تولید کنندگان و مصرف کنندگان آزادی انتخاب کردن نوع بسته بندی پلاستیکی را که بهترین تناسب و کاربرد را دارد، ارائه می دهند هنگامی که نیاز به محافظت باشد، از پلاستیک های سفت و محکم استفاده می شود. ودر موارد معمولی و برای سهولت از نوع قابل ارتجاع و انعطاف پذیر آن استفاده می شود و می توانند شفاف یا مات باشند و در ابعاد و اندازه های بسیار متنوع و گسترده ای قالب ریزی و تهیه می شوند.   فهرست مطالب و اسلایدها: بسته بندی پلاستیک مزایای بسته بندی پلاستیکی تمرکز بر بهینه سازی منابع مواد بسته بندی رزین های بسته بندی پلاستیکی دامنه کاربردهای موجود برای بسته بندی پلاستیکی انواع بسته بندی ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت بستنی شکلاتی ( HACCP )
پاورپوینت بستنی شکلاتی ( HACCP )                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 32  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: HACCP چیست ؟ اختصاري است كه براي توصيف سيستم كنترل نقاط بحراني و اناليز خطر به كار ميرود.مفهومHACCP يك رويكرد سيستماتيك براي مديريت ايمني غذا است كه بر اصول شناخته شده اي استوار شده است كه هدفشان شناسايي خطرات احتمالي در هر مرحله اي از زنجيره غذاست و نيز قصد دارد كنترلهاي براي جلوگيري از رخداد اين خطر ها اعمال نمايد. مفهوم HACCP در اوايل 1960 توسط شركت pillsbury  كه با سازمان ناسا كار ميكرد نشات گرفت. اين سيستم يك تكنيك منطقي و سازمان يافته است كه از طريق مراحل زير اعمال ميشود: 1-توجه به اين كه يك محصول چگونه ساخته يا تهيه ميشود-از آغاز تا پايان و مرحله به مرحله, شناسايي خطرات احتمالي, تصميم گيري در مورد اين خطرات احتمالي , تصميم گيري در مورد اينكه اين كه خطرات در چه مرحله اي رخ دهد و اعمال كنترل براي جلو گيري از رخداد اين خطرات.   فهرست مطالب و اسلایدها: Why HACCP? Application of HACCP HACCP چیست ؟ شرح محصول DEVELOPING  A HA ... دریافت فایل

پاورپوینت بـرنــج
پاورپوینت بـرنــج                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 20 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: برنج گیاه شناسی برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دورة رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط‌رس (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) می‌باشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمت‌های مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیره   فهرست مطالب و اسلایدها: برنج ریشه ساقه برگ پنجه‌زنی ساختمان گل آذین ساختمان گل در برنج تیپ‌های بین الملی برنج ویژگی‌های تیپ‌های بومی برنج ابعاد دانه برنج و اندازه آن شرایط مناسب برای کشت برنج كاشت برنج داشت برنج برداشت برنج آناتومي برنج انواع برنج از لحاظ سنگيني آناتومي برنج انواع برنج از لحاظ سنگيني مهمترين كابردهاي صنعتي كاه برنج كاربردهاي صنعتي و غذايي سبوس برنج كاربردهاي صنعتي و غذايي پوسته برنج روغن سبوس برنج روشهاي پايدار سازي مزايا و كاربرد روغن  سبوس برنج ... دریافت فایل

پاورپوینت HACCP در توليد بستنی
پاورپوینت HACCP در توليد بستنی                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 27 اسلاید   قسمتی از اسلایدها:  توصيف فرآورده: بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد. اين برنامه صرفاً ةک فرآورده يعنی "بستنی" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های ديگری را توليد کند بايد برنامه ديگری نيزتدوين نمايد. فهرست مطالب و اسلایدها: برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی توصيف فرآورده جدول توصيف فرآورده بستنی فرآيند توليد شناسايي و ارزيابی مخاطره ها و تعيين CCPs شناسايي CCPs با به کارگيری درخت تصميم گيري CCP در فرآيند توليد بستنی برنامه HACCP برای توليد بستنی در شرکت... ... دریافت فایل

پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن
پاورپوینت بررسي افلاتوكسين M1 در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن                 نوع فایل power point قابل ویرایش 56 اسلاید   قسمتی از اسلایدها     از آنجائيكه شير و فرآورده هاي لبني  از اهميت غذايي بسيار بالايي برخوردار هستند و مصرف فرآورده هاي لبني در گروه هاي سني مختلف لازم مي باشد پس سالم بودن و عاري بودن از هرگونه آلودگي و سموم قارچي در اين فرآورده ها بسيار حائز اهميت است و از آنجا كه سموم قارچي مانند آفلاتوكسين ها داراي اثرات سمي سرطانزايي ، جهش زايي و ناقص الخلقه زايي مي باشند و از جمله خطرات بالقوه براي سلامتي جامعه محسوب مي شوند پس در اينجاست كه لازمه توجه و تحقيق در رابطه با اين موضوع براي حفظ سلامتي جامعه و جلوگيري از ضررهاي اقتصادي روشن مي گردد.      بر اساس گزارشات سازمان FAO  ساليانه 20 %‌از محصولات غذايي توليد شده در دنيا توسط سموم قارچي آلوده مي شوند كه در اين آلودگي آفلاتوكسين ها سهم بيشتري نسبت به سايرسموم دارند و همچنين ميزان زيان هاي ناشي از مصرف مواد غذايي آلوده و خسارات وارده به محصولات كشاورزي آمريكا در هر سال 100 ميليون دلار اع ... دریافت فایل