توضیحات:
پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ                 نوع فایل power point قابل ویرایش 21 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: يخ زدن و نگهداري مواد غذايي با استفاده از سرما از روش هاي بسيار قديمي است. در قرن 19 مخلوط يخ و نمک جهت ايجاد دماي پايين تر از يخ خالص معمول گرديد. در سال 1920 کلارنس بردسي (clarence birdseye) تحقيقات گسترده اي در زمينه فرآيند انجماد سريع تجهيزات فرآيند هاي يخ زده و بسته بندي مواد غذايي منجمد انجام داد و پس از چند سال واحدهاي فريزر خانگي ابداع شد و امروزه به دليل زندگي در جوامع صنعتي و صرفه جويي در وقت، روش انجماد کردن مواد غذايي به سرعت رو به گسترش است.   فهرست مطالب و اسلایدها: تاریخچه نگهداری مواد غذایی آنزیم چیست بلانچینگ چیست؟ بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش بلانچينگ با بخار آب بلانچينگ خشك نقش هاي مهم بلانچينگ عبارتند از : فنلاز ، ليپوكسيداز ، كلروفيلاز و اسكوربيك اسيد اكسيداز برنامه زمان بلانچينگ به روش هاي مختلف ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:
پاورپوینت , آنزیم بری , و بلانچینگ ,