توضیحات:
پاورپوینت بهداشت مواد غذايي                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 29 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقدمه سالهاست كه انسان به اهيت بهداشت در زندگي خود و محيط زيست پيرامونش پي برده است، زيرا براي انجام كارهاي خود به نيرو احتياج دارد كه اين نيرو و انرژي را بايد از غذاي كافي و مناسب بدست آورد. اگرچه مواد غذايي براي سلامتي لازم هستند، اما آلودگي و فساد آنها مي‌تواند سلامتي انسان را به خطر بياندازد. امروزه علم بهداشت به صورت شاخه‌اي از علوم تجربي در شعبه‌هاي متنوعي داراي ابعاد تخصصي است. بنابراين علم بهداشت اسمي عام است كه به يك يا چند مورد خاص محدود نيست، بلكه دامنه‌اي وسيع به وسعت كل جهان هستي دارد و با پيشرفت علوم گوناگون، وسعت كاربرد پيرامون آن نيز گسترده‌تر و تخصصي‌تر مي‌شود.   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه هدف‌هاي رفتاري تعريف بهداشت مواد غذايي و اهميت آن در زندگي فساد چيست؟ حفاظت و نگهداري از مواد غذايي استريليزه كردن كنسرو كردن مواد غذايي نگهداري مواد غذايي بوسيله سرما حمل و نقل نكات مهم منابع ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت بوتولیسم
پاورپوینت بوتولیسم                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 28 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: مقدمه نوع و ميزان خطري كه حضور و رشد باكتري ها در مواد غذايي ايجاد مي كند متفاوت است و از اين نظر باكتري ها را به سه گروه عمده تقسيم مي كنند . 1-باكتري هايي كه عفونت ها و مسموميت هاي شديد و منجر به مرگ ايجاد مي كنند .مانند كلستريديوم بوتولينوم تيپ هاي   F, E, B, A٬ سالمونلاتيفي و پاراتيفي٬ شيگلاديسانتري٬ بروسلاآبورتيس و مانند اينها. باكتري هايي كه عفونت ها و مسموميت هايي با خطر متوسط ايجاد مي كنند مانند ويبريوپارا هموليتيكوس. 3- باكتري هايي كه مسموميت هاي خفيف ايجاد مي كنند.   فهرست مطالب و اسلایدها: مقدمه كلستريديوم بوتولينیوم خصوصیات عمومی اكولوژي كلستريديوم بوتولينوم سه نوع بوتولیسم غذاهايی که با احتمال بيشتری ممکنه باعث بوتوليسم شوند عبارتند از  بوتولیسم زخم بوتولیسم  نوزادی علائم مسمومیت با سم کلستریدیوم بوتولینیوم راههاي پيشگيري از بروز بوتوليسم چند توصیه منابع ... دریافت فایل

پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ
پاورپوینت آنزیم بری و بلانچینگ                 نوع فایل power point قابل ویرایش 21 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: يخ زدن و نگهداري مواد غذايي با استفاده از سرما از روش هاي بسيار قديمي است. در قرن 19 مخلوط يخ و نمک جهت ايجاد دماي پايين تر از يخ خالص معمول گرديد. در سال 1920 کلارنس بردسي (clarence birdseye) تحقيقات گسترده اي در زمينه فرآيند انجماد سريع تجهيزات فرآيند هاي يخ زده و بسته بندي مواد غذايي منجمد انجام داد و پس از چند سال واحدهاي فريزر خانگي ابداع شد و امروزه به دليل زندگي در جوامع صنعتي و صرفه جويي در وقت، روش انجماد کردن مواد غذايي به سرعت رو به گسترش است.   فهرست مطالب و اسلایدها: تاریخچه نگهداری مواد غذایی آنزیم چیست بلانچینگ چیست؟ بلانچينگ با آب داغ يا آب جوش بلانچينگ با بخار آب بلانچينگ خشك نقش هاي مهم بلانچينگ عبارتند از : فنلاز ، ليپوكسيداز ، كلروفيلاز و اسكوربيك اسيد اكسيداز برنامه زمان بلانچينگ به روش هاي مختلف ... دریافت فایل

پاورپوینت بلانچینگ
پاورپوینت بلانچینگ                   نوع فایل power point   قابل ویرایش 33 اسلاید   قسمتی از اسلایدها آنزیمها کاتالیزورهایی هستند که باعث تسریع در واکنش بین مواد غذایی می شوند. فعالیت آنزیمها ممکن است مطلوب یا نا مطلوب باشد و حتی فعالیت یک آنزیم ممکن است در یک ماده غذایی خاص مطلوب و فعالیت همان آنزیم در ماده غذایی دیگر نامطلوب باشد و به عنوان مثال می توان به فعالیت آنزیم پکتیناز اشاره کرد: که در محصولی نظیر تولید رب گوجه فرنگی فعالیت این آنزیم نامطلوب بود زیرا با تجزیه پکتین موجب کاهش قوام و ویسکوزیته ماده غذایی یا رب تولید شده می گردد. اما فعالیت همین آنزیم در محصولی نظیر آب سیب یا آب انگور مطلوب است زیرا با تجزیه پکتین به جداسازی ترکیبات معلق و شفاف سازی آب میوه کمک می کند. برای غیر فعال کردن آنزیمها از روشهای مختلفی استفاده می شود که از جمله بهترین آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:   فهرست مطالب و اسلایدها مقدمه تعریف بلانچینگ             مزایای بلانچینگ عوامل موثر ب ... دریافت فایل

پاورپوینت مراحل ساخت پنير
پاورپوینت مراحل ساخت پنير                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 36 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: تاريخچه اى از پنير: تاريخ پنير به عهد عتيق مى رسد و اين موضوع محقق است كه كشف پنير به دنبال اهلى كردن چهار پايان شيرده مثل بز، شتر يا گاوميش صورت گرفته است .  در مناطقى بين آسيا و اروپا و هم چنين در تبت و ايران شير را هنوز هم مثل عهد قديم تخمير مى كنند و از آن ماست و پنير درست مى كنند. در قديم انسان وقتى دوشيدن شير را ياد گرفت و به حكم اتفاق انعقاد شير را ديد از آن چيزهاى مختلفى ساخت كه يكى پنير است .   فهرست مطالب و اسلایدها: تاريخچه اى از پنير ارزش غذايى پنير مصرف پنير براى چه كسانى مجاز است و تاءكيد مى شود؟ اولين كارخانه پنير انواع پنير مراحل تهیه پنیر گرفتن آب پنیر فشردن قوانین کلی در تهیه انواع پنیر درست كردن انواع پنير اروپايي ... دریافت فایل
دانلود فایل های آموزشی
دانلود تحقیق درباره غدير و فلسفه سياسى اسلام
دانلود دانلود پاورپوینت شبکه های کامپیوتری
دانلود تحقیق درباره غدير در سيره اهل بيت (ع)
دانلود CF ROOT J510S 6.0.1 oK
دانلود پاورپوینت پارک های علم و فناوری و دلایل موفقیت آنها
دانلود پاورپوینت معرفي اصول شي گرائي براي مقابله با پيچيدگي نرم‌افزار
دانلود فیلم آموزشی 11-12) دستورات display-analysis در طراحی سازه 3 طبقه فولادی با استفاده از نرم افزار opensees
دانلود پاورپوینت مدل كنترل ویژگی ها و مشخصات ماهواره امید
دانلود تحقیق فيوزهاي الكتريكي
دانلود پاورپوینت مزایا و مشکلات استفاده از تکنیک  OFDM درسیستم رادیو هوشمند (COGNITIVE RADIO)
دانلود پاورپوینت استفاده از روشهاي داده كاوي در تشخيص نفوذ به شبكه هاي كامپيوتري
دانلود CF ROOT J510MN 6.0.1 oK
دانلود پاورپوینت نمودار جزء
دانلود دانلود تحقیق آماده با موضوع حکومت ترکیه - 67 صفحه ورد
دانلود پاورپوینت مديريت فن آوري اطلاعات و ارتباطات در تجهيزات توليد
دانلود پاورپوینت سيستم مديريت امنيت اطلاعات
دانلود CF ROOT J510L 6.0.1 oK
دانلود تحقیق درباره غدیر، بزرگترین عید همه ادیان الهی
دانلود پاورپوینت مدلسازي موارد كاربري


دانلود معنی درس به درس ریدینگ های read this2

دانلود حل تمرین های ;کتابread this 2

:: دانلود دانلود مقاله امنيت در NTFS
:: دانلود پاورپوینت Feeding the newborn dairy calf
:: دانلود شیوه های نوین کسب درآمد از اینترنت
:: دانلود معنی درس به درس ریدینگ های read this2
:: دانلود حل تمرین های ;کتابread this 2
:: دانلود پاورپوینت معماري پايدار
:: دانلود نمونه سوال هدیه های آسمانی پایه ششم
:: دانلود دانلود برنامه پاتریس به همراه کرک
:: دانلود پاورپوینت با موضوع سیگار و دخانیات
:: دانلود رام فارسی سامسونگ SM-G935S با اندروید 7.1.1
:: دانلود پاورپوینت سربداران
:: دانلود ایزوگام
:: دانلود پاورپوینت جامع و کامل شیمی عمومی 2
:: دانلود پاورپوینت روش تدوین برنامه کسب و کار
:: دانلود ترجمه کامل کتاب read this1 ( ترجمه کتاب READ THIS1 )


دانلود معنی درس به درس ریدینگ های read this2

دانلود حل تمرین های ;کتابread this 2

:: دانلود دانلود مقاله امنيت در NTFS
:: دانلود پاورپوینت Feeding the newborn dairy calf
:: دانلود شیوه های نوین کسب درآمد از اینترنت
:: دانلود معنی درس به درس ریدینگ های read this2
:: دانلود حل تمرین های ;کتابread this 2
:: دانلود پاورپوینت معماري پايدار
:: دانلود نمونه سوال هدیه های آسمانی پایه ششم
:: دانلود دانلود برنامه پاتریس به همراه کرک
:: دانلود پاورپوینت با موضوع سیگار و دخانیات
:: دانلود رام فارسی سامسونگ SM-G935S با اندروید 7.1.1
:: دانلود پاورپوینت سربداران
:: دانلود ایزوگام
:: دانلود پاورپوینت جامع و کامل شیمی عمومی 2
:: دانلود پاورپوینت روش تدوین برنامه کسب و کار
:: دانلود ترجمه کامل کتاب read this1 ( ترجمه کتاب READ THIS1 )