توضیحات:
دانلود پاورپوینت استخراج نفت استخراج نفت به مجموعه عملیاتی گفته می‌شود که در طی آن نفت خام به منظور استحصال و بهره‌برداری از آن، به طرق مختلف از داخل زمین خارج و قابل استفاده می‌شود. امروزه زمین‌شناسان با استفاده از دستگاه‌های لرزه‌نگاری موفق به شناسایی میادین نفتی شده و تیمهای حفاری با حفر چاه نفت شرایط را برای شروع فعالیت تیمهای استخراج نفت و نصب ادوات مخصوص آنها فراهم می‌آورند. گاز طبیعی و آب شور در اغلب مخازن نفتی در کنار نفت حضور دارند. تفکیک نفت موجود در مخزن با این فبیل ناخالصی‌ها یکی از مهمترین بخشهای فعالیت استخراج‌کنندگان نفت می‌باشد. تاریخچه استخراج نفت سابقه اکتشاف نفت در ایران به حدود 4000 سال پیش می‌رسد. ایرانیان باستان به عنوان مواد سوختی و قیراندود کردن کشتی‌ها ، ساختمانها و پشت بامها از این مواد استفاده می کردند. نادر شاه در جنگ با سپاهیان هند قیر را آتش زد و مورد استفاده قرار داد. در بعضی از معابد ایران باستان برای افروختن آتش مقدس از گاز طبیعی استفاده شده و بر اساس یک گزارش تاریخی یک درویش در حوالی باکو چاه نفتی داشته که از فروش آن ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

دانلود تحقیق گوجه فرنگی
دانلود تحقیق گوجه فرنگی با توجه به انقلاب صنعتی در دنیا، از قرن نوزدهم تاکنون، کشاورزی هم با ورود ماشین­آلات دستخوش تحولات چشمگیری شد که ثمره این حرکات را امروزه در بخش مکانیزاسیون همگی شاهد آن هستیم، ولی اگر تاریخ ۱۰۰ساله گذشته را تا امروز در مورد صیفی جات مورد نقد و بررسی قرار دهیم جهش های جالبی را در روند سیر تکاملی صنعتی شدن مشاهده می­کنیم که عمده این تحولات را مختصراً به حضور اعلام می­دارم: - ورود تراکتور و ماشین آلات خاک­ورزی اولین گام در صنعتی شدن کشاورزی میباشد که با افزایش راندمان در واحد زمان و کاهش نیروی انسانی و حیوانی توانست جایگاه خود را به عنوان اولین پدیده نوین صنعتی در دنیا ثبت کند. - استفاده از کود های شیمیایی: زمان زیادی طول نکشید که محققان با معرفی محصول جدیدی به نام کودهای شیمیایی توانستند باعث افزایش باور نکردنی عملکرد محصول در تولید گردند. - سموم دفع آفات و علف کشها: سالانه با ترویج صنعتی شدن کشاورزی و تقاضای بازار به محصولات با کیفیت مناسب و همچنین خسارات بالای آفات، بیماری­ها و علفهای هرز، با معرفی سموم مختلف گامی نو در عرصه صنعتی شدن تولید برداشته شد. - بذور اصلاح ... دریافت فایل

پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی
پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی                   نوع فایل: power point قابل ویرایش 190 اسلاید   قسمتی از اسلایدها:                 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران می‌شود. تفاوتهای جزئی بین تولیدات تجارتی از یک ماده غذایی خاص می‌تواند اثر مهمی بر پذیرش محصول یک کارخانه معین داشته باشد. بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند . غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند. سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند. هنگامی که سیالی در یک دستگاه فراورش جریان یابد با اتلاف انرژی ناشی از اصطکاک و تغییرات انرژی‌های پتانسیل، جنبشی و فشاری، همراه خواهد بود اگر دمای غذا به حدی افزایش یابد که باعث انهدام میکروارگانیسم‌ها شود، در یک فاصله زمانی معین ... دریافت فایل

پاورپوینت شيمی مواد غذايی
پاورپوینت شيمی مواد غذايی                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 25 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: ملکول آب ازدو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده ملکول آب ساختار زاویه ای با زاویه 105 درجه دارد ملکول آب یک ملکول قطبی است در بین ملکولهای آب علاوه بر جاذبه های الکترو استاتیک، پیوند هیدروژنی هم وجود دارد. پیوند هیدروژنی تاثیر بسیار زیادی بر خواص فیزیکی و شیمیائی آب دارد. بعنوان مثال به دمای ذوب و جوش چند ملکول مشابه آب توجه می کنیم   فهرست مطالب و اسلایدها: آب ساختمان آب خواص آب نمودار فازی آب آب در رابطه با ذرات کلوئیدی فعالیت آب آب تک لایه منحنی جذب همدما منحنی جذب همدما- هیسترسیس فعالیت آب و پایداری مواد غذائی فعالیت آب و بسته بندی ... دریافت فایل

دانلود تحقیق یخچال سازی صنعتی
دانلود تحقیق یخچال سازی صنعتی اولین یخچال در سال 1784 در دانشگاه گلاسکو به ثبت رسید. در سال 1805، اولین یخچال که بخار را جایگزین مایع نموده بود، طراحی گردید. در سال 1850 یا 1851، بستنی ساز به ثبت رسید. در سال 1857، یک استرالیایی، دستگاه خنک کن با بخار متراکم را معرفی نمود. در سال 1859، یک فرانسوی سیستم پیچیده تری را ساخت، که برعکس دستگاه های متراکم کننده اولیه، که هوا را بعنوان سردکننده بکار میبرد، از آمونیاک که سریعاً منبسط میشود استفاده نمود. یخچال جذبی در سال 1992 توسط یک دانشجوی دانشگاه در سوئد اختراع گردید، که یک موفقیت جهانی بود و توسط الکترولوکس تجاری سازی گردید.در آغاز قرن بیستم، حدود نیمی از خانواده ها در آمریکا در یک محفظه یخ، غذای خود را سرد نگاه میداشتند، یخ مورد استفاده در مخزن خانگی گران بود، زیرا مجبور بودند که یخ را از دریاچه های زمستانی برش داده و تا زمان مورد نیاز آنرا ذخیره نمایند. یک فرانسوی، ایده دستگاه سردکننده برای خنک کردن و نگاهداشتن غذاها را در خانه داد و آن را در سالهای 1805 و 1908 در امریکا ثبت اختراع نمود و توسط یک شرکت آمریکایی خریداری شد. یخچال ها براساس فرآیند سولفور دی اکسید توسط جن ... دریافت فایل


دانلود ترجمه کتاب read this 1