توضیحات:
پاورپوینت شير سويا                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 25 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: دانه ها سويا  : دانه هاي سويا نقش مهمي در اغلب جوامع آسيايي به عنوان غذا و هم دارو دارد . و امروزه در فرهنگ غربي براي ارزش غذايي شان بهتر شناخته شده اند .بيشترين برجستگي ، نقش فعاليت هاي حياتي آنها در درمان و پيشگيري  بيماري ها  است و به همين جهت مصرف آنها را توسعه داده است . بنابرين  درمان واستفاده هاي پزشکي اصلي از دانه هاي سويا درخواست استفاده از آنها را افزايش داده زيرا آنها «  نقش غذايي و چند کاربردي » و طبيعت آنتي اکسيداني آنها براي سلامتي افراد مفيد است .   فهرست مطالب و اسلایدها:   دانه ها سويا  مقايسه و ارزش غذايي آنزيمهاي سويا محصولات سويا شير سويا شيرسويا چيست؟ ارزشهاي غذايي شير سويا دسترس پذيري شير سويا شير سويا را خودتان تهيه کنيد شير سويا چگونه ساخته مي شود ؟ ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت ارزیابی آلودگی بستنی سنتی به اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس ارئوس در مراکز فروش و تولید شهر تبریز
پاورپوینت ارزیابی آلودگی بستنی سنتی به اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس ارئوس در مراکز فروش و تولید شهر تبریز                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 13  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: بستنی محصولی لبنی  و منجمد شده است که از ترکیب فرآیند مناسب خامه و بعضی از فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده بدست می آیدو می تواند حاوی پایدارکننده ها ، قوام دهنده ها و رنگ باشد. از آنجایی که تولید بستنی سنتی در ایران رایج است و از یک طرف در تهیه و توزیع این فرآورده شرایط پاستوریزاسیون و بهداشت فردی به طور کامل رعایت نمی گرددو از طرف دیگر شیر خام و فرآورده های آن به دلیل کامل بودن از نظر تغذیه ای و سهولت آلودگی منشأ برخی از بیماری های مهم تغذیه ای هستند. این مطالعه به منظور ارزیابی آلودگی بستنی های سنتی به اشرشیا کلی و استافیلو کوکوس ارئوس به عنوان شاخص آلودگی در سطح شهر تبریز انجام خواهد گرفت. اشرشیا کلی از عوامل شایع بیماری زا در دستگاه گوارشی می باشد که به دنبال استقرار در دستگاه گوارشی سبب اسهال مسافرتی و اسهال در کودکان می شود و از طریق مصرف میوه و سبزیجات، آب و مواد غذایی آلوده وارد بدن می شود.   فهرست مطالب و اسلایدها: بیا ... دریافت فایل

دانلود پاورپوینت استخراج نفت
دانلود پاورپوینت استخراج نفت استخراج نفت به مجموعه عملیاتی گفته می‌شود که در طی آن نفت خام به منظور استحصال و بهره‌برداری از آن، به طرق مختلف از داخل زمین خارج و قابل استفاده می‌شود. امروزه زمین‌شناسان با استفاده از دستگاه‌های لرزه‌نگاری موفق به شناسایی میادین نفتی شده و تیمهای حفاری با حفر چاه نفت شرایط را برای شروع فعالیت تیمهای استخراج نفت و نصب ادوات مخصوص آنها فراهم می‌آورند. گاز طبیعی و آب شور در اغلب مخازن نفتی در کنار نفت حضور دارند. تفکیک نفت موجود در مخزن با این فبیل ناخالصی‌ها یکی از مهمترین بخشهای فعالیت استخراج‌کنندگان نفت می‌باشد. تاریخچه استخراج نفت سابقه اکتشاف نفت در ایران به حدود 4000 سال پیش می‌رسد. ایرانیان باستان به عنوان مواد سوختی و قیراندود کردن کشتی‌ها ، ساختمانها و پشت بامها از این مواد استفاده می کردند. نادر شاه در جنگ با سپاهیان هند قیر را آتش زد و مورد استفاده قرار داد. در بعضی از معابد ایران باستان برای افروختن آتش مقدس از گاز طبیعی استفاده شده و بر اساس یک گزارش تاریخی یک درویش در حوالی باکو چاه نفتی داشته که از فروش آن ... دریافت فایل

دانلود تحقیق گوجه فرنگی
دانلود تحقیق گوجه فرنگی با توجه به انقلاب صنعتی در دنیا، از قرن نوزدهم تاکنون، کشاورزی هم با ورود ماشین­آلات دستخوش تحولات چشمگیری شد که ثمره این حرکات را امروزه در بخش مکانیزاسیون همگی شاهد آن هستیم، ولی اگر تاریخ ۱۰۰ساله گذشته را تا امروز در مورد صیفی جات مورد نقد و بررسی قرار دهیم جهش های جالبی را در روند سیر تکاملی صنعتی شدن مشاهده می­کنیم که عمده این تحولات را مختصراً به حضور اعلام می­دارم: - ورود تراکتور و ماشین آلات خاک­ورزی اولین گام در صنعتی شدن کشاورزی میباشد که با افزایش راندمان در واحد زمان و کاهش نیروی انسانی و حیوانی توانست جایگاه خود را به عنوان اولین پدیده نوین صنعتی در دنیا ثبت کند. - استفاده از کود های شیمیایی: زمان زیادی طول نکشید که محققان با معرفی محصول جدیدی به نام کودهای شیمیایی توانستند باعث افزایش باور نکردنی عملکرد محصول در تولید گردند. - سموم دفع آفات و علف کشها: سالانه با ترویج صنعتی شدن کشاورزی و تقاضای بازار به محصولات با کیفیت مناسب و همچنین خسارات بالای آفات، بیماری­ها و علفهای هرز، با معرفی سموم مختلف گامی نو در عرصه صنعتی شدن تولید برداشته شد. - بذور اصلاح ... دریافت فایل

پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی
پاورپوینت شیمی و تکنولوژی مواد غذایی                   نوع فایل: power point قابل ویرایش 190 اسلاید   قسمتی از اسلایدها:                 از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران می‌شود. تفاوتهای جزئی بین تولیدات تجارتی از یک ماده غذایی خاص می‌تواند اثر مهمی بر پذیرش محصول یک کارخانه معین داشته باشد. بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند . غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند. سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند. هنگامی که سیالی در یک دستگاه فراورش جریان یابد با اتلاف انرژی ناشی از اصطکاک و تغییرات انرژی‌های پتانسیل، جنبشی و فشاری، همراه خواهد بود اگر دمای غذا به حدی افزایش یابد که باعث انهدام میکروارگانیسم‌ها شود، در یک فاصله زمانی معین ... دریافت فایل


دانلود ترجمه کتاب read this 1