توضیحات:
پاورپوینت طرح توجیهی تولید بیسکویت                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 33 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: برای موفقیت در در بازار کسب و کار باید با اصول بازاریابی و فروش محصولات آشنایی داشته باشیم.کسب سود که یکی از مهمترین اهداف یک کسب و کار است٬جز با فروش محصول به مشتریان و دریافت بهای آن میسر نمی شود. گام نخست برای کمک به توسعه کارآفرینی٬تزریق دانش مدیریت به کسب کارهای کوچک است.چه بسیار افرادی که با انگیزه های فراوان وارد دنیای کسب و کار می شوند و کسب و کار جدیدی را راه اندازی می کنند ولی بعد از مدتی٬به دلیل ناتوانی در رقابت٬وپیدا نکردن بازار مناسب برای کالاها و خدمات خود٬با دلسردی و نا امیدی٬کسب و کار خود را تعطیل می کنند.عدم توجه به دانش مدیریت٬یکیاز عوامل اصلی شکست این افراد به شمار می آید. اصولا قبل از انجام هر گونه فعالیتی در رابطه با طرح ریزی یک واحد صنعتی،باید محصول یا محصولات مشخصی را جهت تولید در آینده انتخاب کرد.در این مرحله ابتدا برای انتخاب محصول بهینه لازم است تا تعدادی از محصولات قابل تولید را با یکدیگر مقایسه کرده و پس از تعیین بهترین محصول جهت ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت صنعت کیک و کلوچه
پاورپوینت صنعت کیک و کلوچه                 نوع فایل power point   قابل ویرایش 13 اسلاید   قسمتی از اسلایدها صنعت کیک و کلوچه سازی کیک و کلوچه جزء محصولات صنایع غذایی است که مصرف خوراکی و عام دارد. با توجه به ارزش غذایی کیک و کلوچه و با توجه به اینکه از نظر کالری می تواند تامین کننده قسمتی از انرژی روزانه باشد و هم چنین عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن این محصول به یک گروه سنی جایگاه بسیار خوبی را برای مصرف داراست. انواع کیک ها: کیک ها انواع مختلفی دارند که از آن جمله می توان به کیک روغنی، اسفنجی و کامل اشاره کرد. کیک روغنی کیکی است که میزان روغن آن حداقل % 25 وزن آرد باشد. کیک اسفنجی کیکی است که باعث آن حالت اسفنجی داشته و میزان تخم مرغ آن حداقل % 65 وزن آرد باشد. کیک کامل کیکی است که در آن وزن آرد، روغن، شکر و تخم مرغ با هم برابر باشد.   فهرست مطالب و اسلایدها صنعت کیک و کلوچه سازی مواد اولیه کیک: فرآیند تولید کیک کلوچه فرآیند تولید کلوچه بسته بندی کیک و کلوچه شرایط نگهداری ... دریافت فایل

پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن
پاورپوینت سلامتی و ایمنی شیر و کنترل کیفیت آن               نوع فایل: power point قابل ویرایش 20 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: شیر یک غذای طبیعی مایع است و یک غذای کامل برای ما محسوب میشود . مجموعا دارای پروتئینهایی باکیفیت بالا ، چربی ، قندشیر ، یونهای ضروری و ویتامینهای موجود در رژیم غذایی ما میباشد هرچند شیر شامل باکتریهایی است که هنگامی که  شیر بطور ناصحیح جمع آوری میشود ممکن است شرایطی پیش آید که این باکتریها تکثیر یابند . اغلب باکتریهایی که در شیرهای دوشیده شده از حیوان سالم وجود دارند بی ضرر و مفید میباشند . تغییرات سریع ایجاد شده در شیر مانند تغییر در سلامتی دام یا تانکهای جمع آوری شیر یا ظرف آلوده شده توسط آبهای کثیف ، گردو خاک ، کودهای کشاورزی ، حشرات و حیوانات موذی ، هوا ، کم شدن PH و جراحتهای پستان دام میتواند باعث ایجاد مشکلاتی در شیر شود.   فهرست مطالب و اسلایدها:   مقدمه  تاریخچه  آزمایش شیر و کیفیت کنترل - کنترل کیفیت شیر چیست ؟ - چگونه میتوانیم یک شیر پر کیفیت داشت ؟ - کنترل کیفیت شیر در بازار زنجیره ای در کنیا - روش به کار گیری کنترل ... دریافت فایل

پاورپوینت شير سويا
پاورپوینت شير سويا                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 25 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: دانه ها سويا  : دانه هاي سويا نقش مهمي در اغلب جوامع آسيايي به عنوان غذا و هم دارو دارد . و امروزه در فرهنگ غربي براي ارزش غذايي شان بهتر شناخته شده اند .بيشترين برجستگي ، نقش فعاليت هاي حياتي آنها در درمان و پيشگيري  بيماري ها  است و به همين جهت مصرف آنها را توسعه داده است . بنابرين  درمان واستفاده هاي پزشکي اصلي از دانه هاي سويا درخواست استفاده از آنها را افزايش داده زيرا آنها «  نقش غذايي و چند کاربردي » و طبيعت آنتي اکسيداني آنها براي سلامتي افراد مفيد است .   فهرست مطالب و اسلایدها:   دانه ها سويا  مقايسه و ارزش غذايي آنزيمهاي سويا محصولات سويا شير سويا شيرسويا چيست؟ ارزشهاي غذايي شير سويا دسترس پذيري شير سويا شير سويا را خودتان تهيه کنيد شير سويا چگونه ساخته مي شود ؟ ... دریافت فایل

پاورپوینت ارزیابی آلودگی بستنی سنتی به اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس ارئوس در مراکز فروش و تولید شهر تبریز
پاورپوینت ارزیابی آلودگی بستنی سنتی به اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس ارئوس در مراکز فروش و تولید شهر تبریز                 نوع فایل: power point قابل ویرایش 13  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: بستنی محصولی لبنی  و منجمد شده است که از ترکیب فرآیند مناسب خامه و بعضی از فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده بدست می آیدو می تواند حاوی پایدارکننده ها ، قوام دهنده ها و رنگ باشد. از آنجایی که تولید بستنی سنتی در ایران رایج است و از یک طرف در تهیه و توزیع این فرآورده شرایط پاستوریزاسیون و بهداشت فردی به طور کامل رعایت نمی گرددو از طرف دیگر شیر خام و فرآورده های آن به دلیل کامل بودن از نظر تغذیه ای و سهولت آلودگی منشأ برخی از بیماری های مهم تغذیه ای هستند. این مطالعه به منظور ارزیابی آلودگی بستنی های سنتی به اشرشیا کلی و استافیلو کوکوس ارئوس به عنوان شاخص آلودگی در سطح شهر تبریز انجام خواهد گرفت. اشرشیا کلی از عوامل شایع بیماری زا در دستگاه گوارشی می باشد که به دنبال استقرار در دستگاه گوارشی سبب اسهال مسافرتی و اسهال در کودکان می شود و از طریق مصرف میوه و سبزیجات، آب و مواد غذایی آلوده وارد بدن می شود.   فهرست مطالب و اسلایدها: بیا ... دریافت فایل
اینفوگرافیک استراتژی های بازاریابی از طریق facebook
اینفوگرافیک اثرات بازاریابی پیامکی
اینفوگرافیک جزییاتی از مهمترین استراتژی های استار تاپ
اینفوگرافیک زمینه های کاربرد اینفوگرافیک
اینفوگرافیک 5 گام تا تغییر مثبت
اینفوگرافیک سیارات منظومه شمسی
اینفوگرافیک منابع انرژی
اینفوگرافیک واحد پولی ایران در گذر زمان
اینفوگرافیک سرقت در فضای مجازی
اینفوگرافیک کدام چک ها قابل شکایت کیفری نیستند
اینفوگرافیک جمعیت 7 میلیاردی چکار میکنند
کتاب جامع بررسی های غیرمخرب
ترجمه ساخت مخازن ذخیره نفت API 650
سمینار آشنایی با پمپهای API
سمینار آشنایی با ایستگاههای تقلیل فشار و اندازه گیری گاز
سمینار مبدلهای حرارتی و پایپینگ اطراف آنها
سمینار آشنایی با آنالیز ارتعاشات خط لوله (بررسی یک Case تجربی)
بورس در بیست دقیقه
کشتار طیور (بازرسی بهداشتی گوشت پرندگان)