توضیحات:
پاورپوینت خواص عسل مشخصات فایل عنوان: پاورپوینت خواص عسل قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 32       محتویات قسمتی از پاورپوینت فعالیت پراکسیدی •آنزیم ها : •عسل حاوی تعدادی آنزیم از جمله گلوکز اکسیداز، انورتاز، دیاستاز( آمیلاز)، کاتالاز و اسید فسفاتاز [1] میباشد. •- گلوکز اکسیداز: این آنزیم گلوکز را تبدیل به گلوکولاکتون، اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن می نماید . •- انورتاز : این آنزیم توسط زنبوران   بصورت گلوکوانورتاز یا فروکتوانورتاز به شهد اضافه میشود و سوکروز را به فروکتوز و گلوکز تجزیه میکند. [1] Glucose oxidase, Invertase , Diastase(Amylase), Catalase. •- دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل   و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد   توسط زنبوران به شهد   اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود. •محققین معتقدند که حرارت 85 درجه به مدت 5 دقیقه دی ... دریافت فایل
کلمات کلیدی:

سایر فایل های مشابه

پاورپوینت خواص عسل
پاورپوینت خواص عسل مشخصات فایل عنوان: پاورپوینت خواص عسل قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 32       محتویات قسمتی از پاورپوینت فعالیت پراکسیدی •آنزیم ها : •عسل حاوی تعدادی آنزیم از جمله گلوکز اکسیداز، انورتاز، دیاستاز( آمیلاز)، کاتالاز و اسید فسفاتاز [1] میباشد. •- گلوکز اکسیداز: این آنزیم گلوکز را تبدیل به گلوکولاکتون، اسید گلوکونیک و پراکسید هیدروژن می نماید . •- انورتاز : این آنزیم توسط زنبوران   بصورت گلوکوانورتاز یا فروکتوانورتاز به شهد اضافه میشود و سوکروز را به فروکتوز و گلوکز تجزیه میکند. [1] Glucose oxidase, Invertase , Diastase(Amylase), Catalase. •- دیاستاز (آمیلاز) : این آنزیم زنجیره های نشاسته را به دکسترین و مالتوز تبدیل می نماید. دیاستاز از زنبوران عسل   و گرده منشأ می گیرد و در هنگام عمل آوری شهد   توسط زنبوران به شهد   اضافه میشود. میزان دیاستاز عسل بر حسب منشأ گل تفاوت دارد. نگهداری طولانی عسل و حرارت بالا منجر به بی اثر شدن این آنزیم میشود. •محققین معتقدند که حرارت 85 درجه به مدت 5 دقیقه دی ... دریافت فایل

دانلود پاورپوینت سلسله تک سلولیها - 60 اسلاید
دانلود پاورپوینت سلسله تک سلولیها - 60 اسلاید         ¨در سال 1969 ،  , Robert H. Whittaker سیستم معروف به پنج سلسله ای رده بندی را کشف کرد و فقط در یوکاریوتهای تک یاخته ای Protista را قرار داد. در حال حاضر برخی از چند سلولیها مانند جلبکها و قارچها که ، قبلا با گیاهان طبقه بندی می شده ، در بریتانیا جزء Protista قرار می گیرند زیرا آنها معتقد بودند که بیشتر خصلت تک سلولی بودن اهمیت دارد تا شکل که به گیاهان واقعی و یا قارچ های پر سلولی شبیه است. طبقه بندی از protists هنوز در حال تکامل است که  شناسایی protozoa (protists حیوانی) ، Algae (protists گیاهی) و Water Molds (protists قارچی) را راحت تر میکند متن فوق تنها بخشی از پاورپوینت مورد نظر است؛ برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ... دریافت فایل

پاورپوینت درباره روغن ها و چربی ها
پاورپوینت درباره روغن ها و چربی ها             لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 14 اسلاید قسمتی از متن .ppt : روغن ها و چربی ها چربیها در تمام سلولها و بافتهای بدن وجود دارند و نقش حیاتی در غشاء سلول عهده دار می باشند. همچنین چربیها بصورت پوشش ولایه محافظ در اطراف اندامها و اعضاء بدن یافت می شوند. نقش چربیها و روغنها در بدن : 1- مهمترین منبع تولید انرپی در بدن هستند 2- حاوی برخی اسیدهای چرب غیراشباع هستند که برای بدن ضروری اند. 3- حاوی ویتامینهای محلول در چربی می باشند ( ویتامینهای A,D,E,K) 4- وجود آنها در غذا باعث خوشمزه شدن و برانگیختن اشتها می شود. انواع چربیها 1- چربیهای مرئی شامل : مارگارین , روغن نباتی , روغن حیوانی که با چشم قابل رویت هستند 2- چربیهای نامرئی شامل : چربیهای موجود در اغلب غذاها مانند شیر , تخم مرغ , گوشت , پنیر , چیپس , شکلات و مغزها که با چشم دیده نمی شوند. فهرست مطالب و اسلایدها انواع چربیها تفاوت روغن و چربی اسیدهای چرب اسیدهای چرب ضروری ... دریافت فایل

دانلود پاورپوینت تخمير فراورده هاي حيواني - 60 اسلاید
دانلود پاورپوینت تخمير فراورده هاي حيواني - 60 اسلاید         •مهمترين فراورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده كه به ترتيب در زير از ديدگاه تخميري مورد بحث و بررسي قرار مي گيرند. •3-1 فراورده هاي تخمير شده شير •همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به صورت طبيعي و يا پس از تغليظ نسبي، مورد استفاده قرار گيرد. تخمير اصلي اين فراورده ها تخمير لاكتيك است كه باعث انعقاد شير مي گردد. •فراورده هاي تخمير شده شير را به طور معمول به دو گروه تقسيم مي كنند: شيرهاي تخمير شده و پنيرهاي تخمير شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسي قرار مي گيرد. در توليد پنيرهاي تخمير شده به طور معمول بخشي از آب و تركيبات شير پس از انعقاد حذف مي شود. متن فوق تنها بخشی از پاورپوینت مورد نظر است؛ برای دانلود کل پاورپوینت از لینک زیر استفاده کنید: ... دریافت فایل
تحقیق مساجد كرمان
مشخصات استاندارد مواد افزودنی شیمیایی برای بتن
مشخصات فنی برج میلاد
مصالح ساختمانی
مصلای پردیس کرج
معرفی مهندسی عمران Civil Engineeri
تحقیق معرق کاری
تحقیق معماری
معماری ایلخانی
معماری دوره هخامنشیان
معماری - مزار - تاج محل
معماری دیکانستراکشن
تحقیق معماری قاجار پهلوی
تحقیق معماری منظر
پاورپوینت استفاده از رویکرد زنجیره ارزش در بررسی عوامل داخلی ماتریسIFE
دانلود تحقیق اقلیم تهران
تحقیق آب سنگین
دانلود جزوه اصول و مبانی اولیه تهیه صورت وضعیت پیمانکاران
مفاهیم بنیادی فضا و زمان