اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
اصول و استانداردهای طراحی واحدهای صنایع خوراکی
مطالعات قبل از اجرای طرح
انواع فرانشیز یا کسب امتیاز
مطالعات محل اجرای طرح
مطالعات خصوصیات ساختمانی یک واحد صنایع خوراکی
محاسبه تعداد ماشین آلات
بویلرها
الگوی جریان مواد ( نحوه ی استقرار ماشین آلات، Material Flow
نقاله ها
و ............
کلمات کلیدی : پاورپوینت طراحی کارخانه استانداردهای طراحی کارخانه
بازدید : 16 نفر
فرمت : ppt
سایز : 2.155 مگا بایت
صفحات : 80