تحقیق در مورد جغرافیای استان خوزستان

گروه فایل کاربردی

توضیحات :

مقدمه
خوزستان در عصر سوم و چهارم زمین شناسی بوجود آمده است . در منطقه خوزستان و عربستان در دوران دوم زمین شناسی ، دریائی وسیع وجود داشت كه به اقیانوس هند متصل بود و خشكی های این مناطق منحصر به چند جزیره كوچك و بزرگ بوده كه در اثر عوامل آتش فشانی از زیر آب سر برآورده و آن جزائر در جائی قرار داشت كه اكنون كوههای دماوند ، الوند ، ، زردكوه و دنا قرار دارد .
مقدمه
من استانی كه برای تحقیق انتخاب كرده ام استان خوزستان است استانی كه اجداد من از سالهای بسیار دور در یكی از شهرهای آن (ابتدا در شوشتر كه یكی از قدیمی ترین شهرهای ایران و مركز خوزستان در آن سالها بوده) و بعداً شهر اهواز كه تاكنون نیز مركز آن استان می باشد و من هم در این شهر به دنیا آمده ام . استان خوزستان یكی از استانهای پهناور و دارای جلگه های حاصلخیز و رودخانه های پرآب و معادن عظیم نفت و گاز می باشد .
كلمه خوز به معنی شكر است و خوزستان به معنی شكرستان است چون در قدیم خوزستان مركز نیشكركاری و تهیه شكر بوده است . استان خوزستان به این نام نامیده شده است . استان خوزستان در زمانها قدیم مركزی برای علم و دانش و تربیت علما بوده و دانشگاه جندی شاپور یكی از آن مراكز بوده است . كه دانشگاه جندی شاپور فعلی از آن نام گرفته است .
شهر اهواز كه اكنون مركز استان خوزستان است تا قبل از سلطنت رضاخان شهری كوچك به نام ناصری ودارای جمعیتی اندك بوده و پس از آنكه مركز استان قرار گرفت و جمعیت آن روبه فزونی گذاشت .
رودخانه كارون از وسط شهر از شمال به جنوب در حركت است و شهر را به دو قسمت تقسیم می كند . اولین مدرسه ابتدایی كه در این شهر تاسیس گردید حدود سالهای 1303 و 1304 بوده كه با سعی و كوشش جد من و آوردن معلم از شیراز با مخارج ایشان بوجود آمد و چون در آن زمان شیخی به نام شیخ چاسب بر استان خوزستان حكم روایی می نمود این مدرسه به نام چاسبیه نامیده شد .
فهرست مطالب
مشخصات جغرافیایی و انسانی شهرهای خوزستان
سابقه تاریخی خوزستان
شهرهای خوزستان
زبان های محلی شهرهای خوزستان
آب و هوای استان خوزستان
رودخانه ها
كوهها
شبكه ر اههای مهم شوسه استان خوزستان
صنایع
معادن
ذخیره میدان های نفتی جنوب
محصولات كشاورزی
ویژگی های اقتصادی
آثار و ابنیه قدیمی خوزستان
دانیال نبی

مقدمه

خوزستان در عصر سوم و چهارم زمین شناسی بوجود آمده است . در منطقه خوزستان و عربستان در دوران دوم زمین شناسی ، دریائی وسیع وجود داشت كه به اقیانوس هند متصل بود و خشكی های این مناطق منحصر به چند جزیره كوچك و بزرگ بوده كه در اثر عوامل آتش فشانی از زیر آب سر برآورده و آن جزائر در جائی قرار داشت كه اكنون كوههای دماوند ، الوند ، ، زردكوه و دنا قرار دارد .مقدمهمن استانی كه برای تحقیق انتخاب كرده ام استان خوزستان است استانی كه اجداد من از سالهای بسیار دور در یكی از شهرهای آن (ابتدا در شوشتر كه یكی از قدیمی ترین شهرهای ایران و مركز خوزستان در آن سالها بوده) و بعداً شهر اهواز كه تاكنون نیز مركز آن استان می باشد و من هم در این شهر به دنیا آمده ام . استان خوزستان یكی از استانهای پهناور و دارای جلگه های حاصلخیز و رودخانه های پرآب و معادن عظیم نفت و گاز می باشد .كلمه خوز به معنی شكر است و خوزستان به معنی شكرستان است چون در قدیم خوزستان مركز نیشكركاری و تهیه شكر بوده است . استان خوزستان به این نام نامیده شده است . استان خوزستان در زمانها قدیم مركزی برای علم و دانش و تربیت علما بوده و دانشگاه جندی شاپور یكی از آن مراكز بوده است . كه دانشگاه جندی شاپور فعلی از آن نام گرفته است .شهر اهواز كه اكنون مركز استان خوزستان است تا قبل از سلطنت رضاخان شهری كوچك به نام ناصری ودارای جمعیتی اندك بوده و پس از آنكه مركز استان قرار گرفت و جمعیت آن روبه فزونی گذاشت .رودخانه كارون از وسط شهر از شمال به جنوب در حركت است و شهر را به دو قسمت تقسیم می كند . اولین مدرسه ابتدایی كه در این شهر تاسیس گردید حدود سالهای 1303 و 1304 بوده كه با سعی و كوشش جد من و آوردن معلم از شیراز با مخارج ایشان بوجود آمد و چون در آن زمان شیخی به نام شیخ چاسب بر استان خوزستان حكم روایی می نمود این مدرسه به نام چاسبیه نامیده شد .فهرست مطالبمشخصات جغرافیایی و انسانی شهرهای خوزستانسابقه تاریخی خوزستانشهرهای خوزستانزبان های محلی شهرهای خوزستانآب و هوای استان خوزستانرودخانه هاكوههاشبكه ر اههای مهم شوسه استان خوزستانصنایعمعادنذخیره میدان های نفتی جنوبمحصولات كشاورزیویژگی های اقتصادیآثار و ابنیه قدیمی خوزستاندانیال نبی

مقدمهخوزستان در عصر سوم و چهارم زمین شناسی بوجود آمده است . در منطقه خوزستان و عربستان در دوران دوم زمین شناسی ، دریائی وسیع وجود داشت كه به اقیانوس هند متصل بود و خشكی های این مناطق منحصر به چند جزیره كوچك و بزرگ بوده كه در اثر عوامل آتش فشانی از زیر آب سر برآورده و آن جزائر در جائی قرار داشت كه اكنون كوههای دماوند ، الوند ، ، زردكوه و دنا قرار دارد .مقدمهمن استانی كه برای تحقیق انتخاب كرده ام استان خوزستان است استانی كه اجداد من از سالهای بسیار دور در یكی از شهرهای آن (ابتدا در شوشتر كه یكی از قدیمی ترین شهرهای ایران و مركز خوزستان در آن سالها بوده) و بعداً شهر اهواز كه تاكنون نیز مركز آن استان می باشد و من هم در این شهر به دنیا آمده ام . استان خوزستان یكی از استانهای پهناور و دارای جلگه های حاصلخیز و رودخانه های پرآب و معادن عظیم نفت و گاز می باشد .كلمه خوز به معنی شكر است و خوزستان به معنی شكرستان است چون در قدیم خوزستان مركز نیشكركاری و تهیه شكر بوده است . استان خوزستان به این نام نامیده شده است . استان خوزستان در زمانها قدیم مركزی برای علم و دانش و تربیت علما بوده و دانشگاه جندی شاپور یكی از آن مراكز بوده است . كه دانشگاه جندی شاپور فعلی از آن نام گرفته است .شهر اهواز كه اكنون مركز استان خوزستان است تا قبل از سلطنت رضاخان شهری كوچك به نام ناصری ودارای جمعیتی اندك بوده و پس از آنكه مركز استان قرار گرفت و جمعیت آن روبه فزونی گذاشت .رودخانه كارون از وسط شهر از شمال به جنوب در حركت است و شهر را به دو قسمت تقسیم می كند . اولین مدرسه ابتدایی كه در این شهر تاسیس گردید حدود سالهای 1303 و 1304 بوده كه با سعی و كوشش جد من و آوردن معلم از شیراز با مخارج ایشان بوجود آمد و چون در آن زمان شیخی به نام شیخ چاسب بر استان خوزستان حكم روایی می نمود این مدرسه به نام چاسبیه نامیده شد .فهرست مطالبمشخصات جغرافیایی و انسانی شهرهای خوزستانسابقه تاریخی خوزستانشهرهای خوزستانزبان های محلی شهرهای خوزستانآب و هوای استان خوزستانرودخانه هاكوههاشبكه ر اههای مهم شوسه استان خوزستانصنایعمعادنذخیره میدان های نفتی جنوبمحصولات كشاورزیویژگی های اقتصادیآثار و ابنیه قدیمی خوزستاندانیال نبی

کلمات کلیدی : استان خوزستان;جغرافیای خوزستان;موقعیت جغرافیایی خوزستان;مشخصات جغرافیایی و انسانی شهرهای خوزستان;سابقه تاریخی خوزستان;شهرهای خوزستان;زبان های محلی شهرهای خوزستان;آب و هوای خوزستان;صنایع خوزستان;معادن خوزستان

تحقیق در مورد جغرافیای استان خوزستان

محصولات مشابه با "تحقیق در مورد جغرافیای استان خوزستان"


محصولات گروه