دانلود تحقیق سیستم اعلام حریق و اطفاء حریق 12 ص
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 18 صفحه
سیستم اعلام حریق و اطفاء حریق انواع سیستمهای اعلام و اطفاء حریق الف) سیستم اعلام و اطفا دستی: در این سیستم از شاسیهای اعلام حریق در ورودی و خروجی ساختمان استفاده میشود كه با شكستن شیشه روی شاسی و فشار دادن دكمه، آژیر به صدا در میآید.
در این سیستم همچنین باید كپسولهای آتشنشانی مناسب در محل موجود باشد.
ب) سیستم اعلام حریق اتوماتیك: برای بالا بردن سرعت عمل بجز كلیدهای دستی از حسگرهای اتوماتیك (دتكتورها) نیز استفاده میشود.
این سیستم در مكانهایی كه افراد در كلیه ساعات شبانهروز در آن حضور دارند به كار میرود.
ج) سیستم اعلام و اطفاء حریق اتوماتیك: در این سیستم علاوه بر اعلام حریق از سیستم اطفای اتوماتیك نیز استفاده میشود.
این سیستم در مكانهایی كه رشد آتش سریع است یا امكان انفجار وجود دارد استفاده میشود.
انواع سیستمهای اطفا حریق عبارتند از: 1ـ سیستم اطفای آبپاش 2ـ سیستم اطفای باگاز 3ـ سیستم اطفای با كف خشك 4ـ سیستم اطفای با گاز هالوژن.
همچنین باید توجه داشت در سیستمهایی نظیر اعلام و اطفای حریق، ساعت مركزی، وسایل ارتباطی، سیستمهای حفاظتی و روشنایی اضطراری از یكسو سازها یا باطریها به عنوان منبع تولید نیرو استفاده میشود.
انواع دتكتورها در طراحی سیستمهای اعلام حریق از انواع دتكتورها استفاده میشود.
در این قسمت به معرفی چند نوع از این دتكتورها میپردازیم.
1ـ دتكتور دودی یونیزاسیون: (ISD) این نوع دتكتورها حساس به دودهای مرئی و نامرئی ناشی از آتشسوزی هستند و وقتی واكنش نشان میدهند كه دود وارده به سنسور آن باعث تغییر جریان یونیزاسیون در داخل دتكتور شود.
این دتكتورها به دودهای حاصل از سوختن سریع شعلة آتش حساسیّت بیشتری دارند و برای مكانهایی كه حریق باعث دود رقیق میشود.
به كار میرود.
این دتكتور از مواد رادیواكتیو كه محیط اطراف خود را یونیزه میكنند ساخته شده است و هرگونه تغییر در یونیزه شدن هوای اطراف باعث فعال شدن سیستم میشود.
2ـ دتكتورهای دودی فتوالكتریك یا نوری: (OSD) این دتكتورها حساس به نورهای مرئی هستند و دارای پیل فتو الكتریك هستند كه در صورت جذب و یا پخش نور توسط ذرات دود واكنش نشان میدهند.
در یك طرف سنسور این دتكتورها یك LED مادون قرمز قرار دارد و در طرف دیگر یك فتوسل قرار میگیرد در اثر دود، نور LED شكسته شده و به فتوسل برخورد میكند و سیستم اعلام حریق میكند.
این دتكتور برای مكانهایی كه حریق باعث دود غلیظ میگردد به كار میرود.
3ـ دتكتور دودی خطی این دتكتور براساس فرستادن و دریافت نور كار میكند.
یعنی در یك بخش از محل، فرستندة نور دائماً در حال تابش نور است و در طرف دیگر یك گیرنده نور قرار دارد تا موقعی كه گیرنده سیگنال دریافت كند سیستم خاموش است و به محض اینكه دود باعث كاهش تابش شود سیستم، اعلام حریق میكند، این دتكتورها از دتكتورهای بسیار مطلوبند.
4ـ دتكتورهای حرارتی این نوع دتكتورها كلاً حساس به حرارت محیط هستند و در مقابل تغییر درجة حرارت محیط تحت پوشش واكنش نشان میدهند كه خود به سه دسته تقسیمبندی میشوند: الف) دتكتور حرارتی دماسنجی: (RRD) این نوع دتكتور در مقابل بالا رفتن، ازدیاد سریع دما واكنش نشان میدهد و
کلمات کلیدی : دانلود سیستم اعلام حریق و اطفاء حریق 12 ص;تحقیق سیستم اعلام حریق و اطفاء حریق 12 ص;مقاله سیستم اعلام حریق و اطفاء حریق 12 ص;سیستم اعلام حریق و اطفاء حریق 12 ص

بازدید : 25 نفر
فرمت : zip
سایز : 12 کیلو بایت
صفحات : 18