دانلود تحقیق هوش مصنوعی یاROBAT 38 ص

گروه فایل کاربردی

توضیحات :

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 38 صفحه

هوش مصنوعی بطور خلاصه تركیبی است از علوم كامپیوتر ، فیزیولوژی و فلسفه ، این شاخه از علوم بسیار گسترده و متنوع است و از موضوعات و رشته های مختلف علوم و فن آوری ، مانند مكانیزم های ساده در ماشین ها شروع شده ، و به سیستم های خبره ختم می شود ، هدف هوش مصنوعی بطور كلی ساخت ماشینی است كه بتواند « فكر » كند .
اما برای دسته بندی و تعریف ماشینهای متفكر ، می بایست به تعریف « هوش » پرداخت .
همچنین به تعاریفی برای « آگاهی » و « درك » نیز نیازمندیم و درنهایت به معیاری برای سنجش هوش یك ماشین نیازمندیم .
به مدد تحقیقات وسیع دانشمندان علوم مرتبط ، هوش مصنوعی از بدو پیدایش تاكنون راه بسیاری پیموده است .
در این راستا ، تحقیقاتی كه بر روی توانایی آموختن زبان ها انجام گرفت و همچنین درك عمیق از احساسات ، دانشمندان را در پیشبرد این علم ، یاری كرده است .
یكی از اهداف متخصین ، تولید ماشینهایی است كه دارای احساسات بوده و حداقل نسبت به وجود خود و احساسات خود واقف باشند.
این ماشین باید توانایی تعمیم تجربیات قدیمی خود در شرایط مشابه جدید را داشته و به این ترتیب اقدام به گسترش دامنه دانش و تجربیاتش كند.
برای مثال به رباتی هوشمند بیاندیشید كه بتواند اعضای بدن خود را به حركت درآورد ، او نسبت به این حركت خود آگاه بوده و با سعی و خطا ، دامنه حركت خود را گسترش می دهد ، و با هر حركت موفقیت آمیز یا اشتباه ، دامنه تجربیات خود را وسعت بخشیده و سرانجام راه رفته و یا حتی می دود و یا به روشی برای جابجا شدن ، دست می یابد ، كه سازندگانش ، برای او ، متصور نبوده اند.
آنها بدنبال ساخت ماشینی مقلد هستند ، كه بتواند با شبیه سازی رفتارهای میلیونها سلول مغز انسان ، همچون یك موجود متفكر به اندیشیدن بپردازد.
مباحث هوش مصنوعی قبل از بوجود آمدن علوم الكترونیك ، توسط فلاسفه و ریاضی دانانی نظیر بول (Boole) كه اقدام به ارائه قوانین و تئوری هایی در باب منطق نمودند، مطرح شده بود .
در سال 1942 ، با اختراع كامپیوترهای الكترونیكی ، هوش مصنوعی ، دانشمندان را به چالشی بزرگ فراخواند، بنظر می رسید ، تكنولوژی در نهایت قادر به شبیه سازی رفتارهای هوشمندانه خواهد بود.
با وجود مخالفت گروهی از متفكرین با هوش مصنوعی كه با دیده تردید به كارآمدی آن می نگریستند تنها پس از چهار دهه شاهد تولد ماشینهای شطرنج باز و دیگر سیستمهای هوشمند در صنایع گوناگون هستیم .
هوش مصنوعی كه همواره هدف نهایی علوم كامپیوتر بوده است ، اكنون در خدمت توسعه علوم كامپیوتر نیز می باشد، زبانهای برنامه نویسی پیشرفته ، كه توسعه ابزارهای هوشمند را ممكن مسازند ، پایگاههای داده ای پیشرفته ، موتورهای جستجو ، و بسیاری نرم افزارها و ماشینها از نتایج تحقیقات هوش مصنوعی بهره می برند.
در سال 1950 آلن تورینگ (Alain Turing) ، ریاضی دان انگلیسی ، معیار سنجش رفتار یك ماشین هوشمند را چنین بیان داشت : « سزاوارترین معیار برای هوشمند شمردن یك ماشین ، این است كه آن ماشین بتواند انسانی را توسط یك پایانه ( تله تایپ ) به گونه ای بفریبد كه آن فرد متقاعد گردد با یك انسان روبه رو است ».
در این آزمایش شخصی از طریق 2 عدد پایانه ( كامپیوتر یا تله تایپ ) كه امكان برقراری ارتباط (Chat) را برای وی

کلمات کلیدی : دانلود هوش مصنوعی یاROBAT 38 ص;تحقیق هوش مصنوعی یاROBAT 38 ص;مقاله هوش مصنوعی یاROBAT 38 ص;هوش مصنوعی یاROBAT 38 ص

دانلود تحقیق هوش مصنوعی یاROBAT 38 ص

محصولات مشابه با "دانلود تحقیق هوش مصنوعی یاROBAT 38 ص"


محصولات گروه