پاورپوینت آشنایی با مک دونالد و روند پیشرفت آن
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فهرست مطالب
مقدمه
تاریخچه مک دونالدز
روند پیشرفت مک دونالدز
ری کروک
برند سازی ری کروک
توسعه شعبه های مک دونالدز
قوانین مهم و خاص در مک دونالد
جنگ برگرها
دهه 90 و مشکلات مک دونالدز
مک دونالد و جذب کودکان
برندهایی که مک دونالدز خریداری کرد
عوامل موثر در موفقیت مک دونالدز
سرانجام ری کروک
نکاتی جالب در مورد مک دونالدز
انتقادات وارده بر مک دونالدز
منابع
مقدمه
مک دونالد بزرگ ترین رستوران زنجیره ای فست فود در سرتاسر جهان است، در ۱۲۰ کشور دنیا 40 هزار شعبه دارد و روزانه به ۶۸ میلیون مشتری سرویس دهی می کند. مکدونالد نهتنها از نظر تعداد شعبهها، بلکه از نظر ارزش نیز باارزشترین برند فستفودی جهان محسوب میشود.
ارزش برند مکدونالد چیزی در حدود ۱۳۰.۳۷ میلیارد دلار تخمین زده میشود. تنها شرکت ارائهی غذا که میتواند با مکدونالد رقابت نزدیکی داشته باشد، کافههای زنجیرهایاستارباکساست.
مکدونالد صرفاً نامی بزرگ در صنعت فست فود نیست و توانسته در جمع برندهای مطرح جهانی نظیر اپل، آمازون و فیسبوک نیز بدرخشد.
مک دونالد یکی از نمونه های بارز موفقیت در دنیای کسب و کار است و بسیاری روند رشد این شرکت را الگوی خود قرار می دهند. اما رستوران مک دونالد چطور به این موفقیت عظیم رسید و از کجا کار خود را آغاز کرد؟
تاریخچه مک دونالد
این کسب و کار در اواخر دهه ۱۹۳۰ و توسط دو برادر به نام های ریچارد و موریس مک دونالد در کالیفرنیا راه اندازی شد. آن ها ابتدا یک غرفه کوچک هات داگ فروشی در نزدیک محل برگزاری مسابقات اسب سواری در سانتا آنیتا کالیفرنیا داشتند. در سال ۱۹۴۰ برادران مک دونالد رستوران باربکیویی در سن برناردینو کالیفرنیا راه اندازی کردند و در سال ۱۹۴۸ آن را به یک رستوران همبرگر فروشی تبدیل کردند.
درون این دکه عملاً جایی برای نشستن وجود نداشت و تنها چند چهارپایه در بیرون آن به چشم میخورد. برادران مکدونالد چند پیشخدمت را استخدام کردند تا به ماشینهای سرراهی که در محوطهی پارکینگ توقف میکنند، خدمات ارائه دهند. کسبوکار برادران مکدونالد خیلی زود شکوفا شد و آنها در یک سال درآمد خیرهکنندهی ۲۰۰ ۰۰۰ دلار را به دست آوردند.
این رستوران تمرکز خود را روی همبرگر، نوشابه، چیپس و شیرینی پای قرار داده بود.
وقتیکهجنگ جهانی دومبه پایان رسید، رقابت رستورانها در سن برناردینو بالا گرفت. برادران مکدونالد در سال ۱۹۴۸ متوجه اتفاقی شگفتانگیز در مورد منوی کبابهایشان شده بودند؛ ۸۰ درصد از فروش آنها از همبرگرها بود. ریچارد مکدونالد در کتاب «مکدونالد: در پشت قوسها» میگوید: «ما هرچه بیشتر کار میکردیم، بیشتر همبرگر میفروختیم .»
و..............
فایل پاورپوینت 31 اسلاید
کلمات کلیدی : مک دونالد;روند پیشرفت مک دونالدز;قوانین مهم و خاص در مک دونالد;عوامل موثر در موفقیت مک دونالدز
بازدید : 51 نفر
فرمت : ppt
سایز : 1.239 مگا بایت
صفحات : 31
راهنمای جذب سرمایه از صندوق سرمایهگذاری انجازات
دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
دانلود مقاله بررسی مدل های اقتصاد سنجی
مقاله بررسی نقش دولت در اقتصاد
انبار داری شركت صنایع الكترونیك افراتاب
دانلود توسعه اقتصادی و جهانی شدن 17 ص.DOC
دانلود توسعه محصول جدید در اقتصاد مبتنی بر دانش
دانلود نظری به اقتصاد اسلامی 16 ص
دانلود نقش دلار در تجارت بین الملل 18 ص.DOC
دانلود نگاهی به رشد اقتصادی و اشتغال در فرانسه 26 ص
پاورپوینت معرفی نرم افزار Comfar III
دانلود بررسی تأثیر در افزایش سود انباشته بر میزان تغییرات سود قبل از بهره و مالیات سال بعد شركت ها
دانلود بررسی ساختار بودجه دولت 19 ص
دانلود بودجه ایران 71 ص
دانلود بودجه بندی بر مبنای فعالیت 18 ص
دانلود بودجه ریزی 33 ص
دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
جهانگردی در جهان
نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
دانلود مقاله با موضوع سخرانی
دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
دانلود مقاله روانشناسی تربیت