کتاب چنین گفت زرتشت Thus Spoke Zarathustra

گروه فایل کاربردی

توضیحات : در نگاه نخست و با خواندن عنوان کتاب، آن هم از دید یک ایرانی، این‌طور به‌نظر می‌رسد که محتوای اصلی کتاب در خصوص زرتشت، پیامبر باستانی ایران زمین است، اما با کمی

فردریش نیچه را می‌توان یکی از شناخته‌شده‌ترین نویسندگان و فیلسوفان عصر جدید در میان ایرانیان دانست. کتاب چنین گفت زرتشت را نیز می‌توان شناخته‌شده‌ترین و محبوب‌ترین نوشته‌ وی در میان فلسفه‌دوستان ایرانی به‌ شمار آورد. این کتاب که دارای بن‌مایه‌های فلسفه‌ اگزیستانتیالیستی است، یکی از بهترین نوشته‌ها و رمان‌های فلسفی است که البته شاید خواندنش برای خوانندگان تازه‌کار قدری سنگین و پیچیده باشد.

 

در نگاه نخست و با خواندن عنوان کتاب، آن هم از دید یک ایرانی، این‌طور به‌نظر می‌رسد که محتوای اصلی کتاب در خصوص زرتشت، پیامبر باستانی ایران زمین است، اما با کمی مطالعه متوجه می‌شویم که این نوشته، بیشتر برداشت آزاد نیچه از شخصیتی به نام زرتشت است.

 

زرتشت را می‌توان به‌نوعی خود نیچه دانست، چرا که زرتشتِ این کتاب، خود نیچه در عالم واقع است؛ فردی است در خود، که در کنج عزلت نشسته و در پی رسیدن به راه جاودانگی‌ست.

 

 

زرتشت بر بلندای کوهی، تنها زندگی می‌کند و به‌نوعی به کشف و شهود درخصوص زندگی، و به‌ویژه مظاهر آن مشغول است. اما پس از مدتی، در دوره‌هایی به‌صورت متناوب از کوه پایین می‌آید و تمام آثار و نشانه‌های زندگی روزمره و آنچه که مردمان آن دیار به آن خو گرفته‌اند را نقد می‌کند. مهم‌ترین نمادهایی که به نفی و نقد آن می‌پردازد، نفس آدمی، متافیزیک، ریاضت‌کشی، دولت‌پرستی و ابتذال اندیشه است.

 

 

بخش‌هایی از کتاب: "دوستان من! دوست‌تان را طعنه‌ای زده‌اند: «زرتشت را بنگرید که در میانِ ما چنان می‌گردد که گویی در میانِ جانوران می‌گردد!» اما همان به که می‌گفتند: «مردِ دانا در میانِ آدمیان چنان می‌گردد که در میانِ جانوران.» مردِ دانا انسان را چنین می‌نامد: جانوری با گونه‌های سرخ." "به‌راستی، بهر دردمندان چه‌ها که نکرده‌ام. اما از آن زمان که آموخته‌ام خود را شادتر کنم، این کار را همیشه به از آن کار یافته‌ام. انسان از آغازِ وجود، خود را بسی کم شاد کرده است. برادران «گناه نخستین» همین است و همین! هر چه بیشتر خود را شاد کنیم، آزردنِ دیگران و در اندیشه‌ آزار بودن را بیشتر از یاد می‌بریم. ازاین‌رو، چون دستم دردمندی را یاری کند، می‌شویمش و با این کار روانم را نیز می‌شویم. هرگاه که دردمندی را هنگام درد کشیدن دیده‌ام، از شرمش شرمسار شده‌ام، زیرا به یاری برخاستنم غرورش را پایمال کرده است."  

 

عنوان کتاب به زبان اصلی: Thus Spoke Zarathustra

 

عنوان کتاب به فارسی: چنین گفت زرتشت

 

نویسنده: فردریش نیچه

 

سال انتشار: 1891

 

تعداد صفحات: 383 صفحه

 

(نکته: دوستان عزیز، قیمت نسخه کاغذی این شاهکار فلسفی با این ترجمه عالی، در حال حاضر بین 60 تا 70 هزار تومان می‌باشد! که قیمت بسیار بالایی برای علاقمندان به مطالعه محسوب می‌شود؛ اما با خرید نسخه دیجیتال این کتاب با قیمت بسیار پایین، براحتی می‌توانید بدون اشغال حجم و در موبایل، تبلت و یا لپ تاپ‌تان، همیشه این کتاب باارزش را همراه خود داشته باشید و از مطالعه آن لذت ببرید و با بینش و نگرش خاص این فیلسوف نامدار آشنا شوید، مطمئنا این کتاب یکی از تاثیرگذارترین کتاب های زندگی‌تان خواهد بود.)

کلمات کلیدی : چنین گفت زرتشت کتاب چنین گفت زرتشت Thus Spoke Zarathustra

 کتاب چنین گفت زرتشت Thus Spoke Zarathustra

محصولات مشابه با " کتاب چنین گفت زرتشت Thus Spoke Zarathustra "


محصولات گروه