دانلود كارفرینی نان 35 ص
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 43 صفحه
فصل اول : هدف كلی : اشتغال زایی در سطح كشور با توجه به بالا بودن درصد یكاری و همچنین كسب سود و نیز ارائة بهترین راهها برای تولید و با كیفیت تر نان كه باعث رضایت مصرف كنندگان میگردد .
هدف جزیی : اشتغال زایی سود آوری اراعة یك كار مولد كاهش ضایعات نان افزایش كیفیت تولید شكوفایی اقتصادی رضایت مردم از نانهای فانتزی ضرورت تحقیق : نان یكی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص میدهد .
پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم میباشد .
یكی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشكلاتی است كه در تهیه و پخت نان برای نانوایها و خرید و استفادة نانها برای مردم میباشد .
ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این مادة غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراكم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراكندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است .
و نیز صفهای تولانی نانوایی ها باعث میشود كه خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود كنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نانهای تئوری و سنتی بیشتر رایج گشتهاست .
در این پروژه هر یك از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نانهای دیگر را طوری پخت كنیم و راهكارهایی را استفاده كنیم كه همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با كیفیت و آسان كمتر شدن مایعات و .
… برخوردار باشد .
1)مقدمه : نان اصلی ترین غذای صفرة خانواده های ایرانی است و به رغم فراز و نشیبهای زیاد .
در تولید گندم در تهیة آرد ، نحوة پخت و ورود انواع غذاهای جدید هنوز « نان » به عنوان اصلی ترین مادة غذایی نردم ما محسوب میشود بر اساس منابع آماری در حال حاضر حدود 30 درصد از نان طبخ شده در كشور به دلیل مختلف دور ریزی میشود و سالانه میلیونها تومان هزینة اضافی توسط اقشار مختلف مردم به صورت ضایعاتی مانند نان خشك ، نان كپك زده ، نان سوخته ، نان خمیر و بد پخت از چرخه مصرف به دور ریخته میشود .
به طور كلی در طول سالیان دراز كه پخت نان به شیوة سنتی رواج داشت .
میزان ضایعات نان به شدت كنونی نبود .
اما در دو دهة اخیر كه جمعیت كشور افزایش قابل توجهی داشته و لاجرم روشهای سنتی پخت پاسخگوی نیاز چنین جمعییتی نبوده است .
روشهای ماشینی پخت نیز رواج یافته است .
عدم انطباق ذائقة مردم با نانی كه توسط دستگاه های ماشینی پخت میشود .
نان گندم و آرد و نحوة عمل آوری خمیر نان توسط واحدهای نانوایی و عدم آموزش عملی متصدقان كار با دستگاههای پخت نان ماشینی و از طرفی نحوة نگهداری و مصرف نان توسط مصرف كننده را میتوان عوامل تاثیر گذار بر ضایعات نان دانست .
در جهان صنعتی امروزه كیفیت به عنوان یكی از اساسی ترین ابزارها برای پیشرفت صنعت محسوب میشود .
اگر تولید به معنای كلی و گسترده از روندی بهینه و مطلوب برخودار باشد طبیعی است كاهش و حتی گاهی حذف ضایعات را در پی دارد .
کلمات کلیدی : دانلود كارفرینی نان 35 ص;تحقیق كارفرینی نان 35 ص;مقاله كارفرینی نان 35 ص;كارفرینی نان 35 ص

بازدید : 27 نفر
فرمت : zip
سایز : 34 کیلو بایت
صفحات : 43