دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص

گروه فایل کاربردی

توضیحات :

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 153 صفحه

دانشگاه جامع علمی کابردی موضوع:
.
.
! هر چند ما گنه کاریم ،تو غفاری.
هر چند ما زشت کاریم، تو ستاری پادشاها! گنج فضل تو داری و بی نظیر و بی همتایی سزاست که خطاهای مارا در گذری.
.
.
.
.
.
 تقدیم به مولایم آقا بقیة الله روحی و ارواح العالمین له الفداه(عج) و تقدیم به روح بلند حضرت امام (ره) و شهدای گرانقدر اسلام «هوالحق» تشکر و قدر دانی : حمد و سپاس به آستان بیکران حضرت حق که توفیق انجام این پروژه را عطا فرمود .
اینک به انتهای این مقطع رسیده ام و ماحصل تلاش یک ترم تحصیل در کنار اساتید ارجمند در غالب رساله حاضر به حضور استاد عزیزم جناب آقای یغمایی ،تقدیم می دارم.
استاد گرامی باور دارم که در طول این ترم که با شما آشنا شدم خیر خواهی ، وظیفه شناسی، اخلاق ،رفتار و کردارتان برایم الگو بود.
جا دارد از زحمات شما و نیت خالصتان که من را در تدوین این مکتوب همراهی نمودید تشکر کنم .
التماس دعا با سپاس و تشکر از: پدر و مادر عزیزم که در دوران تحصیل بهترین همدم و یاور و مشوقم بودند ، امیدوارم خالصانه ترین سپاس قلبی ام را پذیرا باشند.
تشکر و قدر دانی : ضمن عرض تشکر و قدر دانی از زحمات مدیریت محترم شرکت فرآورده های لبنی لبنوش جناب آقای مهدی رحیمی خجسته ، جناب آقای ظفرحسابدار و جناب آقای مهندس فرشتیان و کلیه عزیزانی که با الطاف و راهنمایی های سازنده شان من را در تهیه این رساله یاری نمودند.
فهرست : عنوان صفحه بخش اول: صنایع شیر 13 مقدمه 13 پوکی استخوان بیماری خاموش 13 بخش دوم : شرکت فرآورده های لبنی لبنوش 19 کلیات درباره شرکت 20 خلاصه فعالیت تعاونی 20 تاریخچه شرکت 21 تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی 24 چارت سازمانی 25 بخش سوم: فرآیند تولید 26 آزمایشگاه 27 خطوط تولید 30 مراحل پاستوریزاسیون شیر 30 تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه 31 مراحل ساخت کره پاستوریزه 46 خط تولید دوغ پاستوریزه 47 مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده 47 خط تولید کشک مایع 48 مراحل تولید پنیر پیتزا 50 خط تولید پنیر پیتزا 50 مراحل تولید پنیر پیتزا تند 51 خط تولید ماست خامه ای 53 بخش چهارم :انبار و انبارداری شرکت 55 انبار 56 انبار های سرپوشیده 56 انبار های باز 56 وظایف انباردار 56 انواع موجودی های انبار 57 کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی 59 مدارک خرید 61 تحویل کالا به انبار 61 تحویل دائم 62 نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار 62 در خواست کالا و مواد از انبار 63 تحویل وخروج کالا ازانبار 64 کارتکس انبار 68 گزارش موجودی از انبار 70 اصول ایمنی و حفاظت انبار 71 بخش پنجم : فروش ، تبلیغات و بازار یابی در شرکت 74 مقدمه 75 عوامل موثر در بالا

کلمات کلیدی : دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص;تحقیق کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص;مقاله کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص;کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص

دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص

محصولات مشابه با "دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص"


محصولات گروه