طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
خلاصه طرح:
موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو
ظرفیت : 800 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بویژه استانهای جنوبی
سرمایه گذاری كـل: 2312 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 232 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 2080میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 16 ماه
اشتغالزایی : بیست نفر
مقـدمه:
علیرغم نیاز كشور به واردات محصـولات كشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات كشاورزی و فقدان امكانات كافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجـب از بین رفتن سرمایه های كــشاورزان داخلی و افزایـش نرخ واردات فرآورده های كشاورزی به كشـور میگردد. از دیگر سو نیاز به محصولات كشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محــصولات را دو چندان مینماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام میتوانند پاسـخگوی هر دوی این مشكلات باشند.
هدف عمده صنایع غذایی بر دو نكته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای كه بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
طرح حاضر نیز در همین راستا به تولید آبلیمو و بسته بندی آن اختصاص دارد. ذیلا اشاره مختصری به فرایند تولید آبلیمو خواهد آمد:
به منظور تولید آبلیمو در مقیاس صنعتی ، از لیمو های سبز نارس استفاده می شود زیرا با رسانده شدن این میوه در انبار با كاهش ضخامت لایه سفید رنگ داخلی لیمو و پوست جداره های داخلی، كیفیت بهتری از لحاظ عصاره گیری حاصل می گردد. انبار مورد استفاده برای رساندن لیمو باید دارای 88-86% رطوبت و دمای 14-13 درجه سانتیگراد باشد. پس از اتمام دوره انبار كردن، لیمو ها را خارج نموده و شستشو می دهند ، این شستشو باعث ضدعفونی محصول نیز شده و مانع از آلودگی های مختلف مانند Alternaria می گردد.
برای استخراج عصاره لیمو از پرس های حلزونی یا مارپیچی استفاده می شود و در مرحله بعد با استفاده از فیلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا می گردد. پس از خروج محصول از دیاریتور توس هموژنیزاتور همگن شده و به مدت سی ثانیه با حرارت 77 درجه سانتی گراد پاستوریزه و به دستگاه پركن/دربند هدایت می شود. پس از دربندی و لیبل زنی محصول نهایی آماده ارسال به انبار خواهد بود.
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.
کلمات کلیدی : طرح توجیهی;دانلود طرح توجیهی;دانلود طرح کسب و کار;دانلود طرح کارآفرینی;دانلود طرح توجیهی آبلیمو;دانلود طرح تولید آبلیمو
بازدید : 24 نفر
فرمت : doc
سایز : 21 کیلو بایت
صفحات : 18
چیپس سیب زمینی
دانلود ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 16 ص
دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
دانلود تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 ص
دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص.Doc
دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص
دانلود فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی 228 ص
دانلود فروشگاه مواد غذایی 13 ص
دانلود قارچ مزرعه سروش 20 ص
دانلود كارفرینی نان 35 ص
دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص
دانلود نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 ص.DOC
دانلود کارآفرینی کارخانه ماکارونی 47 ص
دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص
دانلود کارآفرینی شرکت همبرگر 184 ص
دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص
دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
جهانگردی در جهان
نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
دانلود مقاله با موضوع سخرانی
دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
دانلود مقاله روانشناسی تربیت