مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
*مقاله ملاحظات عمومی درباره تشعشع*
مانند پاستوریزاسیون شیر و كنسروسازی ، ملاحظات ای دربارة این فنآوری بیان شده است . عده ای ممكن است بپرسند كه آیا غذای اشعه دیده برای خوردن مناسب است، ایمنی غذای اشعه دیده مدت چهل سال است مطالعه شده است و مهمترین عامل در فرایند ایمنی غذا بشمار می رود . ارزیابی های غذایی ، مطالعات سمی بودن و آزمایشات تغذیه هیچ خطر احتمالی ای را نشان نداده است و فرایند توسط بسیاری از مؤسسات دولتی اطراف جهان تصویب شده است . تغییرات غذایی ایجاد شده توسط تشعشع كمتر از تغییرات ایجاد شده توسط كنسروسازی یا پاستوریزاسیون است .
عده ای ممكن است دربارة ایمنی فن آوری سوال كنند . تشعشع برای استریل كردن محصولاتی از قبیل پیوندهای جراحی و دستگاه ها ممكن است بكار برود . این یك روش خوب تثبیت شده است كه چندین سال است مورد عمل قرار گرفته است . با توجه به گزارشات شورای مقررات هسته ای و بخش حمل و نقل ، این روش ها مدلهایی برای استفادة صلح آمیز و بی خطر از منابع رادیواكتیو ارائه می نمایند . دستگاه های تابش اشعة الكترونی كه فاقد منابع رادیواكتیو هستند در این مرحله مستلزم نظارت قانونی كمتری هستند . دیگران ممكن است تعجب كنند كه آیا رادیوفوبیا مانع از پذیرش تشعشع می شود یا خیر . در واقع ، اكثر مردم آمریكا آماده می شوند تا پرتودهی را بپذیرند هنگامی كه منافع حذف بیماری آشكار می شود . مثلاً بهتر است از پرتودهی برای كاربردهای جراحی استریل كردن استفاده شود . اكثر مردم به پذیرش اشعه X و امواج مایكرویو بعنوان وسیلة تشخیص پزشكی و پخت و پز مناسب توجه دارند . در آینده یك برنامة تبلیغاتی كه نشان دهد كه یك محصول غذایی مورد پرتودهی قرار گرفته است امكان آن را برای مشتریان فراهم می كند تا غذایی را تعیین هویت كنند كه مورد عملیات پرتودهی قرار گرفته است . بعضی مردم دربارة منابع اشعة گاما مثل كبالت 60 و سزیم 137 علاقمند هستند كه در نیروگاههای راكتور هسته ای تولید می شوند . با اینحال ، این امر دربارة سایر رادیونوكلیدهای بكار رفته در صنعت ، علوم ، و پزشكی و مؤسسات درمانی درست است . حتی اگر انرژی هسته ای برای مقاصد تولید نیروی برق در آینده بكار نرود ، این رادیونوكلئیدها هنوز در راكتورهای كوچكتر تولید می شوند . اشعه الكترونی و اشعه Xالبته از منابع رادیواكتیو استفاده نمی كنند و هیچ ارتباطی با انرژی هسته ای ندارند .
بالاخره ، بعضی مردم ممكن است اگر از پرتودهی برای موارد دیگری از قبیل ضدعفونی كردن غذا استفاده كنند .
در واقع ، تركیب كردن پرتودهی با افزایش بهداشت یك مزیت است زیرا آلودگی كمتر به معنای مقادیر كمتر پرتودهی موردنیاز می باشد و احتمال تغییرات در ذائقه یا بوی یك محصول كاهش می یابد این موارد حاكی از آن است كه روش پرتودهی همراه با سایر روش ها باید در صنایع غذایی بطور مكمل بكار برده شود تا بهداشت و خواص مطلوب مواد غذایی حفظ گردد . اكثر ملاحظات امروز به روش های قدیمیتر مانند پاستوریزه كردن و كنسروسازی توجه دارند . توسعه روز افزون فرایندها و مقررات در زمینه فن آوری ها در نهایت حول محور افزایش ایمنی و بهداشت محصولات تولید شده ، صورت می گیرد .
کلمات کلیدی : ملاحظات عمومی درباره تشعشع;استوریزاسیون;کنسروسازی;ایمنی و بهداشت;استانداردهای بهداشتی;پرتودهی;تشعشات;الودگی غذایی;سازمان های بهداشتی;استریل كردن بهداشتی ;دانلود;دانلود مقاله;دانلود تحقیق;دانلود پایان نامه
بازدید : 42 نفر
فرمت : doc
سایز : 7 کیلو بایت
صفحات : 11
دانلود امداد رسانی و كمكهای اولیه 21 ص
دانلود امداد و نجات 63 ص
دانلود اهمیت آمار در پزشكی28 ص
دانلود ایمنی و بهداشت محیط كار 90 ص
دانلود ایمنی وبهداشت شغلی آن 33 ص
دانلود تحقیق حقوق پزشکی مالیات پزشکان 14 ص.DOC
دانلود تحقیق درباره نظریه مولكولى تكامل 8 ص
دانلود تحقیق كمیسیون بند 20 ماده 55 قانون شهرداریها 11 ص DOC
دانلود تحقیق لیتوگرافی (تصویربرداری) 35 ص
گزارش كارآموزی تولید فرآورده های بهداشتی شركت پاكشو
پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
نمونه سوالات جدید آزمون ورودی بهیاری و پرستاری دانش آموزان پایه دهم با توجه به منابع جدید سال 1396
دانلود پاورپوینت سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان
پاورپوینت كاهش آسیب
پاورپوینت مراقبت از مو، دهان و دندان
دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
جهانگردی در جهان
نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
دانلود مقاله با موضوع سخرانی
دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
دانلود مقاله روانشناسی تربیت