دانلود مقاله رنگها در صنایع غذایی
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ضروری است و به همین دلیل مصرف رنگ در مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد افزودن رنگ به اغذیه گاهی بلامانع و در برخی موارد مردود می باشد. در مواردی از رنگ برای خوش منظر نمودن و یا یکنواختی و متحدالشکل کردن محصولات استفاده می شود که بلامانع است گاهی هم برای مخفی کردن و پوشاندن و نامحسوس جلوه دادن عیوب و تقلبات فرآورده های غذایی به کار می رود که مجاز نمی باشد . مواد رنگ کننده طبیعی همانطور که از اسم آنها پیدا است منشاء طبیعی دارند و در مقایسه با رنگهای سنتیک قدرت رنگ کنندگی کمی دارند و لذا کمی باید به مقدار بیشتری مصرف کردند.پایداری این نوع رنگها کم بوده و در مقابل تغیرات PH ،درجه حرارت و غیره به سرعت تجزیه می گردند. هنگامیکه شما قرمز پر رنگ یا صورتی روشن به رژیم غذایی خود می افزایید یک آنتی اکسیدان قوی که لیکوپن نامیده میشود را نیز به رژیم غذایی خود می افزایید. لیکوپن در گوجه فرنگی ، گریپ فروت صورتی و قرمزدر هندوانه و papaya در خربزه درختها و Guava در میوه درختی مناطق حاره میباشد . رژیمهای غذایی غنی از لیکوپن در مورد توانائیشان در مبارزه با بیماریهای قلبی و برخی سرطانها مورد مطالعه قرار گرفته است.
کلمات کلیدی : رنگها در صنایع غذایی
بازدید : 38 نفر
فرمت : docx
سایز : 52 کیلو بایت
صفحات : 37
چیپس سیب زمینی
دانلود ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 16 ص
دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
دانلود تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 ص
دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص.Doc
دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص
دانلود فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی 228 ص
دانلود فروشگاه مواد غذایی 13 ص
دانلود قارچ مزرعه سروش 20 ص
دانلود كارفرینی نان 35 ص
دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص
دانلود نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 ص.DOC
دانلود کارآفرینی کارخانه ماکارونی 47 ص
دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص
دانلود کارآفرینی شرکت همبرگر 184 ص
دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص
دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
جهانگردی در جهان
نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
دانلود مقاله با موضوع سخرانی
دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
دانلود مقاله روانشناسی تربیت