دانلود اسیدهای چرب
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 142 صفحه
توسط باکتریهای موجود در دوره تخمیر شده و حاصل تخمیر اسیدهای چرب کوتاه زنجیره شامل اسید استیک، پروپیونیک و بوتیویک می باشد.
استیک و پروپیونیک سریع جذب می شوند و به کبد می روند و با مکانیسم ناشناخته ای باعث کاهش خون می شود.
بوتیریک توسط سلول های روده بعنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار می گیرد.
در صورت عدم وجود گلوکز و گیوآمیز استفاده می شود در صورتی که از اسیدبرتیریک استفاده کنند هم باعث حفظ سلامت سلولهای روده می شود و تکثیر آنها می شود.
هم فیبرهای محلول و هم نامحلول باعث حجم مدفوع می شوند.
سلولها چون تجزیه نمی شوند باعث حجم مدفوع می شوند با جذب ولی توان حاصل از فیبر محلول باعث باکتریهای روده و و حجم مدفوع می شود سلولها از طریق تکثیر باکتر یها موجود در روده باعث حجم مدفوع و حرکات بریلیت لپتیک کولون را داده در نتیجه مواد زائد را از کولون تسریع می کند در نتیجه اثر مثبت آن باعث می شود که مواد زائدرا که به کولون رسیده اند مواد سمی مواد غذایی اسیدی صفراوی و موادی را که هضم نشده اند این مواد سبب سرطان کولون می شوند(ا سیدهای صفراوی) و مواد سمی داخل مدفوع اگر به مدت طولانی درم هارت سلولها قرار بگیرد احتمال ابتلا به سرطان را می دهد.
پس چون زمان عبور مواد در کولون کاهش می یابدند مجاورت مواد با سلول ها کمتر و دقع صفرا سریعتر از مجاری ماود سمی با سلول ها جلوگیری و احتمال سرطان را کاهش می دهد و در رژیم گیاهخواران.
سرطان معده نیتراتها باعث سرطان معده می شوند نیتراتها و نیتریتها و نیتروآمینها، نتیرات و نیتریت براحتی با آمینها ترکیب و تولید نیتروز آمین می کند که نیتروآمینها سبب ایجاد سرطان می شود.
در هویج، چغندر قند، نیتراتها و نیتریتها زیاد می باشند.
در رژیم گیاهخواری + رژیم عادی مواد نگهدارنده = نیتروزآمینها جلوگیری ویتامین C از تبدیل نیترات نیتریت نیروزآمین.
اگر V.
C بسار مصرف می شود نقش محافظت کنندگی در ایجاد سرطان معده دارد.
باکتریی هلیکوباکتریبلوری یک عامل ناشناخته شده برای زخم معده و سرطان معده می باشند.
V.
C باعث كاهش هلیكوباكتر می شود به این ترتیب از ابتلاء سرطان معده جلوگیری می کند.
سایر سرطانها سرطان ریه در گیاهخواران کمتر از بقیه دیده می شود کسانی که روزانه بیشتر از 1 واحد میوه مصرف می کنند در مقایسه با کسانیکه کمتر از 3 واحد میوه در هفته مصرف می کنند امکان احتمال سرطان ریه75% کاهش می یابد.
عوامل موجود در ایجاد سرطان ریه کاروتن و E در دروه های IU روزانه تجویر کردند کسانیکه سیگاری هستند وقتی می خورند بیشتر مبتلا می شوند حیوانات آزمایشگاهی مواد موجود دود سیگار با ممکن باعث ایجاد مواد سمی می شود که باعث سرطان ریه می شود.
بنابراین مکمل بتاکاروتن را برای او توصیه نمی کنند.
غیر سیگاری است.
( سرطان) در رژیم گیاهی W3 بصورت لینولیك می باشد با سرطان پروستات ارتباط مستقیم و FPA DNA باعث ارتباط غیر مستقیم دارد.
( کاهش سرطان) .
سبزیجات و میوه جات و کشمش و میوه های خشک با سرطان پرو
کلمات کلیدی : دانلود اسیدهای چرب;تحقیق اسیدهای چرب;مقاله اسیدهای چرب;اسیدهای چرب
بازدید : 14 نفر
فرمت : zip
سایز : 146 کیلو بایت
صفحات : 142
دانلود آزمایشها در سینتیک شیمیایی میكروسكوپی 27 ص
دانلود اسیدها و بازها
دانلود اسید ها و بازها2
دانلود اطلاعات عمومی در مورد نفت 175 ص
دانلود الكتروشیمی 85 ص
دانلود الیاف پتروشیمی
دانلود انواع اسیدها 17 ص
دانلود بررسی چگونگی تولید باران اسیدی و آثار مخرب آن 17 ص
دانلود برندگان نوبل شیمی
دانلود تاریخچه صنعت لاستیک 125 ص
دانلود تعریف علم شیمی 34 ص
دانلود تحقیق جزوه شیمی 36 ص
دانلود تحقیق خوردگی در صنایع نفت و پتروشیمی
دانلود تحقیق سلاحهای شیمیایی و میكروبی، نابخردانه ترین مصنوعات ساخت بشر 15 ص
دانلود تحقیق شیمی در منزل 39 ص
دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
جهانگردی در جهان
نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
دانلود مقاله با موضوع سخرانی
دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
دانلود مقاله روانشناسی تربیت