دانلود تحقیق شیمی در منزل 39 ص
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 62 صفحه
شیمی در منزل 1- مواد غذایی همه كس با اهمتی غذا در زندگی آشنا هستند.
در سرتاسر جهان، میلیونها كودك با غذایی كمتر از مقدار لازم زندگی می كنند.
جسم و روح این كودكان آن طور كه باید و شاید رشد نمی كنند.
استخوانهای كودكانی كه به اندازة كافی غذا مصرف نكرده اند (فقر غذایی) تغییر شكل می دهند.
دندانها فاسد و كج می شوند.
دچار ضعف قوای عقلانی اند و وزن كافی ندارند.
متأسفانه، آسیبهای ناشی از فقر غذایی را نمی توان به آسانی جبران كرد.
كوكانی كه به علت فقر غذایی در سالهای ابتدایی عمر خود دچار آسیب شده اند، نتایج حاصل از آن را برای بقیة عمر خود همراه خواهند داشت.
راستی غذا چیست؟
مواد غذایی در بدن مصرف می شوند تا بدن رشد كند و خرابیها ترمیم شوند، مواد غذایی مصرف می شوند تا برای حركتهای ما انرژی تولید كنند و بدن را گرم نگهدارند.
فرآورده های شیمیایی بدن ما به غذا نیاز داند.
مواد غذایی مورد نیاز بدن را می توان به طور خلاصه به شش گروه زیر طبقه بندی كرد: موادغذایی پروتئینها كربوهیدراتها چربیها و مواد معدنی ویتامینها آب اثر آنزیمها بر مواد غذایی بسیاری از واكنشهای حیاتی در بدن جانداران تنها در مجاورت بعضی از مواد شیمیایی، موسوم به آنزیم، انجام می شوند.
آنزیمها نقش كاتالیزور را بازی می كنند یعنی به انجام واكنش كمك می كنند اما خود بدون تغییر باقی می مانند.
برای مثال، آنزیم آمیلازكه از لوزالمعهده ترشح می شود، وارد روده كوچك شده و مواد نشاسته ای را به گلوكز تبدیل می كند.
به طور كلی همة سلولها آنزیم دارند.
آنزیمهای موجود در سلول، فرآیندهای مورد نیاز جانداران و گیاهان را برای ادامة زندگی به راه می اندازند.
آنزیمهای موجود در میوه ها موجب «رسیدن» میوه پس از جدا كردن میوة «نارس» از درخت می شوند.
گوشت به اثر ماندن نرم و ترد می شود.
زیرا اثر آنزیمهای موجود در گوشت، سر نسوج آن ادامه می یابد.
فعالیت آنزیمهای موجود در بسیاری از مواد غذایی را باید در دوران نگهداری آنها در انبار زیر كنترل داشت.
اگر فعالیت آنزیم در زمان نگهداری در انبار زیاد باشد، می تواند موجب فاسد شدن مواد خوراكی شود.
نگهداری مواد غذایی در سرما از فساد آن جلوگیری می كند.
زیرا سرما از فعالیت آنزیمها می كاهد.
تقریباً همه خوراكیها دارای آنزیم هستند.
انجام بعضی عملیات تصفیه ممكن است موجب حذف آنزیمها و یا از بین رفتن آنها شود.
برای مثال قند معمولی و روغن گیاهی به گونه ای تصفیه می شوند كه آنزیمی در آنها باقی نماند.
اثر گرما بر خوراكیها: پختن غذا احتمالاً به طور تصادفی كشف شده است.
انسانهای اولیه غذای خود را خام مصرف می كردند.
امروزه «پختن» یك هنر است.
آب پز كردن، سرخ كردن و كباب كردن چند نمونه از راههای پختن غذاست، غذا چه ساده باشد و چه تشریفاتی، از مواد شیمیایی تشكیل شده است.
پختن غذا تغییرهای شیمیایی و در بعضی از موارد، تغییرهای فیزیكی در آن بوجود می آورد.
این تغییرات اغلب بر اثر انرژی گرمایی حاصل می شوند.
بعضی از تغییرهای شیمایی به منظور تغییر مزه غذا در آن ایجاد می شود، اما بسیاری از تغییرها به منظور حفظ سلامتی است.
انر
کلمات کلیدی : دانلود شیمی در منزل 39 ص;تحقیق شیمی در منزل 39 ص;مقاله شیمی در منزل 39 ص;شیمی در منزل 39 ص
بازدید : 38 نفر
فرمت : zip
سایز : 34 کیلو بایت
صفحات : 62
دانلود آزمایشها در سینتیک شیمیایی میكروسكوپی 27 ص
دانلود اسیدها و بازها
دانلود اسید ها و بازها2
دانلود اسیدهای چرب
دانلود اطلاعات عمومی در مورد نفت 175 ص
دانلود الكتروشیمی 85 ص
دانلود الیاف پتروشیمی
دانلود انواع اسیدها 17 ص
دانلود بررسی چگونگی تولید باران اسیدی و آثار مخرب آن 17 ص
دانلود برندگان نوبل شیمی
دانلود تاریخچه صنعت لاستیک 125 ص
دانلود تعریف علم شیمی 34 ص
دانلود تحقیق جزوه شیمی 36 ص
دانلود تحقیق خوردگی در صنایع نفت و پتروشیمی
دانلود تحقیق سلاحهای شیمیایی و میكروبی، نابخردانه ترین مصنوعات ساخت بشر 15 ص
دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
جهانگردی در جهان
نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
دانلود مقاله با موضوع سخرانی
دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
دانلود مقاله روانشناسی تربیت