دانلود انواع اسیدها 17 ص
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 18 صفحه
نوع اسید نگاه دارنده مخمرها كپكها آنتروباكتریاسه میكروكوكاسه باسیلاسه اسید استیك 5/0 1/0 05/0 05/0 1/0 اسیدبنزوئیك 05/0 1/0 01/0 01/0 02/0 اسید سیتریك 005/0> 005/0 > 005/0 > 001/0 005/0 > اسید لاكتیك 01/0 > 02/0> 01/0 > 01/0> 03/0 > اسید پروپیونیك 2/0 05/0 05/0 1/0 1/0 اسید سوربیك 02/0 04/0 01/0 02/0 02/0 درصدتفكیك نشده در 5/4=Ph Pka ثابت تفكیك شدن Antimicrobialagent 2/0 18/1 10*45/1 سولفید(سولفور دی كلسیم) 64 57/4 10*67/1 اسید استیك 13 81/4 10*64/6 اسید بنزوئیك 71 88/4 10*32/1 اسید پرو پیونیك 65 76/4 10*73/1 اسید بنزوئیك معادلات هندرسون –هاسلباچ Henderson - Hasselbach PH= Pka + log ([Rcoo]/[RcooH] PH = Pka + log ([ ] [ ]) PH = Pka + log زمانیكه PH =Pka پس PH – Pka = 0 و log = 0 پس = 1 بنابراین غلظت فرم مؤثر و غیر مؤثر باهم برابر است .
و در این حالت 50 درصد به صورت فرم مؤثر در محلول وجود دارد ( زمانیكه PH = Pka ) وقتی PH-Pka =1 پس 10 = است و بنابراین 09/9 درصد بصورت فرم مؤثر عمل می كند .
وقتی 2= PH-Pka پس 100= است و بنابراین 99/0 درصد به شكل مؤثر عمل می كند .
طبق مواردی كه در بالا گفته شد عوامل آنتی میكروبی زمانی كه P H محیط بالاتر از PKa آنها باشد خیلی مؤثر عمل نمی كنند .
اگر1- = PH-Pka باشد ( PH یك واحد از Pka كمتر است ) بنابراین 9/90 درصد مؤثر هستند .
ضریب پخش نام تركیب 17/0 اسید پروپیونیك 0/3 اسید سوربیك 1/6 اسید بنزوئیك 8/5 استر میتل P- هیدروكسی بنزوئیك اسید 26 استر پروپیل P- هیدروكسی بنزوئیك اسید 5/87 ضریب پخش = استفاده از عوامل آنتی میكروبی در موارد زیر نامناسب است : ـ افزودن به محصولات منجمد شده ـ افزودن به تولیدات خشك شده ـ افزودن به تولیدات استرلیز شده و حرارت دیده ـ افزودن به غذاهایی با PH نا مناسب ـ افزودن به محصولاتی كه لزوم استفاده از اصول بهداشتی در سطح بالا ندارد .
آنتی اكسیدانها : فاسد شدن و ترشیدگی چربیها و روغنها ، نمونه ای جدی از ضایعات در صنایع غذائی به شمار می رود .
اگر چه ترشیدگی به علت تغییرات و تجزیه های كنونی یا هیدرولیتیك و یا اكسید كنندگی بوجود می آید عامل اصلی در فساد چربیها و روغنها اكسیداسیون باندهای دوگانه مولكولهای چربی و بوجود آمدن پرواكسیدها و سپس تجزیه پراكسیدها به آلدئیدها و كترنها و اسیدهای با وزن مولكولی كمتر می باشد .
اكسیداسیون چربیها و روغنها به وسیله یكسری واكنش های زنجیره ای انجام می گیرد .
به این ترتیب كه در ابتدا اكسیژن از هوا به رادیكال آزاد چربی اضافه می شود مولكول چربی یك اتم هیدروژن از دست داده و با ایجاد یك رادیكال آزاد ناپایدار آمادة جذب اكسیژن هوا می گردد .
اك
کلمات کلیدی : دانلود انواع اسیدها 17 ص;تحقیق انواع اسیدها 17 ص;مقاله انواع اسیدها 17 ص;انواع اسیدها 17 ص
بازدید : 21 نفر
فرمت : zip
سایز : 45 کیلو بایت
صفحات : 18
دانلود آزمایشها در سینتیک شیمیایی میكروسكوپی 27 ص
دانلود اسیدها و بازها
دانلود اسید ها و بازها2
دانلود اسیدهای چرب
دانلود اطلاعات عمومی در مورد نفت 175 ص
دانلود الكتروشیمی 85 ص
دانلود الیاف پتروشیمی
دانلود بررسی چگونگی تولید باران اسیدی و آثار مخرب آن 17 ص
دانلود برندگان نوبل شیمی
دانلود تاریخچه صنعت لاستیک 125 ص
دانلود تعریف علم شیمی 34 ص
دانلود تحقیق جزوه شیمی 36 ص
دانلود تحقیق خوردگی در صنایع نفت و پتروشیمی
دانلود تحقیق سلاحهای شیمیایی و میكروبی، نابخردانه ترین مصنوعات ساخت بشر 15 ص
دانلود تحقیق شیمی در منزل 39 ص
دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
جهانگردی در جهان
نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
دانلود مقاله با موضوع سخرانی
دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
دانلود مقاله روانشناسی تربیت