دانلود پاورپوینت خشک کن با بستر سیال Fluidized Bed Dravers
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی
در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود و سرعت واکنشهای مضر کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ، وزن و حجم آن را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید فرآورده ای می شود که مصرف آن راحت تر و آسانتر است . v نگهداری میوه ها وسبزیها به روش خشک کردن و مهارت خاصی نیاز دارد . ، حذف رطوبت باید به گونه ای انجام شود که بعد از رطوبت زنی تاحدود زیادی به کیفیت مواد اولیه خود برگردد. برای رسیدن به این نتایج می بایست در طول فرآیند خشک کردن انتقال جرم و حرارت به صورت مناسبی انجام شود .
فرآیند خشک کردن در مواد غذایی
آبگیری (Dehydration) یا خشک کردن (drying) عبارت است از فرآیند خار ج کردن آب از یک ماده غذایی جهت بسط و افزایش عمر ذخیره سازی از طریق جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها می باشد . در اعمال روش ها ی نگهداری مواد غذایی نه تنها جلوگیری از رشد میکروب ها اهمیت دار د بلکه حفظ رنگ بافت طعم و ارزش تغذیه ای نیز مورد توجه می باشد
علل اصلی خشک کردن مواد غذایی
(1حفظ مواد در مقابل فعالیت های بیولوژیکی از قبیل میکروبی و آنزیمی که باعث خرابی می شوند . (2تقلیل سرعت فعل و انفعالات شیمیایی مضر قبیل قهوه ای شدن غیرآنزیمی واتواکسیداسیون (3کم کردن وزن و حجم مواد غذایی برای سهولت بسته بندی و حمل ونقل انبارداری (4نگهداری و حفظ مواد غذایی درفصول پر بار برای استفاده کننده در فصول کمیابی
ماهیت فرآیند خشک کردن
کلمات کلیدی : فرآیند خشک کردن در مواد غذایی;خشک کردن مواد غذایی;علل اصلی خشک کردن مواد غذایی
      
      
      بازدید : 49 نفر
فرمت : ppt
سایز : 2.064 مگا بایت
صفحات : 30
      چیپس سیب زمینی
      
      دانلود ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 16 ص
      
      دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
      
      دانلود تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 ص
      
      دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص.Doc
      
      دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص
      
      دانلود فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی 228 ص
      
      دانلود فروشگاه مواد غذایی 13 ص
      
      دانلود قارچ مزرعه سروش 20 ص
      
      دانلود كارفرینی نان 35 ص
      
      دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص
      
      دانلود نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 ص.DOC
      
      دانلود کارآفرینی کارخانه ماکارونی 47 ص
      
      دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص
      
      دانلود کارآفرینی شرکت همبرگر 184 ص
      
      دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص
      
      دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
      
      خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
      
      دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
      
      دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
      
      دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
      
      دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
      
      پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
      
      جهانگردی در جهان
      
      نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
      
      دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
      
      دانلود مقاله با موضوع سخرانی
      
      دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
      
      پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
      
      دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
      
      دانلود مقاله روانشناسی تربیت