پژوهش کار آفرینی روغن نباتی گل شاد
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فهرست
شرح صفحه
پیشگفتار................................ 3
مقدمه ................................................ 4
اطلاعات متقاضی طرح ................................. 6
بخش اول – کلیات..................................... 8
بخش دوم – بررسی اقتصادی........................... 11
بخش سوم – بررسی فنی ............................... 20
بخش چهارم – بررسی مالی ............................41
مقدمه:
روغنها و چربی های خوراكی بخش عمده ای از تركیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یك سو و عدم استقلال صنایع روغن كشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا كاتالیست ، خاك رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشكلات روز افزونی را سبب شده است كه حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از جانب محققین ، متخصصین و مسئولین امر در این زمینه است .
روغن كشی از دانه های روغنی به وسیله چرخهای اعصاری در ایران ، از قرنها پیش مرسوم بوده و بیشتر مصرف دارویی داشته است . مصرف روغن نباتی به عنوان یك ماده غذایی به همراه دیگر محصولاتی نظیر برنج و آرد ، از سال 1325 معمول شده است .
مردم ایران در بدو امر با اكراه و از روی ناچاری به استفاده از روغن نباتی مبادرت می نمودند و آن را فاقد مواد مورد نیاز بدن دانسته ، حتی مصرف آن را مضر می دانستند ، تا این كه به تدریج با آگاهی از تركیبات و خواص مواد تشكیل دهنده روغن نباتی ، به مصرف آن روی آوردند و در بسیاری موارد آن را بر روغن حیوانی نیز ترجیح دادند . روغن نباتی در حال حاضر به اشکال جامد ، مایع و مارگارین مورد مصرف قرار می گیرد ، كه نوع جامد آن به علت قابلیت نگهداری طولانی تر ، بالاتر بودن نقطه ذوب و همچنین بهبود در پلاستیسیته روغن های قنادی و مارگارین . البته روغن جامد باعث بهتر شدن طعم و بوی روغن می گردد ، مورد استفاده بیشتری دارد . در مقابل ، نوع مایع آن دارای ارزش تغذیه ای بالاتری است . مصرف این فرآورده ی غذایی ، سالیانه رو به افزایش بوده كه می توان از علل آن ازدیاد جمعیت ، افزایش درآمد ، بالا رفتن میزان شهر نشینی و حتی عادت به مصرف و . . . را نام برد .
می باید از هم اكنون با توجه به فاكتورهای مختلفی ، نظیر : رشد جمعیت ، رشد مهاجرت و تغییر سلیقه ، رشد درآمد و . . . با برنامه ریزی صحیح كه در درجه اول از مواد اولیه شروع می شود ( دانه های روغنی ) ، اقدامات مقتضی را جهت نیل به خودكفایی به عمل می آورد . لازم به ذكر است در گذشته در هیچ سالی وابستگی كشور به روغن خام كمتر از 80% نبوده است .
کلمات کلیدی : کار آفرینی روغن نباتی
      
      
      بازدید : 40 نفر
فرمت : doc
سایز : 120 کیلو بایت
صفحات : 65
      چیپس سیب زمینی
      
      دانلود ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 16 ص
      
      دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
      
      دانلود تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 ص
      
      دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص.Doc
      
      دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص
      
      دانلود فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی 228 ص
      
      دانلود فروشگاه مواد غذایی 13 ص
      
      دانلود قارچ مزرعه سروش 20 ص
      
      دانلود كارفرینی نان 35 ص
      
      دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص
      
      دانلود نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 ص.DOC
      
      دانلود کارآفرینی کارخانه ماکارونی 47 ص
      
      دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص
      
      دانلود کارآفرینی شرکت همبرگر 184 ص
      
      دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص
      
      دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
      
      خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
      
      دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
      
      دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
      
      دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
      
      دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
      
      پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
      
      جهانگردی در جهان
      
      نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
      
      دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
      
      دانلود مقاله با موضوع سخرانی
      
      دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
      
      پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
      
      دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
      
      دانلود مقاله روانشناسی تربیت