پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
vچكیده v vاستفاده از فشار ایزو استاتیك بالا در تحقیقات بیولوژیك و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیك بر فعالیت متابولیكی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 150 125 100 75 50 مگاپاسكال قرار داده و یك نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداری گردید .
vكلیه نمونه ها پس از 24 ساعت نگهداری در 4°C از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU) فعالیت آنزیمی و تغییرات ریخت شناسی ، مورد ارزیابی قرار گرفتند نتایج پس از تجزیه و تحلیل آماری نشان داد كه فشار50 MPa هیچ تأ ثیری بر مخمر نداشته اما فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر فشار های 75 و 100 مگاپاسكال در مدت 10 و 15 دقیقه اعمال فشار به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می یابد . با اینحال تصاویر میكرو گراف الكترونی به روش اسكن میكروسكوپ الكترونی(SEM) حاكی از تغییرات شدید سلول تحت اثر فشار 100 MPa علیرغم افزایش فعالیت مخمر می باشد. v
vمیزان فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125 و 150 مگاپاسكال كاهش یافته و تعداد پرگنه در واحد حجم به اندازه حداقل یك چرخه لگاریتمی كاهش نشان می دهد كه این اثرات می تواند ناشی از تغییرات شدید ساختمان سلول مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125 100 و 150 مگاپاسكال باشد . هم چنین بررسی ریخت شناسی سلولی مخمر پس از یك ماه نگهداری در4°C نشان داد كه كلیه نمو نه های تیمار شده با فشار تجزیه شده و ازبین رفته اند.
کلمات کلیدی : استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک;مخمر درصنایع غذایی;فشارهای بالای هیدرو استاتیک;هیدرو استاتیک;مخمر در صنایع
      
      
      بازدید : 43 نفر
فرمت : pptx
سایز : 2.562 مگا بایت
صفحات : 66
      چیپس سیب زمینی
      
      دانلود ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 16 ص
      
      دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
      
      دانلود تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 ص
      
      دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص.Doc
      
      دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص
      
      دانلود فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی 228 ص
      
      دانلود فروشگاه مواد غذایی 13 ص
      
      دانلود قارچ مزرعه سروش 20 ص
      
      دانلود كارفرینی نان 35 ص
      
      دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص
      
      دانلود نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 ص.DOC
      
      دانلود کارآفرینی کارخانه ماکارونی 47 ص
      
      دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص
      
      دانلود کارآفرینی شرکت همبرگر 184 ص
      
      دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص
      
      دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
      
      خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
      
      دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
      
      دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
      
      دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
      
      دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
      
      پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
      
      جهانگردی در جهان
      
      نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
      
      دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
      
      دانلود مقاله با موضوع سخرانی
      
      دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
      
      پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
      
      دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
      
      دانلود مقاله روانشناسی تربیت