دانلود پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
 مقدمه :
 فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
 این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
 میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،
 فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،
 نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،
 فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،
در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،
 شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،
 همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،
 خصوصیات حسی
 فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،
 این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،
کلمات کلیدی : روش های استخراج آنزیمی ;استخراج شیمیایی فروکتوز;فروکتوز;مونو ساکارید;محصولات غذایی;گلوکز و قندهای مشابه
      
      
      بازدید : 35 نفر
فرمت : pptx
سایز : 196 کیلو بایت
صفحات : 23
      چیپس سیب زمینی
      
      دانلود ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیر سازی 16 ص
      
      دانلود تاسیس کارخانه سوسیس و کالباس
      
      دانلود تهیه کیک اسفنجی و کلوچه 16 ص
      
      دانلود طرح توجیهی روغن نباتی شاد گل 56 ص.Doc
      
      دانلود طرح پژوهشی سنتز تركیبات لیمونی 15 ص
      
      دانلود فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی 228 ص
      
      دانلود فروشگاه مواد غذایی 13 ص
      
      دانلود قارچ مزرعه سروش 20 ص
      
      دانلود كارفرینی نان 35 ص
      
      دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص
      
      دانلود نگرشی كلی بر تكنولوژی تولید آب میوه 16 ص.DOC
      
      دانلود کارآفرینی کارخانه ماکارونی 47 ص
      
      دانلود کارآفرینی درصنایع غذائی 105 ص
      
      دانلود کارآفرینی شرکت همبرگر 184 ص
      
      دانلود کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی 156 ص
      
      دانلود مقاله پروژه ساختمان بتن ارمه
      
      خلاصه رفتار سازمانی هرسی بلانچارد
      
      دانلود مقاله جایگاه توبه در قرآن و احادیث
      
      دانلود مقاله تفاوت خواب و مرگ
      
      دانلود مقاله اعاده دادرسی (23صفحه)
      
      دانلود تحقیق آموزش کامل کره تراشی
      
      پروژه کامل اتوکد با موضوع پل رودخانه
      
      جهانگردی در جهان
      
      نمونه سوال پایان ترم مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
      
      دانلود مقاله نگاهی به گمرک ایران
      
      دانلود مقاله با موضوع سخرانی
      
      دانلود پاورپوینت بررسی معماری دوره ی صفوی
      
      پاورپوینت آشنایی با اکولوژی محیطهای مختلف (بیوم ها)
      
      دانلود پاورپوینت تصمیم گیری و حل مسأله (فصل چهارم کتاب مبانی سازمان و مدیریت رضائیان)
      
      دانلود مقاله روانشناسی تربیت