دانلود پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فهرست مطالب
هیدرولیز نشاسته بااسید معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز روش های تولید قند مایع گلوکزی :
1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم
2.سیستم مداوم هیدرولیز
3.هیدرولیز اسید – آنزیم
4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم
نشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :
ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .
هیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . :DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .
معایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز
کلمات کلیدی : روش های تولید آنزیمی قند مایع گلوکزی;روش های تولید شیمیایی قند مایع گلوکزی;قند مایع گلوکزی;هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم;سیستم مداوم هیدرولیز;هیدرولیز اسید آنزیم;هیدرولیز آنزیم آنزیم غیر مداوم

بازدید : 42 نفر
فرمت : pptx
سایز : 66 کیلو بایت
صفحات : 10