دستور تهیه املت ایتالیایی: یک طعم لذیذ و ایتالیایی در خانه
گروه آشپزی
املت ایتالیایی یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که می توانید در خانه تهیه کنید. املت ایتالیایی با استفاده از تخم مرغ، سبزیجات و پنیر تهیه می شود و طعمی لذیذ و ایتالیایی به غذای شما می بخشد. در ادامه، دستور تهیه املت ایتالیایی را به شما توضیح می دهیم:
مواد لازم:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1/4 پیمانه شیر
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 عدد پیاز کوچک خرد شده
- 1 حبه فلفل دلمه خرد شده
- 1 حبه گوجه فرنگی خرد شده
- 50 گرم قارچ خرد شده
- 50 گرم پنیر ریبیوتا یا پنیر پارمزان خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری پودر پیتزا
- 1/4 پیمانه عصاره گوجه فرنگی
طرز تهیه:
1. در یک کاسه، تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آن را به مدت چند دقیقه بزنید تا یک مایع یکجا درست کنید.
2. در یک ماهیتابه، روغن زیتون را داغ کنید و پیاز را تا زمانی که نرم شود سرخ کنید.
3. به پیاز سرخ شده، فلفل دلمه، گوجه فرنگی و قارچ اضافه کنید و آن ها را تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
4. سپس پودر پیتزا را اضافه کنید و همه مواد را دقیقا با هم مخلوط کنید.
5. در ادامه، مواد مخلوط شده را به مایع تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
6. ماهیتابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و مواد را در آن ریخته و باز سوزان استفاده کنید.
7. حرارت را به میانه ببرید و اجازه دهید املت ایتالیایی از طریق بالا تا پایین پخت شود.
8. هنگامی که املت در لبه ها دوباره میچرخد، آن را به آرامی برچسبی بردارید و بعد از هر طرف حدود 30 ثانیه آن را به آرامی وارد کنید.
9. پنیر ریبیوتا یا پارمزان را روی املت ریخته و آن را خاموش کنید تا پنیر آب شود.
10. املت را بر روی یک بشقاب سرو کنید و با عصاره گوجه فرنگی تزئین کنید.
املت ایتالیایی آماده خوردن است!شما می توانید این غذای خوشمزه را با نان تازه یا سالاد همراه کنید و لذت ببرید.
بازدید : 44 نفر