راهنمای تهیه املت با تره فرنگی: دستورات و نکات ضروری
گروه آشپزی
بهترین راه برای شروع یک صبحانه سرشار از انرژی، تهیه املت با تره فرنگی است. این غذای خوشمزه و ساده قابل تهیه است و نیازی به مهارت خاصی ندارد. در این راهنما، بهترین دستور تهیه املت با تره فرنگی و نکات ضروری برای تهیه آن را آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
- ۳ عدد تره فرنگی تازه
- ۴ عدد تخممرغ
- ۱ عدد پیاز کوچک
- ۱ عدد فلفل دلمهای (زرد یا سبز)
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه:
۱. ابتدا تره فرنگیها را بشویید و سپس آنها را ریز کوب کنید.
۲. پیاز را خرد کرده و همراه با فلفل دلمهای به صورت ریز خرد کنید.
۳. تابه را بر روی حرارت بالا گذاشته و روغن مایع را به آن اضافه کنید.
۴. پیاز و فلفل را در تابه بریزید و تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید.
۵. حالا تره فرنگیها را به تابه اضافه کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید.
۶. با پختن آن به مدت ۵ دقیقه تا گرم شدن تمامی مواد، املت را دسته بزنید.
۷. املت را بر حسب تمایل خودتان تفت دهید، یعنی میتوانید آن را کمی از سطح پایین به بالا بچرخانید یا بلکه به صورت تمامی ترتیبی امتحان کنید.
۸. پس از آنکه سطح املت طلایی شد، آن را از روی حرارت بردارید و آماده سرو کردن شده است.
نکات ضروری:
- با تره فرنگی تازه و انتخاب کیفیت مناسب، طعم و مزه املت را بیشتر کنید.
- میتوانید به طعم املت مخلفی دست پیچیده و موادی مانند قارچ، سوسیس یا گوجه فرنگی هم اضافه کنید.
- املت را با نان تستی یا نان توست سرو کنید و با سس مایونز یا کچاپ همراه کنید.
امیدوارم این راهنما به شما کمک کرده باشد تا یک املت لذیذ و مغذی با تره فرنگی تهیه کنید. به امید صبحانهای خوشمزه و پرانرژی با املت تره فرنگی!
بازدید : 59 نفر