دانلود پاورپوینت مقایسه کارایی چند حلال آلی در استخراج پلی فنولها از عصاره هسته انگور

گروه فایل کاربردی

توضیحات :

1- هسته انگور:

1- سلولهای هسته انگور از سه قسمت تشکیل شده است

یک لایه نازک ونرم خارجی عمدتا حاوی تانن
یک لایه میانی سخت چوب مانند
یک لایه داخلی ،آندوسپرم چرب یا قوت گیاهک
قسمت آندوسپرم در معرض عملیات استخراج قرارمیگیرد

باگچی و همکاران1 در سال 2002 ابراز داشتند که هسته انگور شامل یک ترکیب پیچیده به طور تقریبی 40% فیبر، 16%روغن، 11%پروتئین و 7%فنولهای پیچیده و تانن ها، بعلاوه شکرها،نمکهای معدنی و غیره. پروآنتوسیانیدین ها یک گروه از پلی فنول فلائونیدها هستند که در هسته انگور وجود دارند که می دانیم فعالیت دارویی و پتانسیل درمانی وسیعی دارند.[ ]

بریلووسانگ2 در سال 2006 ترکیبات پلی فنول چنین معرفی کردند که از خود فعالیت های ضد باکتریایی، ضد ویروسی، آنتی اکسیدان، ضد اشتعال و ضد سرطان نشان داده اند.

فهرست مطالب

1- هسته انگور

2- آنتی اکسیدان ،طبقه بندی وخواص آنتی آکسیدانها

3- مروری بر پژوهش های پیشین

4-انتخاب سیستم حلال

5-بازده استخراج

6-ارزیابی قدرت احیاءکنندگی آهن

7-به دام انداختن رادیکالهای آزادبااستفاده از روش DPPH

8 -نتیجه گیری

9-پیشنهادات

پاورپوینت 48 اسلاید

کلمات کلیدی : روش سوکسله ;غوطه وری ;روش فسفومولیبدنیوم ;انتخاب سیستم حلال آنتی اکسیدانهای سنتزی ;عصاره هسته انگور

دانلود پاورپوینت مقایسه کارایی چند حلال آلی در استخراج پلی فنولها از عصاره هسته انگور

محصولات مشابه با "دانلود پاورپوینت مقایسه کارایی چند حلال آلی در استخراج پلی فنولها از عصاره هسته انگور"


محصولات گروه