تحقیق درباره اورانیوم و كانسارهای اورانیوم
گروه فایل کاربردی
توضیحات : مقدمه
اورانیوم یکی از عناصر شیمیایی جدول تناوبی است که نماد آن ، U و عدد اتمی آن 92 میباشد. اورانیوم که یک عنصر سنگین ، سمی ، فلزی ، رادیواکتیو و براق به رنگ سفید مایل به نقرهای میباشد، به گروه آکتیندها تعلق داشته و ایزوتوپ 235 آن برای سوخت راکتورهای هستهای و سلاحهای هستهای استفاده میشود.
معمولا اورانیوم در مقادیر بسیار ناچیز در صخرهها ، خاک ، آب ، گیاهان و جانوران از جمله انسان یافت میشود.
خصوصیتهای قابل توجه
اورانیوم هنگام عمل پالایش به رنگ سفید مایل به نقرهای فلزی با خاصیت رادیواکتیوی ضعیف میباشد که کمی از فولاد نرمتر است. این فلز چکشخار ، رسانای جریان الکتریسیته و کمی Paramagnetic میباشد. چگالی اورانیوم 65% بیشتر از چگالیسرب میباشد. اگر ااورانیوم بهخوبی جدا شود، بشدت از آب سرد متاثر شده و در برابر هوا اکسید میشود. اورانیوم استخراج شده از معادن ، میتواند بهصورت شیمیایی به دیاکسید اورانیوم و دیگر گونههای قابل استفاده در صنعت تبدیل شود.
گونههای اورانیوم در صنعت
اورانیوم در صنعت سه گونه دارد:
- آلفا (Orthohombic) که تا دمای 667.7 درجه پایدار است.
- بتا (Tetragonal) که از دمای 667.7 تا 774.8 درجه پایدار است.
- گاما (Body-centered cubic) که از دمای 774.8 درجه تا نقطه ذوب پایدار است. ( این رساناترین چکشخوارترین گونه اورانیوم میباشد.)
دو ایزوتوپ مهم ان U235 و U238> میباشند که U235 مهمترین برای راکتورهای و سلاحهای هستهای است. چرا که این ایزوتوپ تنها ایزوتوپی است که طبیعت وجود دارد و در هر مقدار ممکن توسط نوترونهای حرارتی شکافته میشود. ایزوتوپ U238 نیز از این جهت مهم است که نوترونها را برای تولید ایزوتوپ رادیواکتیو جذب کرده و آن را به ایزوتوپ Pu239 پلوتونیوم
کلمات کلیدی : تحقیق درباره اورانیوم و كانسارهای اورانیوم ;تحقیق اورانیوم و كانسارهای اورانیوم ;تحقیق درباره اورانیوم ;تحقیق درباره كانسارهای اورانیوم ;مقاله درباره اورانیوم و كانسارهای اورانیوم ;تحقیق در مورد اورانیوم و كانسارهای اورانیوم ; كانسارهای اورانیوم ; اورانیوم و كانسارهای اورانیوم ; اورانیوم ;اورانیوم و كانسارهای اورانیوم و كاربردهای مختلف آن

بازدید : 189 نفر
فرمت : doc
سایز : 3.654 مگا بایت
صفحات : 135