دانلود تحقیق مسكن در ایران 14 ص
گروه فایل کاربردی
توضیحات :
فرمت فایل : ورد
قسمتی از محتوی فایل
تعداد صفحات : 18 صفحه
امید به تملك مسكن در ایران دنیای اقتصاد- یافتههای مركز مطالعات دانشگاه علم و صنعت نشان از آن دارد كه شاخص دسترسی به مسكن (نسبت قیمت متوسط یك واحد مسكونی به متوسط درآمد سالانه خانوار) از عدد 12 گذشته است، در حالی كه این شاخص نباید در شرایط استاندارد از عدد 5تجاوز كند.
همچنین سهم هزینه مسكن در بودجه خانوار كه باید حول و حوش 30درصد باشد، برای دهكهای پایین درآمدی در كلانشهرها از 70درصد گذشته است.
آمار نگرانكننده از هزینه مسكن در ایران طول انتظار برای صاحبخانه شدن در ایران از 12 سال گذشته است.
این شاخص در شرایط استاندارد نباید از عدد 5 تجاوز كند.
چنانچه دولت، مسكن 6 دهك اول جامعه را تامین كند در این صورت شرایط برای اجرای طرح تحول اقتصادی فراهم خواهد شدفرید قدیریتازهترین تحقیقاتی كه مركز مطالعات تكنولوژی دانشگاه علم و صنعت در حوزه مسكن انجام داده نشان میدهد شرایط حاكم بر بازار مسكن نه تنها هنوز برای صاحبخانه شدن دهكهای میاندرآمدی مناسب نیست بلكه روز به روز توان اقتصادی دهكهای 4 و 5 و 6 در بازار برای تامین مسكن كاهش مییابد و عملا این دسته از تقاضاها به دهكهای پایینتر نزول میكنند.
این مركز برای بهبود اوضاع مسكن در كشور راهكاری ارائه كرده كه دولت را نه تنها در این مسیر بلكه در اجرای طرح هدفمند كردن یارانهها نیز كمك خواهد كرد.
در راهكاری كه نهاد تحقیقاتی دانشگاه علم و صنعت برای تامین مسكن محرومان به دولت پیشنهاد كرده توزیع مناسب و كمهزینه منابع زمین شهری، توزیع مناسب منابع اعتباری، منابع بانكی و منابع یارانهای مورد اشاره قرار گرفته كه عمل به آنها در میان مدت میتواند دغدغه مسكن در گروههای كمدرآمد را مرتفع، سطح رفاه را افزایش و سبد هزینه خانوارها را كوچك كند.
این نهاد پیشبینی كرده با تامین مسكن محرومان دولت میتواند یارانهها را بدون اعمال فشار اقتصادی به خانوارها به صورت هدفمند در جامعه توزیع كند.
متن كامل گزارش گروه سیاستگذاری مسكن مركز مطالعات تكنولوژی دانشگاه علم و صنعت در این باره را در زیر بخوانید: سهم هزینه مسکن در سبد خانوار این شاخص جزء شاخصهایی است که ناظر به توانمندی خانوار در دستیابی به مسکن متناسب با نیاز است.
طبق تعریف نسبت هزینه ماهیانه مسکن به درآمد ماهیانه خانوار به منزله شاخص «سهم هزینه مسکن در سبد هزینه خانوار» است.
برای مثال اگر این شاخص معادل 30درصد باشد، به این معنا است که هر خانوار باید بهطور متوسط ماهیانه 30درصد از درآمد خود را برای پرداخت هزینههای مسکن، اعم از پرداخت اجارهبها یا اقساط خرید بپردازد.
این شاخص در کشور ایران بهطور میانگین معادل 5/31درصد است اما در کلانشهرها در دهکهای پایین درآمدی شاخص سهم هزینه مسکن در سبد هزینه خانوار به رقم بالای 70درصد نیز میرسد.
این در حالی است که در کشورهای موفق در حل معضل مسکن شاخص سهم هزینه مسکن در سبد هزینه خانوار به کمتر از 20درصد رسیده است.
به همین دلیل موفقیت بخش مسکن در افق چشمانداز 20 ساله نیازمند کاهش این شاخص به زیر 20درصد است.
هزینه دسترسی به مسکن شاخص هزینه دسترسی به مسکن برابر «نسبت میانگین قیمت مسکن متوسط در بازار آزاد به میانگین درآمد سالانه خانوار» است.
کلمات کلیدی : دانلود مسكن در ایران 14 ص;تحقیق مسكن در ایران 14 ص;مقاله مسكن در ایران 14 ص;مسكن در ایران 14 ص

بازدید : 28 نفر
فرمت : zip
سایز : 15 کیلو بایت
صفحات : 18